Προσοχή γιατί κυκλοφορούσαν και απομιμήσεις! Οι αυθεντικές ήταν 12 και φαίνονται στις φωτό που έχει ποστάρει ο Σταύρος από πάνω!!!!!johnny19818 είπε:Σαν να πήρε χθες το μάτι μου σε ένα περίπτερο Μπουγελόφατσες αλλά μου φάνηκαν κάπως διαφορετικές.
θυμαμαι κι εγω αυτα τα δαχτυλίδια που εριχναν νερό...pardalotzatziki είπε:Μπουγελοφατσες δεν ειχα...αλλα θυμηθηκα κατι κιτρινα πλαστικα δαχτυλιδια, που ειχαν και ενα ψευτικο πρασινο/κοκκινο πετραδι και μεσα στη χουφτα μια μικρη φουσκα που την γεμιζαμε με νερο.Το ¨πετραδι" ειχε και μια τρυπουλα σε μια πλευρα....και "πλατς" στα μουτρα...
Τα θυμαται κανεις?
υπογειο σπιτιου ηταν ή υπογειο ψιλικατζιδικου/παιχνιδαδικου; :flower:kingtiger077 είπε:Ρετροανακάλυψη!!!Καθάριζα το υπόγειο λόγω ανακαίνισης και να τι εμφανίστηκε μπροστά μου: Μια κούτα μπουγελόφατσες!!!! Η μία μάλιστα στο σακουλάκι της σφραγισμένη και πάνω που έψαχνα μία με το σακουλάκι!!! Μαζί ήταν και ένα σακουλάκι γκαζάκια έτσι για ποικιλία!
Προβολή συνημμένου 84524Προβολή συνημμένου 84525
Υπαρχουν ακομα οι μπουγελοφατσες.?Παιδιά, επειδή μου ζητάτε πολλοί το μόνο που θέλω είναι να ξέρω ότι θα τις περιθάλψετε με αγάπη όπως και τις υπόλοιπες συλλογές που τυχόν έχετε. Δεν με νοιάζει τόσο το χρήμα, απλά αυτό το μικρό απλό κριτήριο! Ευχαριστώ.