H μαμα μου μπορει τοτε να παρει το βραβειο. Εκτος απο τα κουκλακια της Μαγιας της μελισσας (που εβαλα σε φωτογραφια), εχω ολα μου τα παιχνιδια (επιτραπεζια + κουκλες), ολες τις συλλογες μου σε χαρτακια, χαρτοπετσετες, φυλλα αλληλογραφιας, stickers, κομικ (καπου εχω αυτα της Καντυ Καντυ), τα αλμπουμ με τα χαρτακια κολλημενα (Καντυ, Χαιντυ, Τhundercats, κτλ), παλια αναγνωστικα του Δημοτικου, κτλ και μονο οτι πεταξα μονη μου εχει φυγει απο το σπιτι. Συγκεκριμενα η μαμα μου υποστηριζει οτι το να πεταξεις καποιο παιχνιδι ειναι σαν ενας μικρος θανατος για το παιδι, και ετσι δεν πεταξε ποτε τιποτα, ουτε δικο μου, ουτε της αδερφης μου!!! Σε σημειο να μην χωραμε εμεις στο δωματιο και ολες οι ντουλαπες και αποθηκη να ειναι γεματες απο πραγματα μας....χαχαχαχα
Για να μην αναφερω τα βιβλια (ολη την σειρα της Αγκυρας με Ιουλιο Βερν, ολα της Εστιας με Πηνελοπη Δελτα, Μυστικοι 7, και απειρα αλλα, μπορω να ανοιξω ανετα δανειστικη βιβλιοθηκη για παιδια). Ο πατερας μου εχει φρικαρει και θελει να τα πεταξει ολα, αλλα η μαμα μου δεν τον αφηνει.