Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Thanks a million Ambu!!! Η εγκυκλοπαίδεια ξαναχτύπησεambu_dare είπε:Σεζόν 3.Όνομα: Party Pooper Pants
Στο αρχείο torrent: 11_Party_Pooper_Pants.avi
Και σε άλλα παιδικά animation βάζουν Ενήλικο χιούμορ, και καλά για να διασκεδάσουν τους Ενήλικες που συνοδεύουν τα παιδιά τους.Death2Eliza είπε:θυμαμαι π.χ. στον "καρχαριομαχο" της ντισνευ νομιζω, εκεινα τα δυο ψαρια με τα ραστα που ηταν φυσικα τρελα μαστουρια.. μου εκανε τρομερη εντυπωση η εμφανιση τους κ το πως τα παρουσιασανε.
Θα ήταν ωραίο να το ξαναδούμε στην Ελληνική ΤV, αλλά δυστυχώς δεν ταιριάζει με την κουλτούρα μας...Death2Eliza είπε:δεν μπορουνε να ξαναβαλουνε το σουσαμι ανοιξε που ειναι για μικρες ηλικιες κ τα εσπαγε κιολας?
Eίναι,χαλαρά !ambu_dare είπε:Μην μου πει κανείς ότι τα πολυπαιγμένα Μπαγκς Μπάνι ή τα Μίκυ Μάους είναι πολύ καλύτερα.
συμφωνω οτι ειναι ανωτερα, αλλα ας ειμαστε κ λιγο δικαιοι.manos426f είπε:Eίναι,χαλαρά !![]()
![]()
Δεν νομίζω ότι παραπέμπει σε τίποτα τέτοιο. Είναι η λογική διαφορετική και είναι προφανές ότι γίνεται για πλάκα. Εκτός του ότι υπάρχει και χιούμορ αλλά και αισθητική.Death2Eliza είπε:ο μπαγκς μπαννυ με την πρωτη ευκαιρια πεταγε την σκουφια του να ντυθει γυναικα και το εκανε με τοση απολαυση κ επιτυχια το χρυσο μου! ψεματα? αυτος δεν παραπεμπει στον τρανσεξουαλισμο δλδ