Βλέπω αυτή την σειρά κάθε καλοκαίρι... Δεν ξέρω γιατί... Όταν χαλαρώνω στο νησί, τα ήσυχα απογευματάκια (γιατί τα βραδάκια είμεθα όξω συνέχεια) θέλω κάτι που να μην με βάζει καθόλου σε σκέψεις... Αυτή η σειρά και οι Δύο Ξένοι είναι πολύ του γούστου μου... Εγώ πάλι πιστεύω το εξής: Η Παναγιωτοπούλου παίζει τέλεια τον ρόλο που της αναλογεί. Η ένστασή μου είναι στην εμφάνισή της... Δεν ταιριάζει εμφανισιακά με τον λιανό Ευθυμιάδη καθόλου... Εντάξει, το στόρι ήταν η διαφορά ηλικίας ανάμεσα σε έναν άντρα που ερωτεύεται μια πολύ μεγαλύτερή του γυναίκα... Αλλά υπάρχουν και πενηντάρες που κάνουν στράκες! Όπως λέει ο elephadas, δεν μπορεί ένας άντρας (όχι να είναι όπως ήταν τότε ο Ευθυμιάδης αλλά και οποιοσδήποτε άντρας) να δει μια γυναίκα σαν την Χριστίνα και να πέσει τ' ανάσκελα... Μπορεί να ερωτευτεί στην πορεία την προσωπικότητά της, τον χαρακτήρα της κλπ... Εγώ προσωπικά, θα προτιμούσα την Μπαλανίκα σε αυτόν τον ρόλο... Το σώμα της εκπληκτικό και χαριτωμένο μουτράκι... Αν και η Σάσα της έχει μείνει στην τηλεοπτική ιστορία... Όπως και η γιαγιοπεθερά της Μαρίας Φωκά... Αλλά είπαμε... Το σήριαλ είναι κωμωδία...
Η προσωπική μου (και μοναδική) αντιπάθεια στο έργο είναι για την Ασπασία... Εκπληκτική στο ρόλο της η Καβογιάννη δεν το συζητώ, αλλά δεν μου αρέσει καθόλου ο ρόλος της... Τις σκηνές της τις περνάω στο γρήγορο... Μια κομπλεξική γεροντοκόρη, κουτσομπόλα, βλήτο με την κυριολεκτική έννοια της λέξης.... Φυτό να το ποτίζεις... Όλοι οι άλλοι χαρακτήρες είναι αστείοι και βγάζουν γέλιο... Οι ατάκες πάνε κι έρχονται...