Μα πού τα βρίσκεις... υποκλίνομαι!exetlaios είπε:Το απόλυτο biker-video-clip :
Αυτά είναι...Shadowdancer2501 είπε:Ιδού η ιστορία μιας από τις κλασσικές του είδους...
http://www.hondacb1300.net/history.htm
Πες μου πως έδωσες το εργαλείο σου χωρίς να έχεις αποφασίσει ακόμα για το επόμενο και πως είσαι μόνο αμαξάτος πλέον, να σου'ρθω με τον βούρδουλα... :ban:manos426f είπε:The fire is still burning......
...Και έχουν κλάψει μανούλες τα παιδιά τους...noxrider είπε:Δύο λέξεις... Suzuki Katana!Είχε χαζέψει ο κόσμος με το design της όταν βγήκε το 1981.![]()
![]()
Έδωσα το εργαλείο μου χωρίς να έχω αποφασίσει ακόμα για το επόμενο και είμαι μόνο αμαξάτος πλέον.....TallMan είπε:Πες μου πως έδωσες το εργαλείο σου χωρίς να έχεις αποφασίσει ακόμα για το επόμενο και πως είσαι μόνο αμαξάτος πλέον, να σου'ρθω με τον βούρδουλα... :ban:
TallMan είπε:...Και έχουν κλάψει μανούλες τα παιδιά τους...
Μ'αυτά και με τα ρημάδια τα RD...![]()
![]()
Η φωτό είναι από το internet, η δικιά μου είναι στα χρώματα της πρώτης... Έχω πάρει πολλές φορές τα βουνά και τα λαγκάδια, αλλά όχι και με σκηνή!Shadowdancer2501 είπε:@Demis ναι θα συμφωνήσω, η "Κόντρα" είναι ίσως η πιο ωμή και σκληρή ταινία για μηχανές. Και το γεγονός οτι οι ερμηνείες είναι ερασιτεχνικές, την κάνει ακόμα πιο άγρια και cult. Βtw... πες μου ότι πήγες δικάβαλο στη φωτό να τρελαθώ...
Πράγματι το Katana έκοψε το νήμα σε πολλά παλικάρια...αδάμαστο το παλιομπΧΧΧΧΧ. Παρέα με αυτό το φυσικά
Ήμουν σίγουρος πως κάποιος θα το αναφέρει...Shadowdancer2501 είπε:@Demis ναι θα συμφωνήσω, η "Κόντρα" είναι ίσως η πιο ωμή και σκληρή ταινία για μηχανές. Και το γεγονός οτι οι ερμηνείες είναι ερασιτεχνικές, την κάνει ακόμα πιο άγρια και cult. Βtw... πες μου ότι πήγες δικάβαλο στη φωτό να τρελαθώ...
Πράγματι το Katana έκοψε το νήμα σε πολλά παλικάρια...αδάμαστο το παλιομπΧΧΧΧΧ. Παρέα με αυτό το φυσικά
![]()