Αγαπητέ teflon μάλλον σε κόβω για 1MB! Αν είχες 512 το Deluxe Paint θα έπρεπε να σου αφήσει ελεύθερα γύρω στα 130Κ!teflon είπε:.....άσε που θα είναι και στα αγγλικά !!!!
Πέρα από την πλάκα, όμως, έχω και εγώ μια απορία....
Παραθέτω πάλι τη φωτό του Deluxe Paint και ρωτώ:
Γιατί, άφου έχω τον 520ST με συνολική μνήμη 512k, το DELUXE PAINT μου εμφανίζει 642kb FREE με το πρόγραμμα φορτωμένο στη μνήμη?
Επίσης, για να βάλεις κι άλλη μνήμη τι SIMMάκια πρέπει να βάλεις?
Εχω αρκετά SIMMάκια από mobos 486DX-DX2 του 1mb ! Αυτά ταιριάζουν?
μιας και γνωρίζουμε απο κολιτιρια.. μήπως υπάρχει κανένα σχέδιο να το προσπαθήσουμε και μεις?marios είπε:Έχω ένα 520STFM και του έβαλα 2MB (πατέντες με κωλύματα) όλοι μου λέγανε ότι είναι άχρηστα και ότι μονό με 0.5MB παραπάνω θα είμαι καλυμμένος.Με 1MB λογικά είσαι καλυμμένος για όλα τα παιχνίδια.
Για τα προγράμματα δεν ξερώ.
ΩΩΩΩΩΩ!!!! Λες φίλε Turrican?? Εχω δλδ. ένα 520STe με καρδιά 1040STe ???Turrican είπε:Αγαπητέ teflon μάλλον σε κόβω για 1MB! Αν είχες 512 το Deluxe Paint θα έπρεπε να σου αφήσει ελεύθερα γύρω στα 130Κ!
Πάντως, αν ταιριάζουν αυτά τα SIMMάκια, έχουμε σωθεί......Rygar είπε:Καλημέρα ρε. Απ'οτι είδα, είναι τα κοινα 30πινα σιμακια που βάζαμε μεχρι και τα 486. Αυτό δε σημαίνει ότι θα ταιριάζουν και από ηλεκτρονικής φύσεως. Εάν βρεις κάτι στο ιντερνετ, πες μου κι εμένα...
.....και καρδιά πατάτα !!!! :tease:Rygar είπε:Ναι αλλά εμένα έχει σκαλισμένο το 1040 :tease:
Λες?????? :animeek:Για δοκίμασε τα σιμάκια, το πολύ πολύ να τον κάψεις
O DJ Κυπ του Blue Spaceteflon είπε:Ογκέϊ !!!! (να δεις ποιός το λέει αυτό......:whothehell
Rygar είπε:Εγώ πάντως έβγαλα τα πλήκτρα ΟΛΑ και τα έβαλα μπουγάδα με σαπούνι για πιάτα. Τα αφησα κανά 2ωρο και μετά τα ξεβγαλα ενα ενα. Συνήθως αυτά εχουν βρωμιές στα πλάγια,αλλά με τη μπουγάδα, μαλακώνουν (οι βρωμιές) και με το ξεβγαλμα φεύγουν. Να βγάλεις και την πλακέτα του πληκτρολογίου, δεν είναι τίποτα, 535.231 βίδες μονάχα. Ετσι θα μπορέσεις να καθαρίσεις και τη βάση με τις τρύπες όπου μπαίνουν τα πλήκτρα. Θα ποστάρω φωτογραφίες το βράδι για να δείτε και οι υπόλοιποι. Πιθανόν να βγάλω και τη μητρική για να καθαρίσω και το κάτω μέρος. Αναλόγως τα κέφια. Α, είμαι στο τσακ να παραγγείλω και TOS 2.06.
O DJ Κυπ του Blue Space
Αυτός που τη C.C. Catch τη λέει Σέι Σέι Κάτζ...:animeek:
EDIT...ΩΠ! Για δες κι εδώ! Λέει ενδιαφέροντα πράγματα για το είδος της μνήμης. Δε λέει μεν εάν ταιριάζει μνήμη από PC, λέει όμως ακριβώς τί χαρακτηριστικά πρέπει να έχει!!
Είσαι RETROνάς και αυτό φτάνει.......Rygar είπε:4MB upgrade, 20? με τα μεταφορικά!!!!! Ηδη του έστειλα email να τον ρωτήσω εάν όντως ισχύει και για τα 4 σιμάκια και περιμένω
ΩΧ!!! Εχω κρίση ταυτότητας!!!
Είμαι αταράς;
Αμιγκάς;
Σπεκτρουμάς;
Αμστραντάς;
Κομοντοράς;
Τί είμαι;;;;
(θα τα άλλαζα όλα, για να γίνω ιδιοκτήτης νησιού)
MΟΥΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!EDIT: Και θα περιμένω πολύ για το μαιλ του τύπου. Κάτω δεξιά γράφει Updated 17/10/2001