Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Κι εγώ τότε το έβλεπα,το 96-97 σε επανάληψη!Νομίζω η Isadora,η μάνα της Soledad πέθανε στο θέατρο,που η κόρη της έδινε παράσταση!Η Piedad,η οικονόμος τη μισούσε και της έβαζε φάρμακα μέσα στον καφέ της,για να αργοπεθαίνει!Αυτό θυμάμαι από τη σειρά και ότι η μητέρα ήταν ανάπηρη,και η κόρη έβαζε περούκα σαν της μητέρας,για να εκδικηθεί κάποιον!sunset89 είπε:A καλά τη Σολεδάδ την έβλεπα και εγώ σε επανάληψη γύρω στο 96-97! Πολύ ωραία σειρά και φοβερή η Βερόνικα Κάστρο.
Και κλάάμα η κυρία στο τέλος με το θάνατο της μαμάς, την βραδιά του γάμου της κόρης
El Derecho de nacer του 1984thebest20 είπε:,"Δικαίωμα στην αγάπη" με τη Veronica Castro που έβαζε η ΕΤ2 αλλά δεν το θυμάμαι καθόλου και δεν ξέρω πως λέγεται στα Ισπανικά για να βρω τίτλους αρχής!
Αν ξέρεις ισπανικά δεν έχασες τίποτα.Λορένα είπε:Και να φανταστεις δεν το βλεπα γιατι το θεωρουσα εν αγνοια μου βαρετο![]()
κοιτα τι εχασα.. που να το βρω τωρα..![]()
Arwyn-t είπε:....Λυπηθηκα δε παρα πολυ για τον προωρο θανατο του Εντουαρντο Παλομο (υποδυοτανε τον Χουαν), ετσι στα ξαφνικα απο καρδιακη προσβολη. Απ'οτι διαβασα παντου, ητανε πολυ καλος ανθρωπος, εκτος απο ταλαντουχος επαγγελματιας. Θα τον θυμομαστε...
Το συγκεκριμένο βιβλίο είχε πολλές μεταφορές στην τηλεόραση ήδη από την δεκαετία του 60΄. Η πιο παλιά είχε στον ρόλο του Χουάν τον Ενρίκε Λιζάλντε που εμφανίστηκε και στην τελενοβέλα του 1993 ερμηνεύοντας τον προστάτη του Χουάν δικηγόρο Νοέλ Μανσέρα.Arwyn-t είπε:Δεν ξερω αμα εχει ηδη ειπωθει, αλλα η σειρα δεν ειναι σαπουνοπερα ακριβως, ειναι τηλενουβελα, σειρα βασισμενη σε βιβλιο της πολυγραφοτατης Μεξικανης συγγραφεως Caridad Bravo Adams. Περισσοτερα εδω
Επειδή δεν αναφέρεις το όνομα του ηθοποιού που συμμετείχε στη Βερόνικα, και επειδή με το πρωταγωνιστή της Βερόνικα δεν έχουμε δει άλλη σειρά στην Ελλάδα, αν είναι αυτός http://static.blogstorage.hi-pi.com/photos/telenovelas.musique.com/images/mn/1199285839/SERGIO-BASANEZ.jpg , πρέπει να εννοείς τη σειρά "Καταλίνα και Σεμπαστιάν" που προβλήθηκε από το Star? Δεν την είχε βέβαια φυλακισμένη, απλά την τέσταρε για να δει αν θέλει αυτόν ή τον παρά του για αυτό και το έπαιξε επιστάτης αντί για ιδιοκτήτης. Αν δεν είναι αυτός δώσε λίγες περισσότερες πληροφορίες για να σε βοηθήσω στην αναζήτηση.enrique19 είπε:και μια ακομα ψαχνω με το ηθοποιο που παιζει και στην κλασικη σαπουνοπερα βερονικα,αυτη που ψαχνω αυτοσ πρεπει να εχει την αγαπημενη του φυλακισμενη σε ενα διαμερισμα(μην μπερδευτητε με την βερονικα με ειναι στο ραντσο αλλη λεω)και επισησ πρεπει να εξελισεται σε ενα χωριο,αμυδρα την θυμαμαι δυστυχωσ και αυτη,δεν θυμαμαι και ποιο καναλι το εδειχνε,σκαι ο τωρινοσ alpha?ουτε θυμαμαι.