Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 30.791
Τα ιδια λεω κι εγω για ολη την τρελα που επικρατει σημερα. Κανανε το ασπρο μαυρο και αντιστροφα.Το έχω πει πολλές φορές ότι ζούμε στην εποχή του τρελού νερού. Αυτοί θα τα αλλάξουν όλα θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε!
Αν ειναι απο αντιδραση, τοτε βγαινει νοημα.Παιδιά είναι απάτη δεν υπάρχει ως ταινία την έχουν φτιάξει , είπα και εγώ , μάλλον ως διαμαρτυρία γιατί πολλοί σύγχρονοι χαρακτήρες που ήταν λευκοί πλέον τους παίζουν μαύροι. Αυτό όλο έγινε μετά το σάλο με την μαύρη Κλεοπάτρα του νετφλιξ.
Από αντίδραση είναι Μπάμπι στο νετφλιξ , πρώτα για τον Αχιλλέα που τον έκανε μαύρος ηθοποιός και τώρα για την Κλεοπάτρα που ήταν ελληνικής καταγωγής.Τα ιδια λεω κι εγω για ολη την τρελα που επικρατει σημερα. Κανανε το ασπρο μαυρο και αντιστροφα.
Η ιστορια ειναι πολυ διδακτικη, αλλα ειναι κριμα που τελικα ο σουλτανος και ο βεζυρης δεν αντισταθηκαν στην τρελα του κοσμου.
Παντα καποιοι πρεπει να αντιστεκονται.
Αν ειναι απο αντιδραση, τοτε βγαινει νοημα.
Να βάλουν μια ελληνικης καταγωγής να τελειώνουμε.«Λευκή» και μάλιστα… Iσραηλινή Κλεοπάτρα γίνεται;
Οι βασικοί συντελεστές της νέας ταινίας για την εμβληματική βασίλισσα της Αιγύπτου είναι γυναίκες. Η επιλογή όμως της Γκαλ Γκαντότ (Wonder Woman) για τον πρωταγωνιστικό ρόλο προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυρίως από τον αραβικό κόσμο. Σωστές ή λάθος; Θα δείξειwww.protagon.gr
Ναι ναι γι αυτό υπάρχουν φοβερές αντιδράσεις όχι μόνο από Έλληνες από ξένους κυρίως που λένε πως η Κλεοπάτρα ήταν Ελληνίδα και λευκή, είναι ντοκιμαντέρ δεν είναι μυθοπλασία. Η Κλεοπάτρα σύμφωνα με την τεχνική νοημοσύνη και είναι κοντά στο πως ήτανΔεν είναι τρολ, αληθινό είναι!
Έχει τρέιλερ στο κανάλι του Νετφλιξ:
Mετα την Τευλορ το χάος καμιά δεν θα φτάσει την ερμηνεία της , καμιά ομωςΚάπως έτσι δηλαδή στο πιο όμορφο της..
Μήπως γιατί θεωρεί ότι δεν αξίζει την αγάπη του γιατί η ωντρευ στην ταινία αυτή έκανε ένα κολ girl και ίσως να μην το είχε ξανανιώσει.You're welcome (συμπληρώνω εγώ διότι ο κύριος μοιάζει αγενής). Αλλά ρε κορίτσι μου γιατί τόσος ενθουσιασμός όταν λες το "Thanks"? Δεν σε έβρισε ούτε σε απείλησε ότι θα σε σφάξει. Ότι σ' αγαπάει είπε.