Joan Collins ΘΕΑ! Πανέμορφη, πανέξυπνη, απλά υπέροχη! Την λατρεύω!Και ένα υπέροχο tutorial από την Τζόαν Κόλινς, η οποία και βιβλίο για το μακιγιάζ είχε γράψει και εταιρεία καλλυντικών είχε (και νομίζω ακόμα έχει).
Μπορεί να διαφωνώ σε πολλά με την Ντέιμ, αλλά είναι μαέστρα στις ατάκες!Joan Collins ΘΕΑ! Πανέμορφη, πανέξυπνη, απλά υπέροχη! Την λατρεύω!
19 Joan Collins Quotes We Wish We'd Said Ourselves
Who doesn't love Joan Collins? She's the ultimate diva and, boy, do we wish we'd come up with some of her witty one-liners. Here are the grande dame's best quotes of all time...www.marieclaire.co.uk
Μπορεί να διαφωνώ σε πολλά με την Ντέιμ, αλλά είναι μαέστρα στις ατάκες!
Πώς μου ξέφυγε αυτό το ποστ; Υπέροχες οι διαφημίσεις! Μου άρεσε πάντα εκείνη η περίοδος (1976-1978) των κόκκινων κραγιόν. Ήταν βαθιά και γήινα, με μια ιδέα πορτοκαλί ή καφέ στο τελικό αποτέλεσμα, ότι έπρεπε για τις θερμές επιδερμίδες (δηλ. αυτές που ο τόνος τους είναι κάπως κιτρινωπός). Από όλες αυτές τις προτάσεις θα δοκίμαζα σίγουρα το Shangai Εxpress της προτελευταίας διαφήμισης και την απίστευτη απόχρωση της τελευταίας.Σε άλλο thread, πάλι για καλλυντικά, έβαλα μερικές από τις διαφημίσεις του Dior με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Tyen. Εδώ ήρθα να βάλω του μοναδικού, ανεπανάληπτου και υπέρτατου Sergé Lutens.Προβολή συνημμένου 248808Προβολή συνημμένου 248809Προβολή συνημμένου 248810Προβολή συνημμένου 248811Προβολή συνημμένου 248812Προβολή συνημμένου 248813Προβολή συνημμένου 248815
Την 999 θα σου ανέφερα κι εγώ. Ακριβώς όπως ήταν τότε δεν γίνεται να είναι γιατί έχουν απαγορευθεί κάποιες χρωστικές από τότε, αλλά δεν νομίζω να έχει καμία μας παράπονο από τα σημερινά κραγιόν!Πώς μου ξέφυγε αυτό το ποστ; Υπέροχες οι διαφημίσεις! Μου άρεσε πάντα εκείνη η περίοδος (1976-1978) των κόκκινων κραγιόν. Ήταν βαθιά και γήινα, με μια ιδέα πορτοκαλί ή καφέ στο τελικό αποτέλεσμα, ότι έπρεπε για τις θερμές επιδερμίδες (δηλ. αυτές που ο τόνος τους είναι κάπως κιτρινωπός). Από όλες αυτές τις προτάσεις θα δοκίμαζα σίγουρα το Shangai Εxpress της προτελευταίας διαφήμισης και την απίστευτη απόχρωση της τελευταίας.
Στο μεταξύ έψαχνα να βρω αν ο Dior έχει κρατήσει καμία απόχρωση από το πάλαι ποτέ και πράγματι υπάρχει μια απόχρωση- θρύλος που δεν έχει όνομα αλλά το τυxερό νούμερο του Christian Dior, το 9. Φημολογείται ότι ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και τώρα πια αν το αναζητήσει κάποιος θα δει ότι απλώς μετονομάστηκε σε 999 χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα τόσο στην εφαρμογή όσο και στην απόδοση. Η απόχρωση 9 (999) πρωτοβγήκε το 1953 και σε λίγο καιρό θα γιορτάζει τα 70 της χρόνια!
Εννοείται ότι δεν μπορεί να είναι η ίδια φόρμουλα τώρα με την αρχική γιατί πολλά έχουν αλλάξει στην πορεία με τα συστατικά που πρέπει να χρησιμοποιούνται στην κοσμετολογία, όχι μόνο στις χρωστικές. Όμως η απόχρωση είναι σχεδόν πανομοιότυπη με την αρχική, αν και αμφιβάλλω αν κάποιος έχει στην κατοχή του πια το αυθεντικό προϊόν του 1953 ούτε και μας έχουν μείνει άρκετές διαφημίσεις του τότε για να κάνουμε σύγκριση. Από την άλλη το 999 πλέον κυκλοφορεί και σε ματ έκδοση και ικανοποιεί πλέον και όσες δεν τους αρέσουν τα λαμπερά. Πάντως η συζήτηση που κάνουμε για το συγκεκριμένο κραγιόν μου θυμίζει το θέμα που έχουμε φέρει πολλές φορές στο προσκήνιο για τα αρώματα που κυκλοφορούν εδώ και έναν κοντά αιώνα αλλά ενώ έχουν το όνομα και τη φήμη, η μυρωδιά αν και φαίνεται ίδια δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι 100% αυτή που πρωτοκυκλοφόρησε καθώς και σε αυτόν τον τομέα έχουν αλλάξει τόσο οι πρώτες ύλες όσο και οι κανονισμοί.Την 999 θα σου ανέφερα κι εγώ. Ακριβώς όπως ήταν τότε δεν γίνεται να είναι γιατί έχουν απαγορευθεί κάποιες χρωστικές από τότε, αλλά δεν νομίζω να έχει καμία μας παράπονο από τα σημερινά κραγιόν!
Ζωη, αν θελεις, δωσε μας καμια πληροφορια για το Mitsy. Δεν το ξερω αυτο το αρωμα ουτε καν εξ ακοης.Α, Queen, παρεμπιπτόντως, αν και δεν ανήκει σε αυτό το thread αλλά μια που είπαμε για τα αρώματα, χθες που έβαλε πραγματική ψύχρα το βράδυ σε θυμήθηκα κι έβγαλα τη Mitsy από το ντουλάπι, ίσα ίσα για ένα ψιτ. Πόσο της πάει το φθινόπωρο!
Την ξέρεις την Mitsy! Πολύ καλά μάλιστα. Γαλλίδα με γιαπωνέζικες καταβολές. Αλλά όσο σεβάσμια κι αν είναι αυτή η γηραιά κυρία (103 ετών! ), φοβάμαι ότι δεν θα την έκανες και πολύ παρέα, γιατί προτιμάς τις πιο δροσερές παρουσίες...Ζωη, αν θελεις, δωσε μας καμια πληροφορια για το Mitsy. Δεν το ξερω αυτο το αρωμα ουτε καν εξ ακοης.
Ποσο παλιο ειναι και πως μυριζει;