Nαι, ειμαστε κι οι δυο Σκορπιινες.Στις 19 Νοεμβρίου γεννήθηκε, μπαμπι έχετε κοντά γενεθλια.
Αντε τις καλύτερες έχεις τζιν και σκαρλετNαι, ειμαστε κι οι δυο Σκορπιινες.
πολύ ωραιότερη και πιο φυσική ομορφιά έτσι χωρίς τα βαμμένα πλατινέ μαλλιά και τις πλαστικές αλλά δυστυχώς το χαμόγελο ψεύτικο μιας και ήταν δυστυχής η κακομοίρα.
Δυστυχής μόνο δεν Λές τίποταπολύ ωραιότερη και πιο φυσική ομορφιά έτσι χωρίς τα βαμμένα πλατινέ μαλλιά και τις πλαστικές αλλά δυστυχώς το χαμόγελο ψεύτικο μιας και ήταν δυστυχής η κακομοίρα.
88 σημερα.
Να τα εκατοστησει. Πριν απο περιπου ενα χρονο ειχα διαβασει οτι ο Αλαιν ειχε παρει την αποφαση να τερματισει την ζωη του ωστε να αποφυγει τις αρρωστιες του γηρατος. Πραγματικα, πολυ λυπηρο και ελπιζω να μην σκεφτεται ακομα ετσι.
Είναι ακόμα ανάμεσα μας και ο Σπύρος και η Κλαούντια και ο Ντελόν, μακάρι να ξανασυναντιοταν τώρα και οι τρεις μαζί.
Φιλίες δεν κράτησε ο ένας με τον άλλον, δεν ξέρω αν ήταν καλοι φίλοι ο μπελμοντο με τον Ντελον; ένα ριγιουνιον έπρεπε να χε γίνειΤι μου θυμισες τωρα...Ποσα χρονια εχω να δω τον Ροκο και τ' αδελφια του! Καιρος να ξαναδω την ταινια.