Πάντως Μπάμπι αν ήμουν η Μπαρντό την Καρντινάλε θα την είχα από κοντα, γιατί δεν ήταν ανταγωνιστική διόλου. Και η Μπαρντό συνεργάστηκε με πάρα πολλές γαλλίδες σταρ καμιά δεν είπε αυτά τα λόγια. Μόνο η Κλαούντια την εξήρε που ήταν στο ίδιο επίπεδο ομορφιάς. Και τώρα δεν είναι αργά να ξανασυναντηθουν.Και για μενα, Μπαρντο και Καρντιναλε απο τις ωραιοτερες γυναικες που ειδα ποτε.
Δεν θα ελεγα ομως το ιδιο και τον Μπραντο, οσον αφορα τους αντρες.
Εκθαμβωτικες και οι δυο γυναικες και μακαρι να τις ξαναδουμε μαζι, σε μια συνεντευξη ας πουμε, γιατι σε ταινια δεν το βλεπω.Πάντως Μπάμπι αν ήμουν η Μπαρντό την Καρντινάλε θα την είχα από κοντα, γιατί δεν ήταν ανταγωνιστική διόλου. Και η Μπαρντό συνεργάστηκε με πάρα πολλές γαλλίδες σταρ καμιά δεν είπε αυτά τα λόγια. Μόνο η Κλαούντια την εξήρε που ήταν στο ίδιο επίπεδο ομορφιάς. Και τώρα δεν είναι αργά να ξανασυναντηθουν.
Mε την Ζαν Μόρο είχαν ανταγωνισμό όταν έπαιξαν μαζί εννοω η Μπαρντό και η Ζαν Μόρο στο viva Maria.Εκθαμβωτικες και οι δυο γυναικες και μακαρι να τις ξαναδουμε μαζι, σε μια συνεντευξη ας πουμε, γιατι σε ταινια δεν το βλεπω.
Η Κλαουντια δεν τσιγκουνευεται τις φιλοφρονησεις προς την Μπριζιτ γιατι και η ιδια υπηρξε γυναικα σπανιας ομορφιας που δεν ειχε τιποτα να ζηλεψει απο την Γαλλιδα συναδελφο της. Και οσον αφορα εμενα, ειναι η πιο ομορφη Ιταλιδα που ειδα ποτε. Μισο βημα μετα ακολουθει η Ορνελα Μουτι. Αλλη θεα της ομορφιας αυτη....
Νομιζω πως λες το φιλμ Shakedown (1950) με τον Howard Duff. Ενα εργο θαυμασιο και απο τα πολυ αγαπημενα μου.Μόλις είδα παλιο ασπρόμαυρο φιλμ αμερικανικό με περίεργο τιτλο με έναν αριβιστα γοητευτικό φωτορεπόρτερ. Δουλεύει σε εφημερίδα ως δόκιμος φωτογραφος στην αρχη, είναι μεγάλο ταλέντο αλλά και κυνικός και πατα πάνω σε πτώματα για να ανέβει. Θέλει χρήμα, ακριβά αυτοκίνητα διακοπές σε Νίκαια και Παρίσι για αυτό την πέφτει και σε γυναίκα πλούσιου επιχειρηματία. Κάνει τα αισχη. Στο τέλος βέβαια βρίσκει την τιμωρία που του πρέπει...
Ναι ακριβώς, πολύ ωραίο φιλμ και κρίμα γιατί ο πρωταγωνιστής είχε πραγματικό ταλέντο και θα μπορούσε να ανερθει χωρίς να πουλήσει την ψυχή του στο διάβολο. Διδάσκει αυτή η ταινία και έχει πολλά μηνύματα.Νομιζω πως λες το φιλμ Shakedown (1950) με τον Howard Duff. Ενα εργο θαυμασιο και απο τα πολυ αγαπημενα μου.
Και αυτο και ο πρωταγωνιστης του.
Και αν ζουσε, θα εκλεινε σημερα τα 97. Ποσο νωρις εφυγε!Μερυλιν , αύριο η θέα του σινεμά θα είχε γενέθλια!
Και αν ζουσε, θα εκλεινε σημερα τα 97. Ποσο νωρις εφυγε!
Μα πως γίνεται αυτό;Μικρός μου είχαν πει ότι έμοιαζα πάρα πολύ στον Tony Danza (Who's the boss) τώρα όμως μοιάζω περισσότερο στον Θανάση Βέγγο.