Με ποιον Emu-Game πεσατε απο την καρεκλα!!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Να αδραξω την ευκαιρια και να ρωτησω. Ποιον emulator να προτιμησω για segamega drive II/segamega cd και Atari 2600? To μηχανακι, quad 9400, gtx 750 ti, ram 8gb/ddr3/1333, απο οτι μου ειπαν και τα παιδια εδω, θα τα καταφερει. Δισκοι πολλοι και διαφοροι.
Ειναι καλυτερα για καθε προγραμμα και παιχνιδια διαφορετικος σκληρος?

Callus95, Raine και Neorage X τέλη 90 που θυμηθήκαμε τα αγαπημένα μας ηλεκτρονικά, αρκετά από τα οποία είχαν αποσυρθεί τότε. Αλλά ανακαλύψαμε και άλλα που δεν τα γνωρίζαμε καν, πχ το Stakes Winner
Για την εποχή τους είχαν πολύ καλή εξομοίωση, ιδίως ο Callus και δεν είχαν μεγάλες απαιτήσεις.
Επίσης και ο εξομοιωτής στο DOS φτιαγμένος ειδικά για το ηλεκτρονικό Χελωνονιτζάκια, το οποίο μόνο για λίγα λεπτά τότε είχα προλάβει να δω τέλη 80, ενώ έτσι το τερμάτισα!

Aν και όχι στον δικό μου υπολογιστή, είχα εντυπωσιαστεί και απο τον Zinc έπαιζε σε καλό υπολογιστή με Voodoo κάρτα το Street Fighter EX άψογα,
Ανοιξα κατι cd απο τα 2001 και ειδα μεσα τον callus και Raine και επαθα ψιλοσοκ, oνοματα που ειχα ξεχασει.

Τα MAME... Θα έλεγα και εγώ.

Ήμουν φανατικός παίκτης arcade μέχρι τα μέσα των '90s.

Μια μέρα, ένα μέλος του Retromaniax (δυστυχώς πια μη ενεργό) μου έδωσε μια συλλογή με χιλιάδες MAME ROMs. Όλα τα παιχνίδια που έπαιζα μικρός (και λίγο αργότερα, πιο μεγάλος) ήταν εκεί. Όλα. Ένα ψηφιακό ταξίδι πίσω στον χρόνο.

Αν και σήμερα σπάνια παίζω παιχνίδια (εκτός από αυτά που γράφω εγώ), τα MAME είναι πάντα εγκατεστημένα σε κάθε υπολογιστή μου, από τότε και για πάντα. Αν λείπουν, νιώθω πως κάτι λείπει από το ίδιο το PC.

Πίσω
Μπλουζα