Μάντεψε το παιχνίδι!

Εντωμεταξυ ειναι τραγικο οτι δεν ξερω σχεδον κανενα απο αυτα, και αυτα που ξερω (προφανως τα πιο "ευκολα") δεν προλαβαινω να απαντησω

Εντωμεταξυ ειναι τραγικο οτι δεν ξερω σχεδον κανενα απο αυτα, και αυτα που ξερω (προφανως τα πιο "ευκολα") δεν προλαβαινω να απαντησω

Δεν είναι τραγικό..γιατί προφανώς κάποια απο αυτά δεν τα είχες παίξει εκείνη την εποχή στους ρετρό υπολογιστές.

Οπότε δικαιολογημένα δεν τα ξέρεις αυτά τα παιχνίδια.

Εγώ πάλι τι να πω που τα είχα δει ή τα είχα παίξει στους ρετρό υπολογιστές και δεν θυμάμαι τους τίτλους... Αρχίζω και ξεχνάω, δυστυχώς..

αυτο εχω παθει και εγω...πολλά παιχνίδια τα έχουμε συνδυάσει και με τις αναφορές σε αυτά στα πίξελ user

Κοίτα, δεν σημαίνει και πολλά αυτό. Ο καθένας μας έχει ζήσει τη δική του εποχή στο gaming. Σίγουρα κι εσύ θα έχεις παίξει τίτλους που εγώ ούτε καν θα τους ξέρω. Για μένα πάντως, η χρυσή εποχή ήταν τα 80s και μέχρι τα μέσα κάπου των 90s. Εκεί θα έλεγα πως έτρεξα (βλέπεις δεν λέω έπαιξα) σχεδόν ό,τι κυκλοφόρησε στον ελλαδικό χώρο στον 64 και μετά στην Amiga, μαζί με πολλά arcade.
Από τότε όμως έχω μείνει εκτός… εδώ και κοντά είκοσι χρόνια δεν ασχολούμαι πια με το gaming.

Κλασικό και πολύ αγαπημένο το επόμενο. Με εκείνο το εντελώς iconic, αξέχαστο manual που έμοιαζε με D&D booklet. Ένα μικρό τεχνικό θαύμα: μαγεία σε 48KB, ισομετρικό 3D με physics, collisions και AI, γραμμένο σε Z80 assembly. Σχεδόν παράνομο για την εποχή. Την τελευταία (και αγαπημένη μου) πληροφορία την κρατάω για μετά, όταν εμφανιστεί ο τίτλος.

1771245173346.png

Fairlight... Έποc!
Περιμένω να διαβάσω την πληροφορία (και παραχωρώ σειρά σε όποιον θέλει να βάλει).

Πίσω
Μπλουζα