Τζιν φορούσα πολύ όταν ήμουν 20-25. Μετά δεν ξαναέβαλα ποτέ κι ούτε πρόκειται. Δε μου αρέσει πλέον ούτε στους άντρες ούτε σε κανέναν.
Εμένα μου αρέσει πολύ και η τζιν σιλουέτα και τα κολάν δεν το συζητωΠερα απο το αν μας αρεσει η οχι το τζην ως ρουχο, ποτε μου δεν καταλαβα γιατι το θεωρουν την επιτομη της ανεσης.
Οσο το φορεσα, μονο ανετα δεν ενιωθα. Υφασμα σκληρο, δυσκαμπτο, που σε καποια σημεια με εκοβε παρ' ολο που ημουν λεπτη.
Ιδιως την ωρα που καθομουν με εσφιγγε στα ποδια και την κοιλια. Μονο ενα τζην παντελονι με ελαστικη υφανση που ειχα ηταν καπως καλυτερο, αλλα και παλι, ανετο δεν θα το ελεγα.
Εδω και πολλα χρονια για τις καθημερινες μου εμφανισεις προτιμω τα κολαν παντελονια που και πιο ομορφα τα θεωρω και ασυγκριτως πιο ανετα απο ολα τα τζην του κοσμου.
Το τζιν δεν το φοράω πια όσο παλιότερα και στην πραγματικότητα δεν μου αρέσει σαν ύφασμα για κανένα άλλο ρούχο εκτός από παντελόνι και αυτό με προϋποθέσεις. Δεν φοράω ξεβαμμένα, τρυπημένα, σκισμένα, με στρας, με πούλιες, με τρουκς, με την Άρτα και τα Γιάννενα πάνω τους, δε φοράω καν το κλασικό γαλάζιο που κυκλοφορεί παντού. Προτιμώ τα σκούρα μπλε και τα μαύρα γιατί νομίζω ότι μου πάνε καλύτερα. Στο γραφείο μας επιτρέπουν τζιν αλλά οι συνδυασμοί που κάνω είναι τελείως "γραφειακοί". Κάτι σαν αυτό δηλαδή:
Από την άλλη, μια και μιλάμε για τις τάσεις, φέτος είναι στη μόδα τα animal prints. Τα μισώ πιο πολύ κι απ' το σπανακόρυζο!
Κι εγώ φοράω συνέχειαΔηλ.εδω μέσα κορίτσια μόνο εγώ φοράω τζιν σκισμένα, χρωματιστά κτλ.κλασσικα, ξεφαμμενα
Περα απο το αν μας αρεσει η οχι το τζην ως ρουχο, ποτε μου δεν καταλαβα γιατι το θεωρουν την επιτομη της ανεσης.
Οσο το φορεσα, μονο ανετα δεν ενιωθα. Υφασμα σκληρο, δυσκαμπτο, που σε καποια σημεια με εκοβε παρ' ολο που ημουν λεπτη.
Ιδιως την ωρα που καθομουν με εσφιγγε στα ποδια και την κοιλια. Μονο ενα τζην παντελονι με ελαστικη υφανση που ειχα ηταν καπως καλυτερο, αλλα και παλι, ανετο δεν θα το ελεγα.
Εδω και πολλα χρονια για τις καθημερινες μου εμφανισεις προτιμω τα κολαν παντελονια που και πιο ομορφα τα θεωρω και ασυγκριτως πιο ανετα απο ολα τα τζην του κοσμου.
Ναι τα κολάν τζιν είναι ανεταΚι εγώ φοράω συνέχεια
Αυτό που λες είναι αλήθεια, την τελευταία δεκαετία φοράω τζιν μόνο πολύ ελαστικά, σχεδόν σαν κολάν. Και το να σε κόβει στην κοιλιά δεν είναι και καλό για την υγεία των οργάνων της περιοχής.
Έλα μην ακούω τρέλες! Τέλειο φαι το σπανακόρυζο! :')την άλλη, μια και μιλάμε για τις τάσεις, φέτος είναι στη μόδα τα animal prints. Τα μισώ πιο πολύ κι απ' το σπανακόρυζο!
Όχι δεν είχανε ραφή, ήταν με τσάκιση απ τη μάνα τους. Πρόχειρα το πιο κοντινό που βρίσκω είναι αυτό. Για χρονιές ας μη μιλάμε πάντως ήταν παλιάαααααΛένα υποψιάζομαι ότι εννοείς τα τζην με ραφή μπροστά σε flare γραμμή τα οποία συνδυαζόντουσαν με ψηλοτάκουνες μυτερες γόβες το 2000.
Κάτι σαν αυτό εδώ. Που από ότι βλέπω ξαναγυρνά σαν τάση.