αριαδνη
candy fan
- Αντιδράσεις
- 25.987
H ελενα ναθαναηλ το πε και το πίστευε ήταν συμφωνη η δήλωση της με το χαρακτήρα τηςΠοιος ηθοποιός πασίγνωστη είπε ότι: "δεν ήθελα να έχω αυλή, φίλους αληθινούς ήθελα να εχω"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
H ελενα ναθαναηλ το πε και το πίστευε ήταν συμφωνη η δήλωση της με το χαρακτήρα τηςΠοιος ηθοποιός πασίγνωστη είπε ότι: "δεν ήθελα να έχω αυλή, φίλους αληθινούς ήθελα να εχω"
Τελικά ήταν η Καραγιάννη?Η Καραγιάννη είναι τελικά το γκουγλαρα τώρα αλλά το βρήκα πιο πριν μόνη μου, διότι σκέφτηκα ότι η Μάρθα παντρευτηκε ποδοσφαιριστη οπότε μόνον αυτή θα μπορούσε να το πει.

Ναι, ήταν η Μάρθα.Τελικά ήταν η Καραγιάννη?
Παρεμπιπτόντως, ο Σάρτρ ήταν κακάσχημος![]()
Δηλαδή ή ποδοσφαιριστής ή Σάρτρ? Δεν υπάρχει ενδιάμεση επιλογή???Ναι, ήταν η Μάρθα.
Κι όπως όλοι σχεδόν οι κακάσχημοι διανοούμενοι ήταν και γυναικάς
Πάντως εγώ δεν ταυτίζομαι καθόλου με την άποψη της Μάρθας. Στα 20 πιο εύκολα ψάχνεις Πυγμαλίωνα. Στα 50 τώρα να σε θέλει ποδοσφαιριστής και να του πεις όχι; ΓΙΑΤΙ;;;;
Στα 50 τι να τον κάνεις τον Σαρτρ; Να πιείτε χαμομήλι και να παίξετε κολτσίνα;

Συμφωνώ απόλυτα Λένα. Στα 20 σου έχεις να κερδίσεις από έναν διανοούμενο. Σε ανεβάζει ψυχολογικά βρε παιδί μου, είναι μαζί σου γιατί διακρίνει ένα μυαλό, κερδίζεις σε σοφία, μαθαίνεις πράγματα, κουβεντιάζεις μαζί του και στοχάζεσαι.Ναι, ήταν η Μάρθα.
Κι όπως όλοι σχεδόν οι κακάσχημοι διανοούμενοι ήταν και γυναικάς
Πάντως εγώ δεν ταυτίζομαι καθόλου με την άποψη της Μάρθας. Στα 20 πιο εύκολα ψάχνεις Πυγμαλίωνα. Στα 50 τώρα να σε θέλει ποδοσφαιριστής και να του πεις όχι; ΓΙΑΤΙ;;;;
Στα 50 τι να τον κάνεις τον Σαρτρ; Να πιείτε χαμομήλι και να παίξετε κολτσίνα;
Η Έλλη φωτιου είναιΠοια πρωταγωνιστρια του σινεμά και του θεάτρου παντρευτηκε με τον καλό της επίσης πολύ γνωστό ηθοποιό στα 17 της;
Δεν βγαίνουν τα νούμερα.... Σύμφωνα με διάφορες ιστοσελίδες παντρεύτηκαν το 1963 όταν η Φωτίου ήταν 24... Ίσως να ήταν μαζί από τα 17....Η Έλλη φωτιου είναι
https://www.google.com/amp/s/www.fa...oma-o-gamos-sta-17-me-ton-stefano-linaio-kai- oi-spanies-emfaniseis-simera/amp/Δεν βγαίνουν τα νούμερα.... Σύμφωνα με διάφορες ιστοσελίδες παντρεύτηκαν το 1963 όταν η Φωτίου ήταν 24... Ίσως να ήταν μαζί από τα 17....
Τότε κάτι από τα δύο ( έτος γάμου, ηλικία) είναι λάθος...https://www.google.com/amp/s/www.fa...oma-o-gamos-sta-17-me-ton-stefano-linaio-kai- oi-spanies-emfaniseis-simera/amp/
Και γω αυτό λέω αλλά εδώ έτσι λεει
https://www.google.com/amp/s/www.to...o-gamos-me-ton-stefano-linaio-kai-oi-spanies- emfaniseis-poy-epilegei-na-kanei-simera/amp/Δεν βγαίνουν τα νούμερα.... Σύμφωνα με διάφορες ιστοσελίδες παντρεύτηκαν το 1963 όταν η Φωτίου ήταν 24... Ίσως να ήταν μαζί από τα 17....
https://www.google.com/amp/s/www.to...o-gamos-me-ton-stefano-linaio-kai-oi-spanies- εμφάνισες-πού-επιλέγει-να-κάνει-σήμερα/αμπΤότε κάτι από τα δύο ( έτος γάμου, ηλικία) είναι λάθος...
Όπως τα λες, στα 17 φαίνεται γνωρίστηκαν και στα 24 παντρευτηκαν ειδάλλως δεν βγαίνει νόημα.Καλα, σε ολο το διαδικτυο, αλλα κυριως στους ελληνικους ιστοτοπους επικρατει χαος οσον αφορα τις ηλικιες των καλλιτεχνων.
Ας κραταμε λοιπον μεγαλες επιφυλαξεις οταν διαβαζουμε πως η ταδε ηθοποιος πρωτοεμφανιστηκε στο θεατρο στα 5, εξελεγη Σταρ Ελλας στα 14, εβγαλε την Δραματικη στα 15 ως εξαιρετικο ταλεντο, γυρισε την πρωτη της ταινια στα 16, παντρευτηκε στα 17 και στα 17.
Και το χειροτερο ειναι πως τετοιου ειδους πληροφοριες σαν αυτη θα συνεχισουν να αναπαραγονται σε εκατονταδες ιστοσελιδες με αποτελεσμα ολοι εμεις να πιστευουμε ψευδεις ειδησεις.
Το μονο που χρειαζεται απο την πλευρα μας ειναι πολλη επιφυλαξη και κυριως κοινος νους.
Έχουν μεταξύ τους 10 χρόνια διαφορά λέει το σαιτ η Φωτίου με τον ληναιο.Το μόνο που έχω να συνεισφέρω από μνήμης όμως, είναι πως το 1960 που γνωρίστηκε ο Φέρτης με την Ξένια στην ταινία Αγάπη και Θύελλα, η Φωτίου με τον Ληναίο δεν ήταν ζευγάρι ακόμα. Δε θυμάμαι από που το ξέρω, ίσως από συνέντευξη κάποιου εκ των ηθοποιών της ταινίας.