Σωστος!stayros είπε:
Εμένα οτιδήποτε νέο σε ταινία (και κυρίως φαντασίας, επιστημ. φαντασίας, περιπέτεια κτλ) δε με πείθει!Ajax87 είπε:Παντως ο "Νεος" Robocop δεν με πειθει
Το ξέρω οτι θα φαίνομαι γραφικός αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ:shtup:: Η άποψη της Αθήνας στο κάτω μέρος του πόστερ δείχνει οτι ο Ηρακλής έζησε και έδρασε από τον Χρυσό Αιώνα και έπειτα, αφού ο Παρθενώνας φιγουράρει φάτσα κάρτα... Το Θέατρο Ηρώδου του Αττικού δεν βλέπω κι ανησυχώ!!!stayros είπε:
Δεν πειραζει!Ας δειχνουν μερη απο την Ελλαδα και ας ειναι ιστορικα ανακριβεις!VAGBITH είπε:Το ξέρω οτι θα φαίνομαι γραφικός αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ:shtup:: Η άποψη της Αθήνας στο κάτω μέρος του πόστερ δείχνει οτι ο Ηρακλής έζησε και έδρασε από τον Χρυσό Αιώνα και έπειτα, αφού ο Παρθενώνας φιγουράρει φάτσα κάρτα... Το Θέατρο Ηρώδου του Αττικού δεν βλέπω κι ανησυχώ!!!Επίσης ευτυχώς που δεν βλέπουμε στο βάθος δεξιά και τον Πύργο Αθηνών...
Δεν ξερω κατα ποσο ειναι τελειωμενος καποιος οταν εχει σκηνοθετησειwheeled warrior είπε:low budget ειναι με τον τελειωμενο renny harlin....