"Ξανθός πειρασμός" πολύ παλιά ταινία δεκαετίας 30' με την Τζιν Χαρλοου ή οποία θεωρούνταν καλλονή της εποχής. Εμένα βρε παιδί μου δεν μου έκανε εντύπωση , ή Γκαλαχερ ή αντίζηλος της νομίζω υπερηχε σε ομορφιά, γνώμη μου.
Την ομορφιά της Μονροε ( διαβάζω πως ή Μαιρυλιν την μιμουνταν θεωρούνταν ή πρώτη πλατινε σεξοβομβα)δεν την είχε ή Χαρλοου ή οποία πέθανε και πολύ νέα στα 26! Ίσως για την δεκαετία του 30' να ήτανε πραγματικό σεξ συμπολ.
Ωραία κωμωδία που μιλά για την αιωνια πάλη των ταξεων και πώς ένας" καλός αλήτης " δεν μπορεί να μπει στα μεγάλα σαλόνια . Σύμφωνα με την τεχνολογία της εποχής ή κωμωδία είναι καλή, λίγο αργότερα αν γυριζοτανε θα ήτανε ακόμα πιο ολοκληρωμένη. Ο δημοσιογράφος της ιστορίας δεν τα καταφέρνει με την χρυσή κληρονόμο , νιώθει πως ζει σε χρυσό κλουβί, άνθρωπος της πιάτσας αυτός με τις παρέες του, δεν θέλει να γίνει σνομπ. Ο άνθρωπος ήθελε να αναπνεύσει στον αληθινό κοσμο οπότε τα αφήνει όλα πίσω του. Ή ταινία θα μπορούσε να λέγεται και cinderella man. H lorreta young , είναι το ακριβώς αντίθετο από την πλούσια κληρονόμος οπότε αφαντη στην αρχή στα μάτια του ήρωα μετά κερδίζει στην καρδιά του