Ναι η γεύση τους μοιάζει πολύ με τα φουντούνια μόνο που ήταν πιο γεμάτη πιο ώριμη και πυκνή γεύση (τι γράφω πάλι!!!).johnny19818 είπε:Επειδή τα Φοφίκο δεν θυμάμαι να τα έχω φάει, η γεύση είναι τύπου Φουντούνια κι έτσι;
Ακριβως! Τα βρηκα σε περιπτερο αλλα θα περιμενω την καταλληλη ωρα να τα αγορασω γιατι ημουνα σε ποδηλαταδα...kingtiger077 είπε:Ναι η γεύση τους μοιάζει πολύ με τα φουντούνια μόνο που ήταν πιο γεμάτη πιο ώριμη και πυκνή γεύση (τι γράφω πάλι!!!).
Oh, my garden...Aardvark είπε:Xμμ στην μαγειρικη αραγε συνδυαζονται τα fofico,μιλαω για Φοφικοπιτα,Μακαρονια με φοφικο,Φοφικοκεφτεδες.
Πουρε με σαλτσα φοφικο.
Θα τα δοκιμασω ολα.
Και όχι μόνο φιλαράκι το ίδιο σουηδικό κρεβάτι είχα και εγώ,το σέϊκερ αν είναι της tupperware έχει το ίδιο η μάνα μου.......πόσα φραπεδάκια έχουν χτυπηθεί εκεί μέσα!! respect στο αθάνατο σεμεδάκι πάει παντού. Τα φοφίκο είναι σκιά των παλιών καλών φοφίκο.........κρίμα, αλλά και μόνο που φέρουν το όνομα τα παίρνω!stayros είπε:Αγοραστηκαν σημερα το πρωι....
Μετα απο πααααααααααααρα πολλα χρονια ξαναεφαγα Φοφικο!!!!!!!!! :d@redevil @redevil
Παρατηρησεις
1) Συσκευασια
Μονο το λογοτυπο θυμιζει την παλια....
2) Γευση
Χμμμμ....ετσι κι ετσι.... :xm: ...κατι παει να κανει...αλλα δεν.....
3) Σχημα
Ουτε κατα διανοια!
Δειτε και μονοι σας....
ΕDIT
Δεν εχετε παραπονο....μεσα στην ρετριλα η φωτο ετσι?
Και με τα Φοφικο της και με το σεμεδακι της και με το σεικερ της....απ' ολα τα καλα!!!!
Εννοείς σε ποιό site;johnny19818 είπε:Filmmusic έχει ξαναποσταριστεί αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να μας πεις που τα βρήκες