Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 30.519
Μα δεν ειναι ποδια αυτα καλε! Λες και βλεπω του Μπατσινιλα.
Όταν βλέπετε τέτοια κορμιά να Πετάνε οι δικέφαλοι και οι τετρακέφαλοι είναι βάρη παιδιά και θέλει ψυχή πολύ. Δεν γίνονται από άλλη γυμναστική ούτε από μπαλέτο, ούτε από πελάτες, ούτε από κολυμβητήριο, ούτε από χορό μοντέρνο, σύγχρονο κτλ.
Προβολή συνημμένου 274981
όταν έβλεπα φευγαλέα αυτό το εξώφυλλο του πρώτου δίσκου των Arctic Monkeys,πάντα νόμιζα ότι απεικονίζονταν ο ... Παπαμιχαήλ:
Προβολή συνημμένου 275395
όταν έβλεπα φευγαλέα αυτό το εξώφυλλο του πρώτου δίσκου των Arctic Monkeys,πάντα νόμιζα ότι απεικονίζονταν ο ... Παπαμιχαήλ:
Προβολή συνημμένου 275395
μοιαζει με το μελος των μουσικων ταξιαρχιων(το συγκροτημα του τζιμη πανουση) που ειχε την ιδια κομμωσηΒρε ποιον μου θυμιζει το τουτο του, ροκας , κιθαριστας; κατι σε guns and roses
Προβολή συνημμένου 273568
εχει απαντηθει ειναι η ελενη κατριτση και μοιαζει με την victoria adams μετεπειτα victoria beckham στα πρωτα χρονια των spice girlsΠοια είναι; πιτσιρικα εδω
Προβολή συνημμένου 274349
Δεν αναφέρομαι στον πατέρα του, ούτε σε αυτούς που ανέφερες. Παρακαλώ, δοκιμάστε ξανά!Ο Αποστόλης Τότσικας μοιάζει πολύ στον πατέρα του Γιάννη Τότσικα.
Θυμίζει Βασίλη Λογοθετίδη, Γιάννη Δαλιανίδη????
Δεν αναφέρομαι στον πατέρα του, ούτε σε αυτούς που ανέφερες. Παρακαλώ, δοκιμάστε ξανά!
Για μένα ιδανική επιλογή ηθοποιού θα ήταν η Κάτια Γκουλιώνη που υποδύθηκε την Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου στα νιάτα της.Καμία σχέση εμφανισιακά τώρα ερμηνευτικά είναι άλλο το θέμα, δεν έχω δει την ταινία δεν ξέρω πώς την προσέγγισε. Η ειμί ήταν χρόνια ανορεξικη επίσης 43 κιλά και αν ήταν δηλ.43 κιλά όταν ήταν στα κάτω της, μπορει και 41 δύσκολα να βρεθει μια ηθοποιός να την ερμηνεύσει.
Προβολή συνημμένου 274937