Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Aφού το άκουσες στο ραδιόφωνο φίλε μου, άκουσε τό και από εδώvevilos είπε:εννοώ το μουσικό θέμα στους τίτλους της αρχής... Σαν να το έχω ακούσει τελευταία στο ραδιόφωνο.... Τυχαίο; (που λέει και η διαφήμηση...)
Αν πας στο προφίλ μου θα το δεις. Οτιδήποτε άλλο θελήσεις στείλε μου προσωπικό μύνημα.vevilos είπε:Να 'σαι καλά φίλε... Μου έφτιαξες τη μέρα.. by the way γεννηθείς πότε, αν επιτρέπετε; Εγω είμαι του 1965.
Thanks! Αυτή η πένα έγραψε πολλές και μεγάλες επιτυχίες...lolisman είπε:Η σεναριογραφος του Μεθοριακου Σταθμου Σούλα Πιερράκου.
Και αυτό στα trivia του αφιερώματος...ChristosM είπε:Ο Μεθοριακός Σταθμός, οπως και το Λουνα παρκ, αν και συνεχιζαν οταν τα περισσοτερα προγραμματα ειχαν χρωμα (1981), αυτα παρεμειναν ασπρομαυρα μεχρι το τελος.
Έτσι είναι - δεν πειράζει όμως... Διότι εμείς είμαστε μια ζωντανή κοινότητα που μοιραζόμαστε συνέχεια απόψεις και αναμνήσεις (όπως πχ ο φίλος που είχε ρωτήσει για το τραγούδι τίτλων και του είχε απαντήσει ο tsalk στο forum και έτσι ξεκίνησε το θέμα της μουσικής), ενώ το αφιέρωμα στο περιοδικό (και κάθε περιοδικό) είναι μια στατική και μη ανανεώσιμη κόλλα από χαρτί. Διότι εμείς και φωτογραφίες θα προσθέτουμε κάθε τόσο και νέα trivia και απόψεις και αναμνήσεις...johnalepou είπε:Εχεις απολυτο δικαιον bernard! Τι τεμπεληδες!!!
Δεν είναι τεμπέληδες. Είναι 8 γράμματα το δεύτερο είναι Χ (.χ......).johnalepou είπε:Εχεις απολυτο δικαιον bernard! Τι τεμπεληδες!!!