Aυτο που γραφει πως η Μπαρντο ειχε ερωτικες σχεσεις με πολλες γυναικες δεν ισχυει.
Bambi και για την Μαιρυλιν το λένε μην ανησυχεί ς ποτέ όμως κανείς από όσους την γνώριζε εν ζωή δεν το χει υποστηρίξει.Aυτο που γραφει πως η Μπαρντο ειχε ερωτικες σχεσεις με πολλες γυναικες δεν ισχυει.
Εχω διαβασει την αυτοβιογραφια της τρεις - τεσσερις φορες και η μονη φορα που εγινε κατι τετοιο ηταν οταν η Μπριζιτ ηταν παρα πολυ νεα, γυρω στα 20. Νομιζω ετυχε να μοιραζεται το ιδιο δωματιο σε ενα ξενοδοχειο με μια κοπελα, κατι τετοιο, και ενα βραδυ οταν επεσαν για υπνο αρχισαν καποια ερωτικα παιχνιδια για μια και μοναδικη φορα στη ζωη της Μπριζιτ. Απο τοτε, και παντα συμφωνα με την αυτοβιογραφια της, δεν ειχε κανενος ειδους παρομοια επαφη με γυναικα. Η Μπριζιτ ανηκε στους αντρες και αυτο το "πολλες γυναικες" δεν ξερω απο που το βγαζουν και γιατι το λενε.
Τι πολύ μεγάλο κοινό έχει ή Μπριζιτ με την Κάστα; Εκπροσώπησαν και οι δύο την Μαριαννα της γαλλικής δημοκρατία ς το πρόσωπο τους δηλ.για την ιστορία ή Μπαρντο είπε καλά πράγματα για την Κάστα ως επιλογή και άσχημα για την ταινια συνολικαΑχου τι γλυκα που ειναι το σκυλακι..
Μπαα, bad copy... Δεν μπορω να σκεφτω αλλη σε ρολο Μπαρντο.
H ωραιότερη ιταλική εφεύρεση μετά τα σπαγγέτι για την Κλαουντια κάποιος το είπε αυτό. Κρίμα που για την Κλαουντια ποτέ κανείς δεν εξήρε την ομορφιά της. Και ή Ιταλια φαντάζομαι έπρεπε να την ανακυρηξει εθνική σταρ.
Θεωρειται καλλονη η Κλαουντια απο παρα πολυ κοσμο. Για μενα ειναι η ομορφοτερη Ιταλιδα ηθοποιος που υπηρξε ποτε.H ωραιότερη ιταλική εφεύρεση μετά τα σπαγγέτι για την Κλαουντια κάποιος το είπε αυτό. Κρίμα που για την Κλαουντια ποτέ κανείς δεν εξήρε την ομορφιά της. Και ή Ιταλια φαντάζομαι έπρεπε να την ανακυρηξει εθνική σταρ.
Δεν της το έχουν πολλοί, νομίζω πως είναι πολύ προσιτή ή Κλαουντια παραπάνω από ότι θα πρεπε και έτσι απομυθοποιηται. Εθνική σταρ θεωρείται ή ΛορενΘεωρειται καλλονη η Κλαουντια απο παρα πολυ κοσμο. Για μενα ειναι η ομορφοτερη Ιταλιδα ηθοποιος που υπηρξε ποτε.
Δευτερη στη λιστα μου, μιση ανασα απο την Κλαουντια, η Ορνελα Μουτι.