perlastar
RetroJunkie™
- Αντιδράσεις
- 1.142
Πω πω, παπαρούνα έχω γίνει σήμερα #) Είναι συγκινητική η αποδοχή σας παιδιά! Ο Θεός βοηθός, ο χρόνος θα δείξει αν θα είμαι οκ ή αν θα φάω τα μούτρα μου Νομίζω ότι εδώ αξίζει να σας ευχαριστήσω έναν έναν (όποιος βαρεθεί ας φύγει):
Ευχαριστώ Dare για την παρουσίαση και το καλωσόρισμα!
Ευχαριστώ Johnny! Σου εύχομαι πάντα δύναμη στο φόρουμ, και ξεθάψιμο διαφόρων θεμάτων!
Eυχαριστώ Wally! Νέο πονοκέφαλο αποκτήσατε
Thanks Ajax! (Μερικές φορές σε γράφω Αzax και σε διορθώνω μετά!)
Τhanks Σταύρο! Καλή συνέχεια και στη δική σου δυναμική παρουσία.
Να'σαι καλά Imgema! Θα σε ειδοποιήσω για τα μαστίγια αν τα χρειαστώ, Μr. Godfather
Rio, με άφησε άφωνη η εικόνα σου Σ'ευχαριστώ πολύ, ας συνεχίσουμε το έργο μας, horror rules!
Metalcandyman, σ'ευχαριστώ! Αυτό που πόσταρε η Kambia σχεδιάζεις; Το σίγουρο είναι ότι τώρα η υποκατηγορία θρίλερ/τρόμου θα μπορεί επιτέλους να θριαμβεύσει πάνω στην ενότητα Ξένος Κινηματογράφος Αστειεύομαι, μη φοβίσω μερικούς!
Bambinella, ευχαριστώ πολύ! Καλή συνέχεια, είσαι από τα πιο αξιοσέβαστα μέλη του φόρουμ Α, και αυτό με τα Χριστούγεννα το σκέφτηκα κι εγώ, ήταν μία εντελώς αναπάντεχη έκπληξη!
Deathshadow, ευχαριστώ! Κι εγώ χαίρομαι που σε έχω στους φίλους μου. (Η γάτα έγινε το σήμα κατατεθέν μου βλέπω. Αυτά γίνονται όταν δεν αλλάζεις αβαταρ )
Να'σαι καλά Phil! Πολύ όμορφα κι ευγενικά λόγια
Nα'σαι καλά Εlephada! Καλή συνέχεια και σε σένα, ειδικά το χιούμορ σου είναι απίστευτο!
Σ'ευχαριστώ πολύ Dino, καλή συνέχεια στο φόρουμ!
Ευχαριστώ Dare για την παρουσίαση και το καλωσόρισμα!
Ευχαριστώ Johnny! Σου εύχομαι πάντα δύναμη στο φόρουμ, και ξεθάψιμο διαφόρων θεμάτων!
Eυχαριστώ Wally! Νέο πονοκέφαλο αποκτήσατε
Thanks Ajax! (Μερικές φορές σε γράφω Αzax και σε διορθώνω μετά!)
Τhanks Σταύρο! Καλή συνέχεια και στη δική σου δυναμική παρουσία.
Να'σαι καλά Imgema! Θα σε ειδοποιήσω για τα μαστίγια αν τα χρειαστώ, Μr. Godfather
Rio, με άφησε άφωνη η εικόνα σου Σ'ευχαριστώ πολύ, ας συνεχίσουμε το έργο μας, horror rules!
Metalcandyman, σ'ευχαριστώ! Αυτό που πόσταρε η Kambia σχεδιάζεις; Το σίγουρο είναι ότι τώρα η υποκατηγορία θρίλερ/τρόμου θα μπορεί επιτέλους να θριαμβεύσει πάνω στην ενότητα Ξένος Κινηματογράφος Αστειεύομαι, μη φοβίσω μερικούς!
Bambinella, ευχαριστώ πολύ! Καλή συνέχεια, είσαι από τα πιο αξιοσέβαστα μέλη του φόρουμ Α, και αυτό με τα Χριστούγεννα το σκέφτηκα κι εγώ, ήταν μία εντελώς αναπάντεχη έκπληξη!
Deathshadow, ευχαριστώ! Κι εγώ χαίρομαι που σε έχω στους φίλους μου. (Η γάτα έγινε το σήμα κατατεθέν μου βλέπω. Αυτά γίνονται όταν δεν αλλάζεις αβαταρ )
Να'σαι καλά Phil! Πολύ όμορφα κι ευγενικά λόγια
Nα'σαι καλά Εlephada! Καλή συνέχεια και σε σένα, ειδικά το χιούμορ σου είναι απίστευτο!
Σ'ευχαριστώ πολύ Dino, καλή συνέχεια στο φόρουμ!