Ξέρατε ότι....;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Bambinella
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ποια γνωστή ελληνιδα πρωταγωνιστρια έχει λάβει μέρος σε εκθέσεις ζωγραφικής με δικά της εργα;
H ρικα διαλυνα είχε περάσει καλών τεχνών το ξερατε; δύσκολη σχολή και περνάς δυσκολα, δεν περνάς ευκολα

Ο Ντελον είχε πει πως θα ήθελε να παίξει κόντρα στον μαρλον μπραντο γιατί τον θαύμαζε πολύ και πως εκείνος ήταν το σινεμα

Ο Ντελον είχε πει πως θα ήθελε να παίξει κόντρα στον μαρλον μπραντο γιατί τον θαύμαζε πολύ και πως εκείνος ήταν το σινεμα

Πολυ καλος ηθοποιος ο Μπραντο, αλλα ποτε μου δεν μπορεσα να καταλαβω γιατι τετοιος ντορος για την ομορφια του.
Να πεις για τον Ντελον, μαλιστα.

Πολυ καλος ηθοποιος ο Μπραντο, αλλα ποτε μου δεν μπορεσα να καταλαβω γιατι τετοιος ντορος για την ομορφια του.
Το 50' και το 60' ήταν το πρότυπο ομορφιάς σε όλον τον κόσμο, μετά κυριάρχησε σιγά σιγά ο ντελον.

Ήταν πιο μπρουταλ ο μπραντον

Μεταξύ Μάρλον κ Αλαιν ψηφίζω προσωπικά ξεκάθαρα Μάρλον!!! Δε νομίζω πως στον παγκόσμιο κινηματογράφο τόση ομορφιά και τόσο υποκριτικό ταλέντο συνδυαστηκαν ποτέ τόσο πολύ σε έναν άνδρα. Θεός!
Θα πω όμως κάτι καλο και για τον Αλαιν: η ομορφιά του ήταν πιο διαχρονική! Ο Μάρλον ήδη στα 50 του ήταν πολύ "παρατημενος"...Φαινόταν ότι δεν τον ενδιεφερε να είναι ωραίος (και δικαιωμά του εννοείται). Ο Αλαιν ακόμα και στον Αστεριξ που έπαιξε πριν περίπου 10 χρόνια (στα 75 του νομίζω περίπου) ήταν ακόμα γοητευτικότατος!!!

Τελευταία επεξεργασία:
Μεταξύ Μάρλον κ Αλαιν ψηφίζω προσωπικά ξεκάθαρα Μάρλον!!! Δε νομίζω πως στον παγκόσμιο κινηματογράφο τόση ομορφιά και τόσο υποκριτικό ταλέντο συνδυαστηκαν ποτέ τόσο πολύ σε έναν άνδρα. Θεός!
Θα πω όμως κάτι καλο και για τον Αλαιν: η ομορφιά του ήταν πιο διαχρονική! Ο Μάρλον ήδη στα 50 του ήταν πολύ "παρατημενος"...Φαινόταν ότι δεν τον ενδιεφερε να είναι ωραίος (και δικαιωμά του εννοείται). Ο Αλαιν ακόμα και στον Αστεριξ που έπαιξε πριν περίπου 10 χρόνια (στα 75 του νομίζω περίπου) ήταν ακόμα γοητευτικότατος!!!
O μαρλον έφερε στην μόδα τα δερμάτινα μπουφάν, το καπέλο του μηχανόβιου, τα ιδρωμένο φανελάκια και πολλά άλλα.

Τελευταία επεξεργασία:
Ποια μελαχρινή πρωταγωνιστρια αργότερα της φίνος και των μιούζικαλ δεν ήθελε ο φίνος γιατί την θεωρούμε ήδη φθαρμενη πως είχε παίξει σε άλλες κινηματογραφικες εταιρίες και την επέβαλλε ο δαλιανιδης τελικα;

Πίσω
Μπλουζα