Στο πολυ μακρινο. Περισσοτερο μοιαζει στη μαμα της.Μπαμπι για κοίτα λίγο την κόρη του Ντεπ και της Παραντι την λιλι ροουζ, δεν μοιάζει λίγο στην Μπαρντο στα πολύ, πολύ νιάτα της όταν πρωτοβγηκε, στις πρώτες της ταινιες;
Oι εγγονές της Μπαρντος δεν της μοιάζουν καθολουΣτο πολυ μακρινο. Περισσοτερο μοιαζει στη μαμα της.
Nαι; Δεν ξερω, δεν τις εχω δει.Oι εγγονές της Μπαρντος δεν της μοιάζουν καθολου
Γεια σου, Αριαδνη, και χρονια πολλα! Μας ελειψες.μια ερωτηση ; ποσες ταινιες υπαρχουν με τον τιτλο "miracle on 34 street" , μια ειναι σιγουρα με την ναταλι γουντ και την οχαρα μα εμενα το τιουμπι μου εμφανιζει αλλη αρα γυριστηκαν δυο ταινιες με την γουντ παιδι η πιο παλια( την οποια και δεν μορω να βρω πουθενα)
Του '55 ειναι επεισοδιο απο την τηλεοπτικη σειρα The 20th Century-Fox Hour. Δεν ειναι καν τηλεταινια. Θα ελεγα ομως οτι ειναι πραγματι καλη, χωρις να την εχω δει. Αυτο το λεω γιατι ηταν πολυ φροντισμενες οι τηλεοπτικες παραγωγες τοτε στην Αμερικη και επειδη εχω αδυναμια στην εποχη εκεινη.μπαμπι μου καλη χρονια, παντα τα ξεκαθαριζεις ολα φυσικα εσυ θα διαλεγες την πρωτοτυπη ειμαι βεβαια μα και του 55' ειναι εξαιρετικη
Ποιος ειναι ο ξενος τιτλος της Χριστουγεννιατικης ιστοριας;δειτε την ταινια "χριστουγεννιατικη ιστορια" του 51' και καμια σχεση μα καμια με τις αλλες βερσιον παιδια ειναι σκαλοπατια ανωτερη, υπαρχει στο τιουμπι στα ελληνικα για οποιον θελει και δεν με πιστευει μαλιστα ο πρωταγωνιστης ηταν πολυ σημαντικος ηθοποιος το 50' σιγουρα μπαμπι εσυ τον ξερεις, επισης χριστουγεννιατικη τροπον τινα ταινια θεωρειται και οι καμπανες της εκκλησιας της αγιας μαιρη