laura ingalls
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 5.124
Μου κάνει για την Αρώνη...
Μπορείτε να μαντέψετε χωρίς να γκουγκλάρετε ποια ηθοποιός έκανε την παρακάτω δήλωση;
"Όταν είσαι είκοσι χρονών κι έχεις να διαλέξεις ανάμεσα στον Σαρτρ και σ' έναν ποδοσφαιριστή, θα είσαι βλάκας αν δεν πας με τον ποδοσφαιριστή. Βέβαια στα πενήντα σου θα είσαι βλάκας αν δεν πας με τον Σαρτρ".
Η Καραγιάννη είναι τελικά το γκουγλαρα τώρα αλλά το βρήκα πιο πριν μόνη μου, διότι σκέφτηκα ότι η Μάρθα παντρευτηκε ποδοσφαιριστη οπότε μόνον αυτή θα μπορούσε να το πει.Ειδικα στα 50 σου, θα εισαι χαζη αν δεν πας με τον ποδοσφαιριστη.
Ποια ηθοποιός πασίγνωστη είπε ότι: "δεν ήθελα να έχω αυλή, φίλους αληθινούς ήθελα να εχω"
Μπαμπί δεν θα το έλεγε ποτέ μα ποτέ αυτό η αλικη, ήθελε κόσμο, θαυμαστές, φανΚοιτα, δεν μπορω να μαντεψω ποια το ειπε αυτο, μπορω ομως να μαντεψω ποια ΔΕΝ το ειπε:
Αλικη Βουγιουκλακη.:ΡΕ
H ελενα ναθαναηλ το πε και το πίστευε ήταν συμφωνη η δήλωση της με το χαρακτήρα τηςΠοιος ηθοποιός πασίγνωστη είπε ότι: "δεν ήθελα να έχω αυλή, φίλους αληθινούς ήθελα να εχω"
Τελικά ήταν η Καραγιάννη?Η Καραγιάννη είναι τελικά το γκουγλαρα τώρα αλλά το βρήκα πιο πριν μόνη μου, διότι σκέφτηκα ότι η Μάρθα παντρευτηκε ποδοσφαιριστη οπότε μόνον αυτή θα μπορούσε να το πει.
Ναι, ήταν η Μάρθα.Τελικά ήταν η Καραγιάννη?
Παρεμπιπτόντως, ο Σάρτρ ήταν κακάσχημος
Δηλαδή ή ποδοσφαιριστής ή Σάρτρ? Δεν υπάρχει ενδιάμεση επιλογή???Ναι, ήταν η Μάρθα.
Κι όπως όλοι σχεδόν οι κακάσχημοι διανοούμενοι ήταν και γυναικάς
Πάντως εγώ δεν ταυτίζομαι καθόλου με την άποψη της Μάρθας. Στα 20 πιο εύκολα ψάχνεις Πυγμαλίωνα. Στα 50 τώρα να σε θέλει ποδοσφαιριστής και να του πεις όχι; ΓΙΑΤΙ;;;;
Στα 50 τι να τον κάνεις τον Σαρτρ; Να πιείτε χαμομήλι και να παίξετε κολτσίνα;
Συμφωνώ απόλυτα Λένα. Στα 20 σου έχεις να κερδίσεις από έναν διανοούμενο. Σε ανεβάζει ψυχολογικά βρε παιδί μου, είναι μαζί σου γιατί διακρίνει ένα μυαλό, κερδίζεις σε σοφία, μαθαίνεις πράγματα, κουβεντιάζεις μαζί του και στοχάζεσαι.Ναι, ήταν η Μάρθα.
Κι όπως όλοι σχεδόν οι κακάσχημοι διανοούμενοι ήταν και γυναικάς
Πάντως εγώ δεν ταυτίζομαι καθόλου με την άποψη της Μάρθας. Στα 20 πιο εύκολα ψάχνεις Πυγμαλίωνα. Στα 50 τώρα να σε θέλει ποδοσφαιριστής και να του πεις όχι; ΓΙΑΤΙ;;;;
Στα 50 τι να τον κάνεις τον Σαρτρ; Να πιείτε χαμομήλι και να παίξετε κολτσίνα;
Η Έλλη φωτιου είναιΠοια πρωταγωνιστρια του σινεμά και του θεάτρου παντρευτηκε με τον καλό της επίσης πολύ γνωστό ηθοποιό στα 17 της;
Δεν βγαίνουν τα νούμερα.... Σύμφωνα με διάφορες ιστοσελίδες παντρεύτηκαν το 1963 όταν η Φωτίου ήταν 24... Ίσως να ήταν μαζί από τα 17....Η Έλλη φωτιου είναι
https://www.google.com/amp/s/www.fa...oma-o-gamos-sta-17-me-ton-stefano-linaio-kai- oi-spanies-emfaniseis-simera/amp/Δεν βγαίνουν τα νούμερα.... Σύμφωνα με διάφορες ιστοσελίδες παντρεύτηκαν το 1963 όταν η Φωτίου ήταν 24... Ίσως να ήταν μαζί από τα 17....
Τότε κάτι από τα δύο ( έτος γάμου, ηλικία) είναι λάθος...https://www.google.com/amp/s/www.fa...oma-o-gamos-sta-17-me-ton-stefano-linaio-kai- oi-spanies-emfaniseis-simera/amp/
Και γω αυτό λέω αλλά εδώ έτσι λεει