Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 30.795
Έγραψε ιστορία αγαπητέ το σεξ απηλ της Τζεην. Και πάντα βρε παιδί μου όταν έβλεπε φωτογράφο και κάμερα κατά λάθος της έπεφτε ή τιράντα, το πάνω μέρος από το μαγιό, το ντεκολτέ γενικότερα. Έχετε δει την φωτό με την Λορεν;Το αυτοκινητο εχει ένα πονηρό χαμόγελο και γουρλωμένα μάτια
Οποιος δεν εχει ζησει τον καυσωνα του '87 δεν ξερει τι παει να πει ζεστη.Μπαμπι να μας βοηθήσει εμάς τους Αγρινιωτες ή Αγία Παρασκευή διότι με 47 βαθμούς θα εξατμιστουμε, θα γίνουμε ζομπι , θα βρέχει Αγρινιωτες σε λίγο.
Αν είναι να την δεις στο Ελληνίς, να πας. Βοηθά και ο χώρος. Από την άλλη, το αν πρόκειται για αριστούργημα έιναι καθαρά υποκειμενικό. Προσωπικά τη θεωρώ από τις καλύτερες ταινίες εκείνης της περιόδου, ωραία δομημένη, άρτιο σενάριο, εκπληκτικές ερμηνείες και φοβερή μουσική. Μακάρι να μπορούσα να την ξαναδώ κι εγώ στο πανί.Ή Καζαμπλανκα αξίζει να την δει κανείς στην μεγάλη οθόνη ; Τι λέτε; Πρόκειται για τέτοιο φοβερό αριστούργημα όσο λένε;
Εχω ξαναγραψει εδω πως ειναι μια καλη σκηνοθετικα ταινια, αλλα η ιστορια της με αφησε παγερα αδιαφορη. Δεν καταλαβαινω γιατι τετοιος ντορος οταν υπαρχουν αλλες ταινιες που αξιζουν τοσο πολυ περισσοτερο.Ή Καζαμπλανκα αξίζει να την δει κανείς στην μεγάλη οθόνη ; Τι λέτε; Πρόκειται για τέτοιο φοβερό αριστούργημα όσο λένε;
Τι φοβασαι; Μη σε πατησουν;Θα πάω να το δω να σας πω εντυπώσεις αν και φοβάμαι κορίτσια λόγω συνωστισμού. Θα πάω μόνη !
Θα πάω να το δω να σας πω εντυπώσεις αν και φοβάμαι κορίτσια λόγω συνωστισμού. Θα πάω μόνη !
H Καζαμπλανκα μπορεί αλλά ή αιτωλοκαρνανια είναι στο κόκκινο always.Σύμφωνα με τα τελευταία επιδημιολογικά στοιχεία η Καζαμπλάνκα έχει μηδενικό ποσοστό κρουσμάτων.
Μην φοβάσαι τίποτα φορα μάσκα και πήγαινε να δείς το έργο να περάσεις όμορφα!
H Καζαμπλανκα μπορεί αλλά ή αιτωλοκαρνανια είναι στο κόκκινο always.
Πέρασε τόσος καιρός που και εγώ ξέχασα τις απαντήσεις.Κουιζ:
-Σε ποια ταινία ή Μπαρντο φορά ροζ περούκα;
- Από ποια ταινία το στιγμιότυπο με Ντελον , Ρομυ και Τζειν Μπερκιν;
- Σε ποια μεγάλη σταρ μία τσιγγάνα της είπε να φυλάγεται από το σκοτεινό νερό;
- Σε ποια ταινία ο Ντελον πρωταγωνίστησε με την Τζειν Φοντα;
- Με ποιον διάσημο ηθοποιό είναι στον κήπο ή Ρομυ , σε ποια ταινία;
Εχω δει την ταινια δυο φορες. Ο κανονικος της τιτλος ειναι Les felins (Τα αιλουροειδη) και η σκηνοθεσια ανηκει στον τεραστιο Ρενε Κλεμαν που ειχε συνεργαστει ξανα με τον Ντελον στο Plein Soleil.4. Ο τυχοδιώκτης του Μοντέλου Καρλο , την έχει δει κανείς να μας πει πως είναι ή χημεία μεταξύ Ντελον και Φοντα;
Μπαμπι είναι δυνατόν να μην θέλω να την δω ! Και ο Ντελον παίζει και τον ζιγκολό πω πω , είναι και θρίλερ , μυστηρίου.Εχω δει την ταινια δυο φορες. Ο κανονικος της τιτλος ειναι Les felins (Τα αιλουροειδη) και η σκηνοθεσια ανηκει στον τεραστιο Ρενε Κλεμαν που ειχε συνεργαστει ξανα με τον Ντελον στο Plein Soleil.
Τελικα ομως, οχι. Δεν ειδα ταιριασμα αναμεσα σε Ντελον και Φοντα. Η Τζεην, να ξερεις, ετσι κι αλλιως εξαφανιζεται σε ολο το εργο απο την συμπρωταγωνιστρια της, Λολα Oλμπραϊτ, η οποια μου εκοψε την ανασα με την ομορφια, την προσωπικοτητα και την ερμηνεια της. Τι γυναικα, Θεε μου!
Οσον αφορα την ταινια, ειναι ενα εντυπωσιακο θριλερ που σιγουρα θα το θυμασαι για καιρο. Σου το προτεινω.