αριαδνη
candy fan
- Αντιδράσεις
- 18.479
Ωραία επιλογή γιατί οχιΓια μένα ιδανική επιλογή ηθοποιού θα ήταν η Κάτια Γκουλιώνη που υποδύθηκε την Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου στα νιάτα της.Προβολή συνημμένου 276937
Ωραία επιλογή γιατί οχιΓια μένα ιδανική επιλογή ηθοποιού θα ήταν η Κάτια Γκουλιώνη που υποδύθηκε την Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου στα νιάτα της.Προβολή συνημμένου 276937
Δεν μου ρχεται στο μυαλό το ονομά της, ωστόσο μου θυμίζει Φαίη Ξυλά (στα νιάτα της) και Νατάσα Παζαίτη (μεγαλώνοντας)Ξέρουμε ποια είναι η κύρια; έχει ωριμάσει υπεροχΑ
Προβολή συνημμένου 276935
Δεν έχεις διόλου αδικοΔεν μου ρχεται στο μυαλό το ονομά της, ωστόσο μου θυμίζει Φαίη Ξυλά (στα νιάτα της) και Νατάσα Παζαίτη (μεγαλώνοντας)
Είχα σκεφτεί lady gaga και βλέπω πως την σκέφτηκαν και άλλοι πριν από μενα, ειχε και την φωνη να στηριξει την ολη ταινια.Για μένα ιδανική επιλογή ηθοποιού θα ήταν η Κάτια Γκουλιώνη που υποδύθηκε την Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου στα νιάτα της.Προβολή συνημμένου 276937
Δεν μοιάζει και λίγο με Παύλο σιδηροπουλο;Ο απεικονιζόμενος ηθοποιός ονομάζεται Αποστόλης Τότσικας και επί του παρόντος συμμετέχει στην καθημερινή τηλεοπτική σειρά Ηλέκτρα. Κάθε φορά που τον βλέπω μου ρχεται απευθείας στο νου η εικόνα ενός σπουδαίου ´Ελληνα ηθοποιού, σκηνοθέτη και θιασάρχη -με πάρα πολλές θεατρικές και τηλεοπτικές επιτυχίες, καθώς και βραβεία στο ενεργητικό του- ο οποίος απεβίωσε το 2016. Εσάς ποιόν σας θυμίζει;Προβολή συνημμένου 275938
Μια πολύ «ψιλή» στα νιάτα του, αν κ νομίζω είχε αρκετά πιο φουσκωτή μύτη κ άλλο ύφος. Μη σου πω ότι ο Σπυρόπουλος Αλίκης μου φέρνει πιο πολύ σε Σιδηρ. ΛολΔεν μοιάζει και λίγο με Παύλο σιδηροπουλο;
Ξέρουμε ποια είναι η κύρια; έχει ωριμάσει υπεροχΑ
Προβολή συνημμένου 276935
Τώρα θυμηθηκαΗ ηθοποιος Κατερινα Αποστολου.
Ναι, λόγω 80ς ντύσιμο κ στυλ παραπέμπει σε Δυναστεία. Θεάρα ήταν κ είναιTελειως δικό της καλούπι, δηλ. δεν φέρνει σε καμια, έχει δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, συμφωνειτε; λίγο μου κάνει σε τζοαν Κόλλινςσε στυλ.
Προβολή συνημμένου 276959
Άνετα, έπαιζε στην δυναστεία και θα κανε και αίσθησηΝαι, λόγω 80ς ντύσιμο κ στυλ παραπέμπει σε Δυναστεία. Θεάρα ήταν κ είναι
Θα θελε..χα, χα αν και την έχω δεί από κοντά κ ήταν γλυκύτατη κυρίαΜου έφερνε λίγο σε βουγιουκλω
Προβολή συνημμένου 276981
Μου έφερνε λίγο σε βουγιουκλω
Προβολή συνημμένου 276981
Ότι της έβγαινε, της έβγαινε χωρίς αμφιβολία :αγάπη: εννοώ η αύρα όχι η εμφάνισήΚι εμενα και η ιδια εχει δηλωσει οτι θαυμαζε την Αλικη παρα πολυ. Ισως να της εβγαινε ασυναισθητα.