χα χα ναι ας την λεμε τηλενουβελεσ που ειναι και το σωστο...και ακριβης μεταφραση τησ λεξης...ασε που πλεον η λεξη σαπουνοπερα μου φερνει στο μυαλο οτι πιο αμερικανοευρωπαικοβλαχοκιτσελληνικο σηριαλ που υπαρχει...και μου το συγκρινουν και ολασ...(α ρε καταντια...τεσπα...) ναι οντωσ τα ιδια λεμε..και η τηλενουβελα που ψαχνω ειναι η καταλινα και ο σεμπαστιαν...βεβαια τωρα αντε να μπορεσω να τα βρω και να τα δω...θα παρω τηλεφωνο στο σταρ για να συνενοηθω....θα τους πω να προβληθει οτι ωρα να ναι...ακομα και 5 η ωρα τη νυχτα....το βιντεο μου(το θρυλικο telefunken)αλλα και η βιντεοκασσετεσ μου(οι θρυλικες και αθανατες basf απο το lidl)ειναι πανετοιμα...και περιμενουν στοικα και καρτερικα την στιγμη που θα πατησω rec....
αλλιως αν δεν μπορουν να προβαλλουν την τηλενουβελα θα τους πω να μου τα γραψουν σε βιντεοκασσετες(καλυτερα vhs πειτε με μαζωχα αλλα αντικατοπτριζει πληρως τα 90ς..)η εστω αν δεν γινεται σε dvd..πρεπει να καταλαβουν οτι αυτες ολες οι κλασικες τηλενουβελες ανηκουν στον λαο.
αλλιως αν δεν μπορουν να προβαλλουν την τηλενουβελα θα τους πω να μου τα γραψουν σε βιντεοκασσετες(καλυτερα vhs πειτε με μαζωχα αλλα αντικατοπτριζει πληρως τα 90ς..)η εστω αν δεν γινεται σε dvd..πρεπει να καταλαβουν οτι αυτες ολες οι κλασικες τηλενουβελες ανηκουν στον λαο.