Η εικόνα έχει τελείως υποκειμενικές επιλογές. Σίγουρα έχει συμπεριλάβει αρώματα που αυτή τη στιγμή πωλούνται με εξωφρενικούς ρυθμούς (βλ. Libre, Coco Mademoiselle, Miss Dior, La Vie est Belle) αλλά αυτό δε σημαίνει ότι υποχρεωτικά είναι τα καλύτερα αρώματα για γυναίκες. Εν πάση περιπτώσει, θα διάλεγα για αυτη την εποχή το Jazz Club του Maison Margiela, το οποίο είναι unisex και έχει νότες από πιπέρι, ρούμι, βανίλια και καπνό. Μου αρέσουν αυτά τα καπνιστά το χειμώνα, μου δημιουργούν μια θαλπωρή μια που δεν αντέχω καθόλου το κρύο. Ίσως να διάλεγα και το Gucci Bloom γιατί αγαπώ πολύ τα λευκά λουλούδια και αυτό έχει μέσα γιασεμί και tuberose. Από τα υπόλοιπα δεν διαλέγω τίποτα (ίσως λίγο το Coco Mademoiselle αλλά σε πιο παλιά έκδοση). Ειδικά δε το Libre ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω τι του βρίσκουν. Όσο για το Light Blue μπορεί να μου αρέσει αλλά δεν θα το έβαζα γιατί πρώτον είναι χειμώνας και αυτό θέλει ζέστη για να αναδειχθεί και δεύτερον το έχει φορέσει όλη η Αθήνα.
@Bambinella Μου κάνει εντύπωση που το Coco Mademoiselle σου φαίνεται unisex. Το βρίσκω πολύ θηλυκό και πολύ κομψό σε αντίθεση με το κλασικό Coco που με τόσα κανελογαρύφαλα θα μπορούσε να φορεθεί κι από άντρες.