Ξένοι ηθοποιοί - Ξένες ταινίες του '40, '50, '60 που αγαπήσαμε.

Είναι απίστευτο που οι νέες ταινίες δεν έχουν μέσα τους ψυχή, ούτε το χρονικό πλαίσιο και το ιστορικό γίγνεσθαι δεν μπορούν καλά καλά να πουν. Και οι ταινιες του 80 ' και του 90' ήταν πιο καλογυρισμενες , γιατί ομως;
Priscilla Header.png
 
O Έλβις έδωσε χαπάκια όταν η πρισιλα ήταν ανήλικο παιδί, αργότερα από τα 16 έκανε συστηματική χρήση αμφεταμινων και υπνωτικων, φοβερο, μιλαμε για παιδι λυκειου.Στο δε σχολείο είχε φυσικά μπόλικες απουσίες γιατί κάθε βράδυ είχαν παρτυ και συν τα χαπάκια ξυπνούσαν, μεσημέρι. Για ένα ανήλικο παιδί ήταν too much ,όλο αυτό μιας και είχαν 10 χρόνια διαφορά μεταξύ τους. Όταν πρωτοπηρε υπνωτικά κοιμήθηκε δύο μέρες σερί.
 
Ο τρελός Πιερό του Ζαν-Λυκ Γκοντάρ, με τον Ζαν Πωλ Μπελμοντό και την Άννα Καρίνα. Το αστείο είναι ότι στην Ελλάδα είχε παιχτεί με τον τίτλο Ο δαίμων της ενδέκατης ώρας.
Βεβαίως
 
Ποια πιστεύετε ότι ήταν η femme Fatale των femme fatale
 
@Bambinella την έχεις δει την ταινία; είναι εμπνευσμένη από την ζωή της Τέρνερ. Πολλοί λένε πως αυτή μαχαίρωσε τον εραστή της αλλά πήρε το φταίξιμο η 14 Χρόνη κόρη ως ανήλικη δεν θα είχε μεγάλη ποινή, αλήθεια ή ψέματα ποτέ δεν θα μάθουμε.
 
Bambinella την έχεις δει την ταινία; είναι εμπνευσμένη από την ζωή της Τέρνερ. Πολλοί λένε πως αυτή μαχαίρωσε τον εραστή της αλλά πήρε το φταίξιμο η 14 Χρόνη κόρη ως ανήλικη δεν θα είχε μεγάλη ποινή, αλήθεια ή ψέματα ποτέ δεν θα μάθουμε.

Oχι, Αριαδνη, και απορω πως μου ξεφυγε! Και τι ηθοποιοι ειναι αυτοι που παιζουν μεσα...Ενας κι ενας!
Παω να το βρω και να σου πω εντυπωσεις. Με ενδιαφερει αφανταστα και σε ευχαριστω που μου το υπεδειξες!
 
Πίσω
Μπλουζα