Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή παιδιά... Είμαι για την ώρα συγκρατημένος, καθώς η σχέση μου με το XBox 360 είναι μέχρι σήμερα αξεπέραστη, όμως δεν μπορώ να μην αναφέρω πολλά από τα θετικά που συνάντησα από την πρώτη μου επαφή με το PS3. Ταχύτερη σύνδεση στο internet (δεν ξέρω γιατί αλλά τον τελευταίο καιρό το live σέρνεται)... ΤΣΑΜΠΑ σύνδεση στα multiplayer, αρκετά παιχνίδια στυλ arcade για να "μοιράζεσαι" με τους φίλους σου
το Home που αρχικά μου φαινόταν κρύο και άψυχο απόκτησε άλλο αέρα άμα κόβεις βόλτες παρέα με έναν φίλο, που να φορτίσω και το blue tooth ακουστικό μου και να δώσω ρεβάνς στο bowling.
ΤΣΑΜΠΑ wifi - στο 360 πλήρωσα για τον αντάπτορα. 80gb να μην γεμίζουν με τίποτα (20gb @ 360 - λόγω παλαιότητας), αν και ήδη με τρώνε τα χέρια μου γιατί έχω έναν 320άρι σπίτι και κάθεται.
Σύνδεση μέσω HDMI στα 1080p απέναντι στο 360 με την component (λόγω παλαιότητας). Το χειριστήριο με ξενίζει ακόμη πολύ (πανάλαφρο και διαφορετικά κουμπιά). Αν θέλετε κάποιες πρώτες εντυπώσεις από τα παιχνίδια, να πω ότι δεν μπορώ να εκφέρω πλήρη άποψη καθώς έχω μικρή επαφή για την ώρα, πάντως πολύ δύσκολα θα καταφέρει να φτάσει το XBox όπως το βλέπω τώρα (
αρχικά θα πάω μόνο στα exclusive του PS3). Παιδιά μήπως πέθανε το PS3 μου; Δεν ακούω τίποτα, δεν ανασαίνει καθόλου; ΑΘΟΡΥΒΟ μα τον τούτατι (το 360 μου κάνει σαν να έχει ερπύστριες)
** o wally άρχισε ήδη τα σαμποτάζ, καθώς είχα μία σπασμένη βρύση χθες στο μπάνιο, αλλά τα νερά δεν έφτασαν ποτέ στο PS3... χρειάζεται κάτι καλύτερο από αυτό Πάνο.