Κοινά αποδεκτός όρος είναι ότι κάτι συλλεκτικό είναι κάτι που δεν κυκλοφορεί πλέον. Σαφώς και αρκετοί θα έχουν κάποια κομμάτια απο μπουγελόφατσες ή οτιδήποτε άλλο. Το θέμα είναι τι θεωρείς εσύ συλλεκτικό, και πως, δηλαδή συλλεκτικό = παλιό, δυσεύρετο και ακριβό ή απλά συλλεκτικό για συναισθηματικούς λόγους;;; Ο κάθένας πιστεύω έχει τη δική του προσωπικότητα και καθορίζει αυτός/ή τι θεωρεί συλλεκτικό.enrique19 είπε:καλα οχι και συλλεκτικες οι μπουγελοφατσες μην πεσω απο την ταρατσα..απλα ειναι πολυ συμπαθητικες..εχω καμια 15αρια..
Είναι πάρα πολλοί σίγουρα. Υπάρχουν όμως κι αρκετοί που τις νοσταλγούν και δεν είχαν και θα ήθελαν να έχουν, και άλλοι που είχαν αλλά για κάποιο λόγο δεν τις έχουν πια και τις....νοσταλγούν τόσο ώστε να θέλουν να τις ξαναποκτήσουν!!! Άλλωστε αυτή είναι η βάση που στηρίζεται το όλο θέμα της ρετροαγάπης (ή ρετρολαγνείας αν προτιμάτε), η νοσταλγία!enrique19 είπε:ε ναι ενταξει εγω θεωρο συλλεκτικο το ακριβο και οχι το ευρεως διαδεδομενο,μπουγελοφατσες εχουν παρα πολλοι και σιγουρα δεν εχουν χρηματικη αξια παρα μονο νοσταλγικη.
εμεις αγορασαμε τοτε μονο δυο μπουγελοφατσες,ευτυχως δε μας ετυχαν οι ιδιεςantpao είπε:Ορίστε φιλαράκια μου και η δική μου συλλογή.Είναι ολοκληρωμένη.Έτσι για να θυμούντε οι παλαιοί και να μαθαίνουν οι νέοιΠροβολή συνημμένου 54247