Εντωμεταξυ ειναι τραγικο οτι δεν ξερω σχεδον κανενα απο αυτα, και αυτα που ξερω (προφανως τα πιο "ευκολα") δεν προλαβαινω να απαντησω
Κοίτα, δεν σημαίνει και πολλά αυτό. Ο καθένας μας έχει ζήσει τη δική του εποχή στο gaming. Σίγουρα κι εσύ θα έχεις παίξει τίτλους που εγώ ούτε καν θα τους ξέρω. Για μένα πάντως, η χρυσή εποχή ήταν τα 80s και μέχρι τα μέσα κάπου των 90s. Εκεί θα έλεγα πως έτρεξα (βλέπεις δεν λέω έπαιξα) σχεδόν ό,τι κυκλοφόρησε στον ελλαδικό χώρο στον 64 και μετά στην Amiga, μαζί με πολλά arcade.Εντωμεταξυ ειναι τραγικο οτι δεν ξερω σχεδον κανενα απο αυτα, και αυτα που ξερω (προφανως τα πιο "ευκολα") δεν προλαβαινω να απαντησω

Έπος πραγματικό, ένα τεχνολογικό επίτευγμα στον Spectrum το 1985. Ο δημιουργός του (Bo Jangeborg) κατασκεύασε μια ολόκληρη μηχανή, την Worldmaker engine και έβαλε πάνω της ένα παιχνίδι. Ο κόσμος του είναι ένας πραγματικός 3D κόσμος. Κάθε αντικείμενο έχει θέση, μέγεθος, ύψος, όγκο, μπορείς να σπρώχνεις πράγματα, να στοιβάζεις αντικείμενα, να πέφτουν από πλατφόρμες, να μπλοκάρουν άλλους.Fairlight... Έποc!
Περιμένω να διαβάσω την πληροφορία (και παραχωρώ σειρά σε όποιον θέλει να βάλει).

Skool Daze (1985 Microsphere). Μπράβο manos311, τι θυμήθηκες!

Skool Daze (1985 Microsphere). Μπράβο manos311, τι θυμήθηκες!
Έπαιζα με τις ώρες στον 64 χωρίς να ξέρω τι συμβαίνει.
Προβολή συνημμένου 306774
Όχι μια χαρά είσαι, την δέχομαι σωστή την απάντηση.Η έκδοση του tiger road στον st δεν είχε ιδιαίτερες διαφορές από την αμιγκα οπότε εύκολα μπερδεύτηκα...