Ξένοι ηθοποιοί - Ξένες ταινίες του '40, '50, '60 που αγαπήσαμε.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Bambinella
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Λοιπόν λατρευωωω αυτό το τοπικ :) ανεβαζοντας στην B.B εικονες με την μπριζιτ και τα ζωάκια της , σκεφτηκα να βαλω και εδώ την ωντρευ με το ελαφακι της ναι αυτό ηταν το κατοικιδιο της και είναι κάπως ασυνηθιστο.

το ειχε παρει σπιτι αρχικα για τις ανάγκες μιας ταινιας και μετα το υιοθέτησε κανονικά, δεν θυμαμαι όμως ταινια. Στο πρωινο στα τυφανις πρωταγωνιστουσε παρεα με έναν γατούλη

audrey_hepburn_by_xxilive4seddiexx-d5jcoxr.jpg

συγνωμη αλλα δεν εχω λογαριασμο πια στο ιματζ σακ

audrey_hepburn_by_xxilive4seddiexx-d5jcoxr.jpg

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ειναι το πιο γλυκο ελαφακι του κοσμου! Η Β.Β. θα τρελαινοταν με αυτο.

Ωραία φώτο Αριάδνη.

Η ωντρευ το αγάπησε τοσο πολύ που μαζί πήγαιναν και στο σουπερ-μαρκετ για ψωνια!!!

αν ξερετε ταινιες παλιες με πρωταγωνιστες ζωάκια, αναφερε καμια

πχhttps://www.youtube.com/watch?v=vNBfHso1Jlg

αριαδνη είπε:
αν ξερετε ταινιες παλιες με πρωταγωνιστες ζωάκια, αναφερε καμια
Ξερω την ταινια Ο Ασπροδοντης (1991) αλλα αυτη που απολαμβανω να βλεπω και την εχω δει πολλες φορες, ειναι το Old Yeller (1957).

Ενα αριστουργημα παραγωγης του Walt Disney με πολλα ζωακια μεσα, αλλα ο βασικος πρωταγωνιστης ειναι ενας πανεξυπνος σκυλος.

Tέλειο το ελαφάκι της Ωντρευ, Αριάδνη! Είναι κι εμένα από τα αγαπημένα μου ζώα.

Πέρλα για μας τους κοινούς θνητούς είναι κάπως δύσκολο

Λοιπόν Μπάμπι θυμασαι που σου έλεγα πως οι σχεσεις της Μπε-μπε με την μητέρα της την Τοτι ήταν προβληματικές , η καθημερινη σε ένα αφιέρωμα για τα 80 χρονια της B.B. το λέει ξεκάθαρα πως ετσι ηταν. Λογω που ειχε σπάσει ένα οικογενειακο κειμήλιο 100 ετων η μικρη Μπαρντο, η Τοτι της ζητησε να της μιλά στον πληθυντικό και πως δεν ηταν πια κόρη της αλλά φιλοξενούμενη στο σπίτι και αυτή και η μικρη αδελφή της. Εκτος αυτου ποτε δεν πίστευε πως η μεγάλη κόρη της θα γινότανε ηθοποιος και μια όμορφη γυναικα, μιας και την θεωρούσε αχαρη και εξωτερικά και εσωτερικά. Το 1975 εδωσε αδεια στην μικροτερη κόρη να της μιλά πια στον ενικό

audrey-hepburn-cat.jpg

ο γατούλης με τον οποιο η Ωντρευ συμπρωταγωνιστούσε στην διάσημη ταινια

επισης γνωρίζετε από που το καρε της ταινιας

Carole+Lombard+1.jpg

Carole+Lombard+1.jpg

audrey-hepburn-cat.jpg

αριαδνη είπε:
Πέρλα για μας τους κοινούς θνητούς είναι κάπως δύσκολοΛοιπόν Μπάμπι θυμασαι που σου έλεγα πως οι σχεσεις της Μπε-μπε με την μητέρα της την Τοτι ήταν προβληματικές , η καθημερινη σε ένα αφιέρωμα για τα 80 χρονια της B.B. το λέει ξεκάθαρα πως ετσι ηταν. Λογω που ειχε σπάσει ένα οικογενειακο κειμήλιο 100 ετων η μικρη Μπαρντο, η Τοτι της ζητησε να της μιλά στον πληθυντικό και πως δεν ηταν πια κόρη της αλλά φιλοξενούμενη στο σπίτι και αυτή και η μικρη αδελφή της. Εκτος αυτου ποτε δεν πίστευε πως η μεγάλη κόρη της θα γινότανε ηθοποιος και μια όμορφη γυναικα, μιας και την θεωρούσε αχαρη και εξωτερικά και εσωτερικά. Το 1975 εδωσε αδεια στην μικροτερη κόρη να της μιλά πια στον ενικό
Στην αυτοβιογραφια της η Μπαρντο λεει πως οι γονεις της δεν τη θεωρουσαν αρκετα ομορφη και ψηλη για το επαγγελμα της ηθοποιου.

Βεβαια, καθε αλλο παρα κοντη ηταν, μια που το 1,68 της ακομα και σημερα ειναι θαυμασιο υψος για γυναικα, ποσο μαλλον τη δεκαετια του '50 που συνεβαιναν ολα αυτα. Οσο για το θεμα της ομορφιας της, ως παιδι η Μπαρντο δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο. Ειχε στραβισμο στο δεξι της ματι, φοραγε χοντρα γυαλια για ενα διαστημα και ειχε πεταχτα δοντια. Απο την εφηβεια της ομως τα πραγματα αρχισαν να διορθωνονται. Ο στραβισμος θεραπευτηκε μεχρι ενος βαθμου (η Β.Β. λεει πως ποτε δεν της περασε τελειως) τα γυαλια εφυγαν και το μονο που παρεμεινε ηταν τα πεταχτα της δοντια κι αυτο επειδη η μητερα της αρνηθηκε να της βαλει σιδερακια. Αργοτερα, αυτα τα δοντια εγιναν το σημα κατατεθεν της Β.Β. και συνετελεσαν στο να εχει τα υπεροχα σαρκωδη χειλη που ολοι γνωριζουμε.

Η σταρ λεει πως θα ειναι αιωνιως ευγνωμων στη μητερα της για αυτο.

Το δημοσιεύμα αν είναι αλήθεια υποστηριζει πως δεν ειχαν καλές σχεσεις μανα και κορη( και είναι η δευτερη φορα που διαβάζω κάτι τέτοιο) και για πολλές ανασφάλειες της μπε-μπε φταιει η μαμα της , η ηθοποιος ενιωθε εχθρικο το περιβάλλον του σπιτιου της...την μικροτερη αδελφη της η μαμα-Μπαρντο ( που ηταν και η ιδια καλλονη στα νιάτα της και ειχε όνειρο να γινει ηθοποιος) την θεωρούσε πιο ωραια από την Μπριζιτ και ικανη να γινει σταρ( μου κανει εντυπωση πως επεσε τοσο εξω το μητρικο ενστικτο).

Α, η Β.Β ξεπερασε πολλές ανασφάλειες με το μπαλετο

Η Β.Β. ηταν παντοτε μια εξαιρετικα ανασφαλης γυναικα, ακομα και στις στιγμες της μεγαλης δοξας της.

Οπως λεει, ενιωθε υποχρεωση σε οποιον την εβρισκε ωραια, γιατι η ιδια ειχε αλλη γνωμη για την εμφανιση της.

bambinella 100 είπε:
Η Β.Β. ηταν παντοτε μια εξαιρετικα ανασφαλης γυναικα, ακομα και στις στιγμες της μεγαλης δοξας της.Οπως λεει, ενιωθε υποχρεωση σε οποιον την εβρισκε ωραια, γιατι η ιδια ειχε αλλη γνωμη για την εμφανιση της.
γι'αυτο λέω μηπως αυτές οι ανασφάλειες της πήγαιναν πολύ πίσω στο παρελθον..

Quotation-Brigitte-Bardot-youth-men-experience-beauty-wisdom-Meetville-Quotes-52709.jpg

Quotation-Brigitte-Bardot-youth-men-experience-beauty-wisdom-Meetville-Quotes-52709.jpg

Και ο Θεός έπλασε την γυναίκα και την τοποθέτησε αυτην την φορά στον παράδεισο της γαλλικής Ριβιέρας. Πολύ ωραια ταινία, γραφικότατη και με υπέροχη μουσική, μοναδική φωτογραφία, πολύ καλές ερμνηνείες 10/10 από μένα. Η Ζιλιετ είναι ο πόθος τριων ανδρων, εγω θα έλεγα δυο γιατι ο μεγάλος έρωτας της δεν νομίζω να την πολυαγάπησε εντέλει και διορθώστε με αν κάνω λάθος :flower: Τι να πει κανείς για την Ζιλιετ, αντιδραστικό στοιχειο από τα γενοφάσκια της, στην αρχη ειπα μηπως φταινε οι θετοί γονεις αλλα μαλλον όχι αφου η μικρη, κάπως ήταν ασύδοτη, όμως καλή ψυχη/ ειχε δικό της δωμάτιο με ζωάκια πραγμα που δεν θα επέτρεπαν ουτε οι πραγματικοί γονεις και κυκλοφορουσε στα σοκάκια΄, στην παραλία και στις μπαμπ ότι ωρα ήθελε ξυπόλιτη και αλέγρα :) Ανικανοποιητη όμως, πραγματικά θέλει ακόμα πιο πολλά. Και εδώ είναι το ωραιο, αν εχεις έναν άνδρα σαν τον Μισελ που την σωζει κάνοντας της πρόταση γάμου, τι θέλεις τον Αντουαν που σε έχει δουλέψει ψιλό -γαζι πως θα σε πάρει από τον Σαν Τροπέ και σε εχει εκθέσει ως ''εύκολη και τσακπίνα'' στους φίλους του, καλα το χαρακτηρίζει ως ασθενεια στο τέλος...

Καθησα και διαβασα κριτικές για την πρωτη ταινια της μπε-μπε και χαρακτηριζουν την Ζιλιετ ως διαβολοκόριτσο( για την εποχή έκανε αίσθηση ναι), μα από που και ως που. Νομιζω πως ηταν ένα πολύ γλυκό και ατίθασο παιδί, αυτό εξάλλου φαίνεται και από τον τροπο που ελευθερωνει και τον Σωκράτη στα λιβάδια :D αλλα και πως μετά πήγε ξανά να τον περιμαζέψει. Έναν άνδρα άλλωστε ερωτεύτηκε και αυτός...δεν την αγάπησε να την εκμεταλλευτεί κοιτούσε ποιος λοιπόν ήταν το θύμα;

Τι θα λέγανε όλοι αυτοί για συγχρονες, κινηματογραφικές ηρωιδες που δεν έχουν καμιά δόση αθωότητας!

http://www.selectsmart.com/FREE/select.php?client=classactress

πολύ καλο κουιζ και εχει και ευρωπαιες σταρ :)

τα δικα μου αποτελέσματα:

bar-1.jpg

[TD=bgcolor: #FFFFAA] Doris Day ( 100%) [/TD]

[TD=bgcolor: #FFFFAA, align: center][/TD]

[TD=bgcolor: #FFFFAA, align: center]
ir
[/TD]

[TD=align: center][/TD]

[TD=align: center]
2.png
στα περισσοτερα ωντρευ μου βγαινει[/TD]

[TD=bgcolor: #FFFFAA] Audrey Hepburn ( 86%) [/TD]

Eιμαι 100% Σοφια Λωρεν και το ωραιο ειναι οτι το προεβλεψα σωστα!

[TD=width: 15%, bgcolor: #FFFFAA]
bar-1.jpg
[/TD]

[TD=width: 2%, bgcolor: #FFFFAA, align: center][/TD]

1.png
[/TD]

[TD=bgcolor: #FFFFAA] Sophia Loren ( 100%) [/TD]

[TD=bgcolor: #FFFFAA, align: center]

[/TD]

[TD=bgcolor: #FFFFAA, align: center] [/TD]

[TD=width: 15%, bgcolor: #FFFFAA]
bar-1.jpg
[/TD]

[TD=width: 2%, bgcolor: #FFFFAA, align: center][/TD]

2.png
[/TD]

[TD=bgcolor: #FFFFAA] Grace Kelly ( 92%) [/TD]

Λορεν ε;

εχω κανει πολλά και βγαινω πάντα ωντρευ, όπως ειπα και παραπάνω

http://quiz.thefullwiki.org/Brigitte_Bardot

ποσο καλα γνωρίζετε τα της μπαρντο, καντε το τεστ :)

επισης ένα ενδιαφερον αρθρο για κεινη από το βημα

http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=143682

μα δεν υπήρχε γυναικα πιο διασημη, πιο όμορφη στην εποχη της, ειχε τα πάντα στα πόδια της και όμως ειπε το γνωστο'' είμαι όμορφη, είμαι διάσημη, είμαι πλούσια, είμαι δυστυχισμένη''

επισης :

ποιο κλασσικο φιλμ ειστε;

http://www.brainfall.com/quizzes/which-classic-film-are-you/

τα δικα μου αποτελέσματα:

σταρ γουορς

και επιτελους βρηκα κουιζ που περιλαμβάνει και μπε-μπε μεσα :)

http://www.byrdie.com/beauty-icon-style-quiz-audrey-hepburn-brigitte-bardot-grace-kelly-2014

βγηκα μπαρντο

Take the quiz again

Ooh, you bombshell, you. YouΚΌre Brigitte Bardotβpurveyor of va-va-voom hair and a luscious, sultry pout. Your signature cat-eye plays up your sex kitten side even more, and youΚΌre totally okay with your friends describing your beauty style as βVixen-ish

Jane Greer "Out Of The Past"

0001121_jane_greer.jpeg.jpg

Kαλές οι γατούλες αλλά οι σικάτες όπως Grace Kelly, Audrey Hepburn ή τα λίγο αγοροκόριτσα όπως η Lauren Bacall ή η Lizabeth Scott έχουν άλλη χάρη :)

Annex - Greer, Jane (Out of the Past)_02.jpg

100% Ιngrid Bergman βγήκα στο classic movie actress. Mου έχει βγει κι άλλες φορές η Ingrid και μου αρέσει όντως.

Στο ποιό κλασικό φιλμ είστε μου βγήκε κάτι πολύ πολύ ευχάριστο...Η Σιωπή των Αμνών! Τι άλλο να ζητήσει ένας φαν των ταινιών τρόμου; Τέλειο αποτέλεσμα #)

Στο classic beauty icon βγήκα κι εγώ Brigitte (για πρώτη φορά).

Στο τελευταιο περλα μου, νομιζα το΄χω σιγουρο πως θα σου βγει η γκρεις κέλι :)

παιδια, εθνικη σταρ η αμερικη επισήμως δεν ειχε όπως πχ η Γαλλία, εκτος και αν η Μονροε, ηταν ατυπα για αυτους η μεγαλύτερη τους σταρ. Για την Ιταλία ηταν η Λόρεν;

ένα εξαιρετικό αρθρο για την περιφρόνηση

http://myfilm.gr/7200

δεν εχω δει την ταινια αλλα ανυπομονω, θεωρείται από τις κορυφαιες

Πίσω
Μπλουζα