Πάλι μαζεμένα τα έκανα:
Στο ποιό είδος ταινίας περιγράφει καλύτερα τη ζωή μας, μου βγήκε documentary, το ίδιο με την Bambinella.
Στο σε ποιά δεκαετία θα έπρεπε να είχα γεννηθεί, τα 20's, το ίδιο με την Αριάδνη.
Σε ποιά γενιά ανήκω, το G.I generation, οι γεννημένοι μεταξύ 1912-1927. Για να συμφωνούν δύο τεστ σ'αυτό, κάτι θα ξέρουν!
Στις γνώσεις μας για το ντύσιμο στις ταινίες, πήρα 6/10, πάλι καλά γιατί είμαι άσχετη.
Στα τέρατα των ταινιών 50's μου βγήκε 8/15-"Υοu're a big fan". Λίγο γενναιόδωρη μου φαίνεται η περιγραφή για 8 στα 15...
Το τεστ με τις ταινίες γουεστερν δεν το αγγίζω, θα γίνω ρεζίλι.
Και στον leading man που θα έπρεπε να παντρευτούμε, βγήκε ο John Wayne. Kλασικά η περιγραφή δεν πέφτει και πολύ έξω, αλλά να βρω βρε παιδί μου μία φορά σε κουιζ άντρα που να είναι του τύπου μου και να μην το πιστέψω
You love the rugged type, a man who can take charge no matter what the situation is. You love western and war films, and love your cowboys! Your man is patriotic, and takes care of all your needs, he will go out of his way to make you happy! Your dream man is the Iconic John Wayne!