joe
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 297
μααααανουλα :flower:Wally είπε:Η οποια (Sue Lyon) εξελιχθηκε σε πολυ ομορφη γυναικα αλλα χαθηκε αποτομα απο το προσκηνιο καπου στα τελη του 70...
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
μααααανουλα :flower:Wally είπε:Η οποια (Sue Lyon) εξελιχθηκε σε πολυ ομορφη γυναικα αλλα χαθηκε αποτομα απο το προσκηνιο καπου στα τελη του 70...
![]()
Βambinella θερμά συγχαρητήρια για ένα ε ξ α ι ρ ε τ ι κ ό τόπικ!!! Δεν μπορώ να σου πω πόσο ενθουσιάστηκα ειδικά με την αναφορά σου σ'αυτήν την ταινία της Ντόρις. Μη μιλήσω για το άβατάρ σου που συνδυάζει δύο αδυναμίες μου -- Ρομάντσο και ΒΒ. Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να γράψω που ειλικρινά δεν ξέρω από που ν'αρχίσω -- με πήρε και το ξημέρωμα(!) οπότε θα επανέλθω σύντομα!bambinella 100 είπε:Eχω γραψει στην αρχη αυτου του post οτι αγαπω πολυ την ταινια Midnight Lace με τη Ντορις Ντει. Σιγουρα δεν ειναι απο τις πολυ γνωστες ταινιες, ειναι ομως ενα εκπληκτικο ψυχολογικο θριλερ. Γυριστηκε το 1960 και εκτος απο την Ντορις Ντει, πρωταγωνιστουν οι Ρεξ Χαρρισον, Τζων Γκαβιν, και Μυρνα Λοι. Αν και η Ντει δεν επαιζε συνηθως σε ταινιες αυτου του ειδους, εδω ο ρολος, της παει γαντι κι αυτη δινει μια πολυ καλη ερμηνεια.
Και τι κρίμα να υποχρεωθούν να το κάνουν αυτό δύο εξαιρετικοί ηθοποιοί...Σήμερα παρεπιπτοντως ειδα μια ταινια οπου η Στάνγουικ υποδύεται την ιδιοκτήτρια ενός μπορντέλου και είναι καψουρα με ενα απο τα κοριτσια της!!!retrofan είπε:Ρόμπερτ Τέιλορ
Η επιτομή της αρρενωπότητας του ρωμαίου εκατόνταρχου στο "Κβο Βάντις"
(και η απογοήτευσή μου όταν έμαθα ότι ο γάμος του με την Μπάρμπαρα Στάνγουικ ήταν επιβεβλημένος από τα στούντιο για να καλύψουν αμφότεροι τις ερωτικές τους προτιμήσεις)
H αληθεια ειναι οτι δεν με ξετρελλαινει αυτη η πρωτη περιοδος του ομιλουντος κινηματογραφου, οσο οι τρεις δεκαετιες του τιτλου. Αυτο δε σημαινει ομως, οτι δεν μου αρεσει, η οτι δεν θα δεχτω τοσο παλιες ταινιες.johnalepou είπε:bambi οι ταινιες 30s δεν σου κανουν κατι, γι αυτο δεν τις εβαλες στον τιτλο??
Και οι τρεις ταινιες που αναφερεις ειναι δημιουργιες υψηλης τεχνης και αισθητικης.Clemence είπε:visconti κανείς? gattopardo, senso, morte a venezia?
Οταν το σεναριο υπογραφεται απο εναν Μπιλι Γουαιλντερ, μιλαμε για κωμωδια εξαιρετκη!Clemence είπε: