!!!!!! μένω άφωνη!! Πρώτη φορά το ακούω και πως ήταν ζευγάρι αλλά και πως είχε γιο!!! Για πολλά χρόνια θεωρούσα πως η Σγουρίδου είχε δεσμό με τον Καμπανέλλη, αλλά δεν ξέρω γιατί το πίστευα αυτό (αν δηλαδή κάπου το είχα διαβάσει ). Τι να απέγινε άραγε η Σγουρίδου; Νομίζω κάπου έχω ξαναρωτήσει..
@vanessa αν θες πες μας που το βρήκες να το ψάξω λίγο να το περάσω και στη βάση...
Σας έχω κι εγώ όμως
"Ξέρατε ότι....
... Οι αδερφές
Νέζερ, γνωστές και ως «Νεζεράκια» δεν ήταν αδερφές;
Κι όταν λέω δεν ήταν εννοώ πως δεν ήταν βιολογικές αδερφές. Παρότι σε όλα τα βιογραφικά είναι περασμένες ως αδερφές, η Μαρίκα Νέζερ ήταν κόρη του Κωνσταντίνου Νέζερ, ενώ η Κατίνα Νέζερ ήταν κόρη της γυναίκας του, της Ολυμπίας Ρουμπέν. Ο Νέζερ κι η Ρουμπέν παντρεύτηκαν σε δεύτερο γάμο καθώς είχαν κι οι δυο χηρέψει.
Κατίνα και Μαρίκα βέβαια μεγάλωσαν αγαπημένες και μάλιστα όταν η Κατίνα χώρισε η Μαρίκα ανέλαβε να μεγαλώσει το γιο της, τον Κόνι Πυρπασόπουλο. Κι αν σας λέει κάτι το όνομα είναι γιατί πρόκειται για τον πατέρα του σημερινού δημοφιλή ηθοποιού
Γιώργου Πυρπασόπουλου (!).
* Για τη Μαρίκα Νέζερ έχει και συνέχεια το «ξέρετε οτι...» και θα γραφτεί εντός των ημερών.