Ξένοι ηθοποιοί - Ξένες ταινίες του '40, '50, '60 που αγαπήσαμε.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Bambinella
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Μπάμπι τελειως συγχρονη ηθοποιος σου ετυχε, σε μένα, στην κατερινα, στον Ριο και στον atanasio, μας βγηκαν ρετροσύγχονοι, ψεματα; :)

Τώρα, αυτό είναι καλό ή κακό; :D

eCr15nZ.jpg

Η Σαλλυ Φιλντ ειναι, Αριαδνη.

Εμενα με εβγαλε...Μαγισσα!

Samantha Steven, Bewitched

6772b330-8067-4f2f-8a4a-b542eb6d4b72.jpg

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Bambi και εγω σαμανθα θα θελα να βγω!

Σαλλυ Φλιντ κατι μου λεει..αλλα που επαιξε;

άλλο ένα καλό:

http://www.playbuzz.com/rebeccam16/which-20th-century-icon-were-you-in-a-past-life

2a9af4b5-f3d7-4d93-8772-18ed46fa51c7.jpg

me:

Congrats, you were Marilyn Monroe, American actress, model, singer, and sex symbol of the 1960s! You are known for your stunning beauty which you use to your advantage. Although you give off an image of perfection, you have led a life of ups and downs. At the end of the day, you wish to be loved not for looks, money, or fame, but for you. Let your true inner beauty shine through that unrealistic image!

9995f9ba-fdec-4785-86e9-456cf4abf7f9.jpg

9995f9ba-fdec-4785-86e9-456cf4abf7f9.jpg

Ως συνήθως, τα έκανα μαζεμένα.

Ποιός ηθοποιός θα έκανε ταινία για τη ζωή μας- Leonardo DiCaprio κι εγώ.

Μιούζικαλ-Chicago

60's girl-Τη μάγισσα Σαμάνθα και μένα, όπως στη Bambinella.

20th Century Icon στην προηγούμενη ζωή:

diana.jpg

Congrats you were Princess Diana, humanitarian and former princess of the United Kingdom. You are a carefree individual by nature even when others try to control you. You are known for your beauty as well as your generous heart and soul. Even when you go through rough times in your life, you always come out on top, stronger than ever. You touch the life of everyone you meet and give your all to making the world a better place
Celebrity hair:

middleton.jpg

You're a classy lady, so it's no wonder that you prefer to keep things deceptively simple with long, graceful layers. It's not easy to look this polished, but you pull it off without getting boring.
Κουιζ για παλιές ηθοποιούς του Χολυγουντ-9/10 κι εγώ, όπως η Αριάδνη.

Χαρακτήρας από το Όσα παίρνει ο άνεμος:

butler.jpg

You are one dashing, mischievous and charming individual aren't you!? You are instantly well liked, envied by most, and know how to work a crowd. Not exactly a man of honor, but thatʼs just because you know that βnice guys finish last.β One thingʼs for sure, you certainly donʼt like taking βnoβ for an answer, but your conniving nature will quickly get you want you want. You thrive on adventure, the thrill of life, and frankly, you just don't give a damn

Perlastar, μου εκανε εντυπωση που σου εβγαλε τον ντι Καπριο ως τον ηθοποιο που θα πρωταγωνιστουσε στο σεναριο της ζωης σου.

Η πρωτη ερωτηση του κουιζ ειναι αν ειμαστε αντρες η γυναικες για να βγει στο τελος αντρας η γυναικα ηθοποιος αναλογως. Σιγουρα πατησες "γυναικα" η ξεφυγε το χερι σου; Γιατι μονο ετσι εξηγειται το γεγονος οτι τη ζωη σου θα τη γυριζε αντρας. ;)

Περλα, αυτό θα ετοιμαζόμουν να σου πω και γω

Kι όμως, το σωστό πάτησα κορίτσια και παρ'όλα αυτά βγαίνει άντρας. Επειδή είχα απορήσει κι εγώ, το έκανα το κουιζ και δεύτερη φορά βάζοντας πάλι γυναίκα, και μετά τρίτη φορά, βάζοντας άντρας. Σε όλες τις περιπτώσεις βγήκε ο DiCaprio. Άρα, λογικά δεν σημαίνει ότι θα σου βγάλει απαραίτητα το ίδιο φύλο με αυτό που δήλωσες. Τώρα γιατί αυτό συμβαίνει μόνο σε μένα, δεν έχω ιδέα. :o

perlastar είπε:
Kι όμως, το σωστό πάτησα κορίτσια και παρ'όλα αυτά βγαίνει άντρας. Επειδή είχα απορήσει κι εγώ, το έκανα το κουιζ και δεύτερη φορά βάζοντας πάλι γυναίκα, και μετά τρίτη φορά, βάζοντας άντρας. Σε όλες τις περιπτώσεις βγήκε ο DiCaprio. Άρα, λογικά δεν σημαίνει ότι θα σου βγάλει απαραίτητα το ίδιο φύλο με αυτό που δήλωσες. Τώρα γιατί αυτό συμβαίνει μόνο σε μένα, δεν έχω ιδέα. :o
Ηθελα να' ξερα γιατι μας ρωτανε το φυλο μας τη στιγμη που, οπως αποδειχτηκε απο την περιπτωση της perlastar, αυτο δεν παιζει κανενα ρολο τελικα.

Τζονι, σιγουρα εχει παιξει στις ανθισμένες μανολιες, την μαμα της Τζουλις Ρόμπερτς και ηταν καταπληκτική. Στην Αμερική εχει παρει μέρος σε πολλα πετυχημένα σηριαλ το 60', δυο από αυτά η gidget και flying nun, θεωρείτε δε ανάμεσα στις καλύτερες ηθοποιούς της μικρής οθονης.

2. Η gidget ηταν ταινια γυρισμένη το 56'πριν γινει σηριαλ

3. Μαλλον αυτά τα κουιζ δεν πάνε πάντα καλά και στο συγκεκριμενο και αν χρειαζοτανε να ρωτησουν φυλο

Πίσω
Μπλουζα