Σοβαρά, υπήρχε και σειρά? Δεν είχα ιδέα. Μα τι ωραίο μιούζικαλ που είναι! Η επιτομή του ρομαντισμού! Ξέρεις πόσες φορές το έχω δει? Απειρες.αριαδνη είπε:Αλλη αγαπημενη μου τζελασο και δικη σου οπως βλεπω ειναι τα 7 αδελφια και 7 νυφες καπου τους εχω ανοιξει και δικο τους , ξεχωριστο νημα αλλα δεν το βρισκω τωρα! Υπηρχε και σειρα που δεν ειδα ποτε
αριαδνη είπε:http://www.retromaniax.gr/vb/forum/κινηματογραφική-λέσχη/ξένο-σινεμά/γουέστερν/27123-seven-brides-for-seven-brothers-1954ιδου θα μαθεις και για την σειρα, στην οποια επαιζε ο παλαι ποτε μαγκαιβερ
Η Μονρόε μου αρέσει πολύ και στο "Ποτάμι χωρίς επιστροφή" (River of no return).... Με τον θεό Ρόμπερτ Μίτσαμ :flower:αριαδνη είπε:Ειδα την ταινια με την μονροε don't bother to knock , και παιζει την θεότρελη, εντελώς σαλεμένη σε σύγχυση με χρόνια νοσηλεία που δυστυχώς κατά μία ειρωνεία της φύσης , γίνεται και νταντά! Δεν περίμενα να παίξει τόσο καλά έναν δραματικό ρόλο η Μέρλιν, την εχουμε συνηθίσει σε κωμωδιες
βρε παιδι μου αυτην την ταινία την ψαχνω πως και πως αλλα δεν την βρηκα, ισως την φερουν στα προσεχως πάλι καλά που έχουν φέρει και αυτές που εχουν φερει τις κλασσικες, την ταινία τζελάσο που περιγράφω παραπάνω την έχεις δει; ουσιαστικά είναι θρίλερTZELASO είπε:Η Μονρόε μου αρέσει πολύ και στο "Ποτάμι χωρίς επιστροφή" (River of no return).... Με τον θεό Ρόμπερτ Μίτσαμ :flower:
Καλά το "River of no return" είναι πολύ ωραίο. Να το δεις οπωσδήποτε. Ο Ρόμπερτ Μίτσαμ παίζει να είναι ο μόνος ηθοποιός που μου άρεσε τόσο πολύ και σαν άντρας, από τους τόσους ξένους ηθοποιούς (που μπορεί να ήταν και πολύ ωραιότεροί του). Είχε αυτό το "κάτι άλλο". Όσο για την ταινία που λες, όχι μόνο δεν την έχω δει, αλλά δε θυμάμαι και τον τίτλο κιόλας. Από σένα τη μαθαίνω. Τώρα όμως, που την έγραψες, εγώ θα ψάξω να τη βρω.αριαδνη είπε:βρε παιδι μου αυτην την ταινία την ψαχνω πως και πως αλλα δεν την βρηκα, ισως την φερουν στα προσεχως πάλι καλά που έχουν φέρει και αυτές που εχουν φερει τις κλασσικες, την ταινία τζελάσο που περιγράφω παραπάνω την έχεις δει; ουσιαστικά είναι θρίλερ
αριάδνη έχεις κι εσύ νιαου;τη δικιά μου τη λένε ζουζού και νομίζω ότι η μπριζίτ θα την συμπαθούσε (τώρα αν η ζουζού συμπαθούσε την μπριζίτ άλλου παπά ευαγγέλιο μια και είναι φοβιτσιάρα και ζηλίαρα).Εδώ είναι πάνω στο ηχείο που της αρέσει πολύ να γρατζουνίζει, φυσικά είναι αδύνατον να την σταματήσεις. όντως τα ζώα έχουν ανιδιοτελή αγάπη, δεν τα νοιάζει αν είσαι όμορφος ή ασχημός, χοντρός ή αδύνατος, νέος ή γέρος, άντρας ή γυναίκα, με γυαλιά ή χωρίς, πλούσιος ή φτωχός.αριαδνη είπε:δυο θεες μαζί, δυο γατούλες, η μπριζιτ και η σισσυ και είμαι σίγουρη πως η μπριζιτ θα λάτρευε σισσυ! ένα βιβλίο με υπέροχες φωτο της μπε-μπε και με συρραφές παλιών συνεντεύξεων της σε γαλλικά περιοδικά καθως και στην λιμπερατιον από το 83' και επειτα! η μπριζιτ λέει πως μια ταινία είναι εκείνη που θα κρατούσε από όλη την πλούσια καριέρα της στο σινεμά, την ''αλήθεια'' και καμία άλλη και μιλά για την αποστολή της στην γη , την διάσωση των ζωων/ λεει ''Δοκίμασα πικρότατες απογοητεύσεις που σημάδεψαν βαθιά την εύθραυστη φύση μου να γιατί βρήκα παρηγοριά στα ζώα που μου χάρισαν την ανιδιοτελή αγάπη τους''