zombiesquad3
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 42
Ευχαριστώ, είναι από τις αγαπημένες αναμνήσεις, για αυτό τις διατηρώ όπως είναι.Deathshadow είπε:Ωραια συλλογη ζομπι .Ειχα κι εγω αρκετα απο αυτα.
Ευχαριστώ, είναι από τις αγαπημένες αναμνήσεις, για αυτό τις διατηρώ όπως είναι.Deathshadow είπε:Ωραια συλλογη ζομπι .Ειχα κι εγω αρκετα απο αυτα.
Yup, το κατάλαβα!zombiesquad3 είπε:Χαχαχαχα εντάξει ο φίλος kingtiger απλά μια ερωτησούλα έκανε εν μέσω ενθουσιασμού, όπως όλοι μας σαφώς..!! Αυτός ο ενθουσιασμός εξάλλου είναι που χαρακτηρίζει την πλειάδα των συμμετεχόντων εδώ μέσα, αλλιώς δεν θα ασχολούμασταν με αυτά που συζητάμε...!! Φίλε kingtiger έχω ακριβώς 12 σακουλάκια, όσες δηλαδή είναι κι οι μπουγελόφατσες και τα έχω "καδραρισμένα" αν και σκέφτομαι να τα πατήσω μία πλαστικοποίηση όπως έκανα με το εξώφυλλο του περιοδικού ΜΠΛΕΚ που δείχνει τη συλλογή των guts-μικροδύναμη...
Χαχαχα σωστά και όμορφα..!!!D@redevil είπε:Yup, το κατάλαβα!
Φυλάω τα ρούχα μου, για τα νέα μέλη που ίσως το διαβάσουν!
Ανταλλάσω τη σιωπή μου με μια μπουγελόφατσα! Προβολή συνημμένου 76886
Όταν μου φέρει τα guts ο αδερφός μου και ανεβάσω το πλαστικοποιημένο εξώφυλλο του ΜΠΛΕΚ που δείχνει τη συλλογή τους, θα δεις πόσο χρήσιμη είναι η πλαστικοποίηση από άποψη διατήρησης στο χρόνο και από άποψη ομορφιάς... Πιστεύω θα αλλάξεις γνώμη... Θα το κρατάς καλύτερα αυτούσιο τότε....kingtiger077 είπε:Ωχ, τώρα το είδα! Καλά κι αυτό αγγελία θεωρείται; Μια ερωτησούλα ναααα τόση δούλα έκανα...Όπως και να χει, zombiesquad3 κράτησέ τες σαν κόρη οφθαλμού!!! Νομίζω η πλαστικοποίηση θα κάνει καλή δουλειά για αρκετά χρόνια! Το Μπλεκ το έχω κι εγώ αλλά δεν το κορνιζάρω..το θέλω αυτούσιο!
zombiesquad3 είπε:Όταν μου φέρει τα guts ο αδερφός μου και ανεβάσω το πλαστικοποιημένο εξώφυλλο του ΜΠΛΕΚ που δείχνει τη συλλογή τους, θα δεις πόσο χρήσιμη είναι η πλαστικοποίηση από άποψη διατήρησης στο χρόνο και από άποψη ομορφιάς... Πιστεύω θα αλλάξεις γνώμη... Θα το κρατάς καλύτερα αυτούσιο τότε....Προς το παρόν, μιας και τα αναφέραμε τα σακουλάκια και τόσος λόγος έγινε, ας τα δούμε κι αυτά.....:
stayros είπε:Ασε πικρη ιστορια....
Anyway...χαιρομαι που τις βλεπω εστω και σε φωτο.
Έλα μου ντε!!! Ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι τι να σου κανει !!!pardalotzatziki είπε:!!!!!!!!!!Ειχες ολα αυτα και δεν το θυμοσουνα?