Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Bραβεια απο κουλτουριαροπληκτους, για μενα δεν εχουν αξια, αρα ευτυχως που δεν ειχαν τετοια βραβεια.Καταλαβαίνω πως θα ναι καλή! Τι ταινιαρες υπήρχαν κάποτε ! Χωρίς βραβεία αλλά διαμαντια.
Λες να μην εμπιστευτω και την σημερινή ταινία της λέσχης την " υπηρέτρια" όπως λέει ή αφισα της ταινίας" έκανε το κοινό των Καννων να αναστεναξει και να χειροκροτήσει θερμά" μετά από αυτήν την κριτική έχω καταλάβει τι θα δω. ..χα χαBραβεια απο κουλτουριαροπληκτους, για μενα δεν εχουν αξια, αρα ευτυχως που δεν ειχαν τετοια βραβεια.
Το The web το ειδα κι εγω πριν απο κανενα τριμηνο. Αν και παιζουν μεσα ηθοποιαρες οπως ο Vincent Price και ο Edmond O' Brien, δε θα το ξαναδω γιατι με κουρασε καπως. Παντως ο Vincent πανουργος!![]()
Ποιος ειναι ο ξενος τιτλος της Υπηρετριας;Λες να μην εμπιστευτω και την σημερινή ταινία της λέσχης την " υπηρέτρια" όπως λέει ή αφισα της ταινίας" έκανε το κοινό των Καννων να αναστεναξει και να χειροκροτήσει θερμά" μετά από αυτήν την κριτική έχω καταλάβει τι θα δω. ..χα χα
Βρε που φτάσαμε , να βλέπεις μία ταινία να σαρώνει στα βραβεία και να την φοβάσαι.
Σε ευχαριστω.The handmaiden ,είναι κορεατική νομίζω βασισμένη όμως σε αγγλιδα συγγραφέα με βικτωριανή ατμόσφαιρα, ερωτικό θρίλερ με αναφορές σε Χιτσκοκ και Ντε Σαντ. Δεν θα πάω να την δω στα σίγουρα καλύτερα ένα ρετρό,αμερικανικο φιλμ νουάρ τώρα που έχω βρει δεν τα αφηνω.
Το χριστουγεννιάτικο επεισόδιο της Μπονατζα που σημαίνει χρυσή φλέβα είναι εξαίρετο , δεν βρήκα όμως αυτόνομο θέμα για την σειρα να γράψω εντυπώσεις, αξίζει.
Επιρρεπείς να γράψω εδώ τις εντυπώσεις μου για το χριστουγεννιάτικο επεισόδιο της Μπονατζα τότε; Είναι τέλειο με πολλά νοήματα( σίγουρα θα σου αρέσει) και θα μπορούσε να είναι κάλλιστα μία ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη ταινία!Σε ευχαριστω.
Διαβασα τωρα υποθεση για το Handmaiden στην IMDb και καταλαβα περι τινος προκειται. Οπως το περιμενα, η ταινια δεν κανει για μενα ουτε κατα διανοια. Τα υπολοιπα αν θελεις σε πμ γιατι ειναι του 2016 και αρα ειμαστε εκτος θεματολογιας και εκτος χρονικου οριου του φορουμ.
Σχετικα με τη Bonanza, οντως δεν υπαρχει θεμα για τη σειρα γιατι παιχτηκε στη χωρα μας αρχες δεκαετιας '70 που οι περισσοτεροι ημασταν αγεννητοι.
Τελικα υπαρχει θεμα για τη σειρα, οποτε γραψε ο,τι θελεις εδω:Επιρρεπείς να γράψω εδώ τις εντυπώσεις μου για το χριστουγεννιάτικο επεισόδιο της Μπονατζα τότε; Είναι τέλειο με πολλά νοήματα( σίγουρα θα σου αρέσει) και θα μπορούσε να είναι κάλλιστα μία ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη ταινία!
Όποιος έχει διαβάσει αγκαθα κριστι τον ένοχο - προδότη στα μισά του έργου θα τον καταλάβει δίχως άλλο! Νομίζω πως ο σκηνοθέτης σίγουρα ήταν φαν της Αγκαθα, διότι χρησιμοποιεί την μέθοδο της αυτούσια και παραδείγματικα.Γαλλικό φιλμ νουάρ ρετρό εννοείται με καλές κριτικές αλά Αγκαθα κριστι, στηβ αρχή είμαι ακόμα! Ή Μαρια του Οκτωβρη! Ενθουσιασμένη είμαι πάρα πολύ!
Χαχαχα! Σιγα την τρομου! Δεν υπηρχαν τρομου τοτε και μαλιστα ασπρομαυρα. Αυτα που ονομαζαν τοτε τρομου, σημερα ειναι θριλερακια για 13χρονα. Δες την αφοβα.Έχω ακούσει τα καλυτεροτερα για την ταινία invasion of the body snatchers, από φίλο λάτρη του θριλερ και εξπερ του ειδους είναι του 56' και είναι ...τρόμου πόσο τρόμου είναι όμως , έχει κανείς ιδέα γιατί τις πολύ τρόμου δεν της αντεχω. Την βρήκα με ελληνικούς υπότιτλους και πάλι τα σχόλια από κάτω είναι κολακευτικά την εχει δει κανείς;
Πάω να την δω ευθύς!Χαχαχα! Σιγα την τρομου! Δεν υπηρχαν τρομου τοτε και μαλιστα ασπρομαυρα. Αυτα που ονομαζαν τοτε τρομου, σημερα ειναι θριλερακια για 13χρονα. Δες την αφοβα.
Επιστημονικής φαντασίας που σίγουρα φαντάζομαι θα ενέπνευσε πολλές ταινίες αργότερα τέτοιου είδους, πραγματικού τρομου αυτήν την φοραΧαχαχα! Σιγα την τρομου! Δεν υπηρχαν τρομου τοτε και μαλιστα ασπρομαυρα. Αυτα που ονομαζαν τοτε τρομου, σημερα ειναι θριλερακια για 13χρονα. Δες την αφοβα.