Μόνο για γυναίκες

Τζιν φορούσα πολύ όταν ήμουν 20-25. Μετά δεν ξαναέβαλα ποτέ κι ούτε πρόκειται. Δε μου αρέσει πλέον ούτε στους άντρες ούτε σε κανέναν.

Το τζιν δεν το φοράω πια όσο παλιότερα και στην πραγματικότητα δεν μου αρέσει σαν ύφασμα για κανένα άλλο ρούχο εκτός από παντελόνι και αυτό με προϋποθέσεις. Δεν φοράω ξεβαμμένα, τρυπημένα, σκισμένα, με στρας, με πούλιες, με τρουκς, με την Άρτα και τα Γιάννενα πάνω τους, δε φοράω καν το κλασικό γαλάζιο που κυκλοφορεί παντού. Προτιμώ τα σκούρα μπλε και τα μαύρα γιατί νομίζω ότι μου πάνε καλύτερα. Στο γραφείο μας επιτρέπουν τζιν αλλά οι συνδυασμοί που κάνω είναι τελείως "γραφειακοί". Κάτι σαν αυτό δηλαδή:

black-jean-outfits-for-fall4-683x1024.jpg

Από την άλλη, μια και μιλάμε για τις τάσεις, φέτος είναι στη μόδα τα animal prints. Τα μισώ πιο πολύ κι απ' το σπανακόρυζο! :sick:

Περα απο το αν μας αρεσει η οχι το τζην ως ρουχο, ποτε μου δεν καταλαβα γιατι το θεωρουν την επιτομη της ανεσης.
Οσο το φορεσα, μονο ανετα δεν ενιωθα. Υφασμα σκληρο, δυσκαμπτο, που σε καποια σημεια με εκοβε παρ' ολο που ημουν λεπτη.
Ιδιως την ωρα που καθομουν με εσφιγγε στα ποδια και την κοιλια. Μονο ενα τζην παντελονι με ελαστικη υφανση που ειχα ηταν καπως καλυτερο, αλλα και παλι, ανετο δεν θα το ελεγα.
Εδω και πολλα χρονια για τις καθημερινες μου εμφανισεις προτιμω τα κολαν παντελονια που και πιο ομορφα τα θεωρω και ασυγκριτως πιο ανετα απο ολα τα τζην του κοσμου.

Περα απο το αν μας αρεσει η οχι το τζην ως ρουχο, ποτε μου δεν καταλαβα γιατι το θεωρουν την επιτομη της ανεσης.
Οσο το φορεσα, μονο ανετα δεν ενιωθα. Υφασμα σκληρο, δυσκαμπτο, που σε καποια σημεια με εκοβε παρ' ολο που ημουν λεπτη.
Ιδιως την ωρα που καθομουν με εσφιγγε στα ποδια και την κοιλια. Μονο ενα τζην παντελονι με ελαστικη υφανση που ειχα ηταν καπως καλυτερο, αλλα και παλι, ανετο δεν θα το ελεγα.
Εδω και πολλα χρονια για τις καθημερινες μου εμφανισεις προτιμω τα κολαν παντελονια που και πιο ομορφα τα θεωρω και ασυγκριτως πιο ανετα απο ολα τα τζην του κοσμου.
Εμένα μου αρέσει πολύ και η τζιν σιλουέτα και τα κολάν δεν το συζητω

Για να καταλάβετε πως δεν με ενδιαφέρει καθόλου το μεικ απ το ένα ματι είναι μουτζουρουμενο από κάτω χα χα εμένα η παρέα,με νοιαζει

Το τζιν δεν το φοράω πια όσο παλιότερα και στην πραγματικότητα δεν μου αρέσει σαν ύφασμα για κανένα άλλο ρούχο εκτός από παντελόνι και αυτό με προϋποθέσεις. Δεν φοράω ξεβαμμένα, τρυπημένα, σκισμένα, με στρας, με πούλιες, με τρουκς, με την Άρτα και τα Γιάννενα πάνω τους, δε φοράω καν το κλασικό γαλάζιο που κυκλοφορεί παντού. Προτιμώ τα σκούρα μπλε και τα μαύρα γιατί νομίζω ότι μου πάνε καλύτερα. Στο γραφείο μας επιτρέπουν τζιν αλλά οι συνδυασμοί που κάνω είναι τελείως "γραφειακοί". Κάτι σαν αυτό δηλαδή:

black-jean-outfits-for-fall4-683x1024.jpg

Από την άλλη, μια και μιλάμε για τις τάσεις, φέτος είναι στη μόδα τα animal prints. Τα μισώ πιο πολύ κι απ' το σπανακόρυζο! :sick:

Ε, λοιπόν, τώρα που είπες ότι δε σου αρέσει σαν ύφασμα για κανένα άλλο ρούχο, εκτός από παντελόνι, θυμήθηκα ένα τζην φόρεμα που είχα. Ήταν καταπληκτικό και καλοκαιρινό. Στενό, με κλειστό λαιμό και άφηνε γυμνούς ώμους και πλάτες. Μου πήγαινε πάρα πολύ, βέβαια τότε ήμουν πολύ αδύνατη, μην κοιτάτε τη σήμερον ημέρα και θεωρώ ότι είναι ένα από τα πιο πετυχημένα ρούχα που έχω βάλει. Όσο για το animal print πάντα υπάρχει ένα κομμάτι στην γκαρνταρόμπα μου. Ένα, όχι παραπάνω. Τώρα έχω ένα πολύ ωραίο κασκόλ.
Αλλά σε αυτό που λέει η Βιβή, έχει δίκιο. Όταν βάλεις κολάν, καταλαβαίνεις ότι το τζην δεν είναι το πιο άνετο ρούχο. Στην πορεία των χρόνων και όπως δεν μπορούσα να βάλω τζην σε μια δουλειά που ήμουν δεκαοχτώ χρόνια, βολεύτηκα τόσο το κολάν, που τώρα πια το τζην που λάτρευα, μου φαίνεται πολύ σκληρό ύφασμα.
Α, και να μην το ξεχάσω, αυτός ο "γραφειακός" όπως τον λες συνδυασμός, είναι πάρα πολύ ωραίος. Στη δουλειά ντυνόμουν με προσοχή γιατί ο πρόεδρος απαιτούσε οι άντρες υπάλληλοι να φορούν κοστούμι και γραβάτα. Ήταν της παλιάς σχολής. Οι συνεργάτες που έρχονταν από το εξωτερικό φορούσαν επίσης κοστούμι και γραβάτα. Οπότε ήμασταν κι εμείς υποχρεωμένες να ντυνόμαστε αναλόγως.

Τελευταία επεξεργασία:
Δηλ.εδω μέσα κορίτσια μόνο εγώ φοράω τζιν σκισμένα, χρωματιστά κτλ.κλασσικα, ξεφαμμενα
Κι εγώ φοράω συνέχεια

Αυτό που λες είναι αλήθεια, την τελευταία δεκαετία φοράω τζιν μόνο πολύ ελαστικά, σχεδόν σαν κολάν. Και το να σε κόβει στην κοιλιά δεν είναι και καλό για την υγεία των οργάνων της περιοχής.

Κι εγώ φοράω συνέχεια

Αυτό που λες είναι αλήθεια, την τελευταία δεκαετία φοράω τζιν μόνο πολύ ελαστικά, σχεδόν σαν κολάν. Και το να σε κόβει στην κοιλιά δεν είναι και καλό για την υγεία των οργάνων της περιοχής.
Ναι τα κολάν τζιν είναι ανετα

Έχω να καταθέσω ότι φορώντας τζην καθημερινά καταλαβαίνεις πότε παίρνει τον κακό δρόμο η σιλουέτα σου πριν ακόμα το καταλάβεις κοιτώντας τον εαυτό σου σε ολόσωμο καθρέφτη. Τα άνετα κολάν είναι η καταστροφή της λιχούδας.
Πάντως και εμένα είναι η απορία μου πως την παλεύανε οι καουμπόηδες να καβαλάνε τα απαλούζα τα άλογα (εγώ μέχρι και το βεσπάκι του συζύγου φορώντας τζην δυσκολεύομαι), να τρέχουνε γρήγορα πίσω από τα γελάδια φορώντας τζην και μάλιστα εκείνη την εποχή που ήταν πολύ πιο σκληρό το ύφασμα.
Δηλώνω φαν των τζην και τα έχω φορέσει σε όλες τις μορφές σε παντελόνι. Από κολάν μέχρι καμπάνα με αγαπημένο μου την ίσια γραμμή με δεύτερο τα flare jeans. Σαλοπετ τζην παντελόνι τα dungarees που λένε και οι Άγγλοι δεν έχω βάλει ποτέ μου. Αφενός δεν μου πάνε καθόλου καθότι είμαι κοντή και με περιφέρεια αφετέρου η Σαρλίζ Θερόν να ήμουν δεν θα τα φόραγα γιατί μου θυμίζει η γυναικεία σιλουέτα νταλικέρη.
Το χειρότερο μου όμως και το θεωρούσα πάντα ως απαύγασμα της κακογουστιάς ακόμα και στα μέσα της δεκαετίας του ογδόντα που το έβλεπα είναι το τζην με σιδερωμένη τσάκιση. Μα και τζην και τσάκιση; αν θες τσάκιση στο παντελόνι τι το θες το τζην τότε; Όταν δε στην παλιά καλή εποχή το συνδυάζαν με άσπρη ψηλοτάκουνη γόβα οι γυναίκες και με γυαλιστερό σκαρπίνι οι άντρες... Απογείωση.
Ελπίζω να μην ξαναγυρίσει σαν τάση. Αλλά με την μόδα μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος;

την άλλη, μια και μιλάμε για τις τάσεις, φέτος είναι στη μόδα τα animal prints. Τα μισώ πιο πολύ κι απ' το σπανακόρυζο!
Έλα μην ακούω τρέλες! Τέλειο φαι το σπανακόρυζο! :')
Κι αφού τα λέμε όλα να σας πω πως κι εγώ φορούσα τζίν με τσακιση και γόβα :-) :-)
Και θυμάμαι μάλιστα ότι μου φαινόταν σούπερ σέξι(!!!) Ήταν δε συγκεκριμένη μάρκα που τα τζιν είχανε τέτοια γραμμή, αν θυμάμαι καλά ήταν τα Diesel.

Τελευταία επεξεργασία:
Λένα υποψιάζομαι ότι εννοείς τα τζην με ραφή μπροστά σε flare γραμμή τα οποία συνδυαζόντουσαν με ψηλοτάκουνες μυτερες γόβες το 2000.
Κάτι σαν αυτό εδώ. Που από ότι βλέπω ξαναγυρνά σαν τάση.
5206634866974_2.jpg

Λένα υποψιάζομαι ότι εννοείς τα τζην με ραφή μπροστά σε flare γραμμή τα οποία συνδυαζόντουσαν με ψηλοτάκουνες μυτερες γόβες το 2000.
Κάτι σαν αυτό εδώ. Που από ότι βλέπω ξαναγυρνά σαν τάση.
Όχι δεν είχανε ραφή, ήταν με τσάκιση απ τη μάνα τους. Πρόχειρα το πιο κοντινό που βρίσκω είναι αυτό. Για χρονιές ας μη μιλάμε :-) πάντως ήταν παλιάααααα

Πίσω
Μπλουζα