Δεν είναι ο τύπος μου... και μόνο οι φωτογραφίες που ποστάρει κατά καιρούς με ψιλοφρικάρουν. Εγώ τη γυναίκα τη θέλω σεμνή και χαμηλοβλεπούσα. #)Saulot είπε:Βάλε την φωτογραφία της Cammy στον τοιχο σου δίπλα στον Cornelius και θα δείς που όλα θα φαίνονται ωραία...
Εγώ πάλι δεν έχω τέτοια κολλήματα οπότε την επόμενη φορά που θα γίνει διαγωνισμός ενημέρωσε μεalkis21 είπε:Δεν είναι ο τύπος μου... και μόνο οι φωτογραφίες που ποστάρει κατά καιρούς με ψιλοφρικάρουν. Εγώ τη γυναίκα τη θέλω σεμνή και χαμηλοβλεπούσα. #)
Nαι,ναι,να μαζευτείτε,να μαζευτείτε...Shinobi είπε:δε μαζευόμαστε οι Αμιγκάδες να φτιάξουμε κανένα παιχνιδάκι και να αφήσουμε τη Camy
Ενώ γράφω αυτό βλέπω την φάτσα του Uninvited στο απέναντι γραφείο...manos426f είπε:σ.σ Μα καλά,πώς έφτασαν στ' αυτιά σου τα όσα ειπώθηκαν;;; 8)
Παίζει με amiga και linux...alkis21 είπε:Επειδή απ' ότι πήρε το αυτί μου από τον απόηχο του Sensiblogathering, η φίλη μου η Cammy έχει αποκτήσει... fan club στο GRM, να σας πω ότι μπορείτε να δείτε φωτογραφίες της στα albums της.
Πέραν του οπτικού υλικού, η λεζάντα "My A1600 Netbook which runs Icaros and Ubuntu" νομίζω πως είναι αδύνατον να αφήσει κανέναν αδιάφορο!
Πάω στοίχημα ότι παστίτσιο δεν ξέρει να σου φτιάξει.Saulot είπε:Παίζει με amiga και linux...Ειναι cosplayer με έμφαση στο Street Fighter...
Ασχολείται με hardware και εχει game room...
ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΑΤΑ!!!
Παντα το έλεγα οτι η ιδανική γυναίκα για μένα θα είναι στους αντίποδες...
ουτέ και αυγά. όποιος τη μαζέψει θα θησαυρίσει τα σουβλατζίδικα.Maddog είπε:Πάω στοίχημα ότι παστίτσιο δεν ξέρει να σου φτιάξει.