Ντόναλντ ή Μίκυ;

Ντόναλντ και πάλι Ντόναλντ! Άπλά "θεός"! Κάποτε, είχα πάρει και το "ρολογάκι" που είχε βγεί προσφορά στα "Μίκυ Μάους". Είχα διαλέξει να έχει ταν φάτσα του Ντόναλντ επάνω. Το καντράν ήταν μαύρο, και όποτε ο δείκτης των "sec" έφτανε στο 12 ή στο 6, εμφανιζόταν ο Ντόναλντ σχεδόν "μαγικά"... Δυστυχώς αυτό το ρολόι το έχασα :(
 
krem13 είπε:
όπως το περιγράφεις μου θυμίζει τον "παγκόσμιο διαλύτη",μπορεί να είναι αυτό...
Στον παγκοσμιο διαλύτη κατεβαινουν στο κέντρο της γης για να μαζέψουν τον ίδιο τον διαλυτη, όχι το χρυσάφι. Δεν θυμάμαι να κυνδύνευε το χρυσάφι του Σκρουτζ στην συγκεκριμένη ιστορία αλλά όλος ο πλανήτης.
 
Ρε τι άκουσε ο καημένος ο Μίκυ!

Ατσαλάκωτος, ξενέρωτος, απουσιολόγος!!!

Μάλιστα τώρα που το σκέφτομαι, θα μπορούσε να ξεκινήσει μια σειρά ανεκδότων, αν και δε θα του ταίριαζε, γιατί μαζί του γαλουχήθηκαν γενιές και γενιές...π.χ.

Ο Μίκυ, είναι ικανός, όταν παίζει GTA, να σταματάει στα φανάρια! :biglaugh:

Συγχωρήστε τον ιερόσυλο... Άλλωστε του έδωσα την ψήφο μου... :)
 
"μαλλον ο Μικυ συμβολιζει τον ανθρωπο που ολοι θα θελαμε να ειμαστε"...

Να μιλατε για παρτη σας!χεχεχε..Ο Μικυ ειναι η επιτομη της πολιτικης ορθοτητας!

Αρα περιττο να αναφερω την προτιμηση μου..
 
Περίεργη επιλογή παιδιά.

Μπορεί ο Μίκυ ώρες ώρες να ακούγεται βαρετός με την πολιτική ορθότητά του και την "τελειότητά" του, αλλά τουλάχιστον δεν τον κοροϊδεύει μια ζωή ένας εξηνταβελονής θείος του, ούτε ξεσπάει στα ανήψια του για τις δικές του ανοησίες. (ειδικά σε πολλές παλαιότερες ιστορίες, άστα βράστα)

Από την άλλη ο Ντόναλντ είναι σχεδόν "δικό μας παιδί", μονίμως άνεργος, κατεργαράκος, αφελής... και έτοιμος να πλακωθεί άμα το απαιτεί η ανάγκη (βλ. Γκαστόνε που τα χρειάζεται κάθε τόσο).

Από ειλικρίνεια και επειδή πάντα τον ένιωθα περισσότερο, ψηφίζω Ντόναλντ. :)

Περίπου ό,τι ειπώθηκε και σ'ένα προηγούμενο post: ο πρώτος είναι αυτός που θα θέλαμε να είμαστε, ενώ ο δεύτερος είναι σε μεγάλο μέρος αυτός που είμαστε ή συμμεριζόμαστε περισσότερο. Ωραίο poll πραγματικά!
 
Ντόναλντ! Πιο κοντά στο μέσο άνθρωπο. Και τρελό γέλιο.

Ο Μίκυ είναι πιο βαρύς.
 
Ντόναλντ, γιατί οι ιστορίες του ήταν πιο ανάλαφρες και έβγαζαν γέλιο! Στις ιστορίες του Μίκυ, όλο το γέλιο το έβγαζε ο Γκούφυ, αλλά δεν ήταν πάντα μαζί του αν θυμάμαι καλά.
 
Λοιπόν, κάτι που μόλις αυτό το ΣουΚου το πρόσεξα... Στην κορούλα μου, της έχω πάρει όλο το "σετ" από κουκλάκια με τον Μίκυ, την Μίνι, τον Γκούφη, τον Ντόναλντ και την Νταίζη... Ενώ παίζει με ΟΛΑ, αυτό που προτιμάει να παίρνει μαζί της εκτός σπιτιού, είναι ΜΟΝΟ ο Ντόναλντ!!! Κουφό δεν είναι; Βιβλιαράκια δεν μπορεί να διαβάσει ακόμα (3ων ετών είναι), αλλά τους βλέπει σε DVD. Έχει πολλά Μίκυ Club (δεν μου πολυαρέσουν, λόγω ψευδο-3D),στα οποία δεν παίζει και πολύ ενεργό ρόλο ο Ντόναλντ, όλο ο Μίκυ τα κάνει όλα, αλλά η αγαπημένη της ταινία είναι "Οι 3 σωματοφύλακες"! Εκεί ο Ντόναλντ δίνει πραγματικό ρεσιτάλ!
 
Imgema είπε:
Στον παγκοσμιο διαλύτη κατεβαινουν στο κέντρο της γης για να μαζέψουν τον ίδιο τον διαλυτη, όχι το χρυσάφι. Δεν θυμάμαι να κυνδύνευε το χρυσάφι του Σκρουτζ στην συγκεκριμένη ιστορία αλλά όλος ο πλανήτης.
Και μάλιστα ο Κύρος δοκιμάζει στην αρχή της ιστορίας τον διαλύτη σε ένα μέταλλο που λέγεται "ξεροκεφαλόνιο".

Εγώ ψηφίζω Ντόναλντ!
 
mytinyworld είπε:
Ντόναλντ, γιατί οι ιστορίες του ήταν πιο ανάλαφρες και έβγαζαν γέλιο! Στις ιστορίες του Μίκυ, όλο το γέλιο το έβγαζε ο Γκούφυ, αλλά δεν ήταν πάντα μαζί του αν θυμάμαι καλά.


ναι, πολύ καλά θυμάσαι γιατι ο Γκουφυ κάποιες φορες εκτελούσε χρεη εφευρετη ή τυπογραφου με τον γαντζο!και πάντα, μα πάντα αποτυγχαναν...
 
ψηφισα ντοναλντ γιατι παντα μου ηταν πιο συμπαθης σαν χαρακτηρας ακομα και στα κομιξ οι ιστοριες με τον μικυ ειναι καπως πιο βαριες πιο σοβαρες ενω με τον ντοναλντ ειναι μεσα στον χαβαλε γκαφες ταυτιζεσαι μαζι του οποτε σιγουρα τον προτιμο
 
Nτόναλτ γιατί ο Μίκυ (από το 1940 και μετά που ο σχεδιασμός του άλλαξε και έγινε πιο "ανθρωπομορφικός) είναι πολύ politically correct για τα γούστα μου, άσε που δεν έχει κάτι το αστείο, απλά είναι ένα καλοσχεδιασμένο ποντίκι.
 
Τους λατρεύω και τους δύο, αλλά ψήφισα Μίκυ, για τη μοναδική φινέτσα του!
 
Ψηφίζω Ντόναλντ! Από μικρός όποτε προσπαθούσα να κάνω παρόμοιο γκάλοπ όλα τα παιδιά απαντούσαν ότι είμαι λάθος κι η απάντηση είναι "Σκρουτζ"! Πράγματι ο Σκρουτζ τα πιάνει όλα, και Φάντομ Ντακ, και Γκαστόνε και Τζένη κλπ...

Εγώ μικρός διάλεγα να βρω Μίκυ Μάους με τον Μίκυ, λόγω της σπανιότητάς του, πράγματι μοιάζει με απουσιολόγο, αλλά κι εγώ έτσι είμαι! :cool: Μοιάζω όμως και με τον Ντόναλντ, όπως όλη η Ελλάδα! Είμαι αδέκαρος, τεμπελάκος, καλόκαρδος, θύμα, όποτε με θυμάται συγγενής δεν είναι για καλό κλπ...

Ο Μίκυ είχε καταπληκτικές και καθόλου βαρετές ιστορίες, όπως η Μάγκον 777, Το Μυστικό των Κούζκο, Το Άστρο του Νότου, όλα του Σκάρπα! Επίσης Το Σπίτι του Κακού, όπου εμφανιζόταν ο ίδιος ο διάβολος, αν θυμάστε!.. Οι πιο ωραίες πάντως ιστορίες όλων των εποχών έχουν πρωταγωνιστή τον Γκούφυ: Το Σπαθί των Πάγων και Οι Κυρίαρχοι του Γαλαξία! Σωστός?

attachment.php


P3241322.JPG
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ντόναλντ κι εγώ! :)

Ο πολύ-καθώς-πρέπει-μίστερ-τέλειος Μίκυ, ανέκαθεν με ψιλο-εκνεύριζε!... Δυστυχώς, δε μπορούσες να ταυτιστείς μαζί του, όσο κι αν προσπαθούσες, γιατί υπήρχε ο Ντόναλντ! Το παπί που συμπυκνώνει την έννοια του γκαντέμη μέσα μας!

Γενικά, ο Ντόναλντ έχει μια απίστευτη κυκλοθυμικότητα που τη συναντάς μονάχα σε "καρκινάκια" (στο ζώδιο, ε!)....
 
Ντόναλντ για εμενα!

πιο αστείος και γκαφατζης!

ο ποντικός (Μικυ) μου εδινε την εντυπωση του "πιο σοβαρου" καρτουν. βεβαια μου αρεσε να διαβαζω τις ιστοριες του.
 
Όπως είναι προφανές, ψηφίζω Ντόναλντ με απίστευτη ευκολία. Οι λόγοι πολλοί. Υποκειμενικά, έχω πολλά κοινά μαζί του. Αντικειμενικά, είναι ξεκάθαρα πιο αυθεντικός ήρωας από τον Μίκυ, ο οποίος είναι μια χοντροκομμένη εξιδανίκευση, ένα ίνδαλμα του "πολιτικά ορθού" αμερικάνου, καλού ανθρώπου κλπ κλπ. Δεν είναι τυχαίο που είναι η προμετωπίδα της Ντίσνει, αλλά η δημοτικότητα του είναι πολύ χαμηλή σε σχέση με του Ντόναλντ.
 
Μου άρεσαν και οι δύο χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων. Όμως έχω μια επιλογή γι' αυτό ψήφισα το Ντόναλντ. Μου άρεσαν οι αντιδράσεις του σε στιγμές αμηχανίας και αυτό δημιουργούσε περισσότερο γέλιο. Ο Μίκυ επειδή ήταν μαύρο ποντικάκι με παραξένευε...
 
Πίσω
Μπλουζα