Ξέρατε ότι....;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Bambinella
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Κουιζακι: στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού του Μιχάλη ρακιντζη προκαλεις ποια ήταν αυτή που "προκαλουσε";

Κουιζακι: στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού του Μιχάλη ρακιντζη προκαλεις ποια ήταν αυτή που "προκαλουσε";
Ελενη Μενεγάκη!
Η ίδια, σε συνέντευξή της, έχει πει ότι δεν θυμάται πως έπαιξε στο βίντεοκλιπ του "Προκαλείς" :)

Ελενη Μενεγάκη!
Η ίδια, σε συνέντευξή της, έχει πει ότι δεν θυμάται πως έπαιξε στο βίντεοκλιπ του "Προκαλείς" :)

Αυτο ειναι που λεμε επιλεκτικη αμνησια.

Δεν το ξέρει κανείς;;;; Πώς το πάθατε;
Η Αλίκη Γεωργούλη ήταν κόρη ναυάρχου!
Είναι η μόνη δηλ.που σε όλο τον ελληνικό κινηματογράφο θα μπορούσε να πει, να φλεξαρει που λένε και οι νέοι μας " είμαι κόρη ναυαρχου" και να ναι αλήθεια

Δεν το ξέρει κανείς;;;; Πώς το πάθατε;
Η Αλίκη Γεωργούλη ήταν κόρη ναυάρχου!

Πωωω! Θα τον πεθανε τον πατερα της τον ναυαρχο που την εβλεπε να τρεχει στα συλλαλητηρια και τις διαδηλωσεις. :D

Πωωω! Θα τον πεθανε τον πατερα της τον ναυαρχο που την εβλεπε να τρεχει στα συλλαλητηρια και τις διαδηλωσεις
Μπα, ήταν προοδευτικός και πρωην κυνηγημένος βενιζελικός αρχικά. Απ ότι κατάλαβα απ το βιβλίο της μετά τον Πόλεμο εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αίγυπτο και παντρεύτηκε εκεί μια άλλη γυναίκα, Ελληνίδα δηλαδή που ζούσε εκεί, μιας που η μητέρα της ήταν κάπως.. πεταχτούλα για να το πω κομψά, αν και η ίδια το θέτει κάπως πιο ωμά. Έχω και καιρό που το διάβασα αλλά απ ότι θυμάμαι αρρώστησε ο ναύαρχος και πρέπει να πέθανε κάπου στη δεκαετία του '50. Δεν ξέρω στα σίγουρα αν είχε ξεκινήσει και τα πάρε δώσε η Αλίκη με τα των κινημάτων της εποχής.

Υπήρχε ένας Γεωργούλης απότακτος του '35, αλλά αφού λέτε για Ναύαρχος μάλλον θα ήταν συνωνυμία...

Γεωργούλης.png

Υπήρχε ένας Γεωργούλης απότακτος του '35, αλλά αφού λέτε για Ναύαρχος μάλλον θα ήταν συνωνυμία...
Θα το ξαναψάξω. Η ίδια γράφει οτι έφτασε στο βαθμό του ναυάρχου. Μπορεί να είναι κι αυτός. Σίγουρα θυμάμαι να λέει πως στα χρόνια της κατοχής πολεμούσε στη Μέση Ανατολή. Λέω οτι μπορεί να είναι αυτός γιατί δε γνωρίζω τι έγινε με τους απότακτους στον πόλεμο. Μπορεί να τους επανέφεραν όπως έγινε και μετά τη χούντα, δεν έχω ιδέα, στην τύχη τα λέω. Πάντως η ίδια λέει οτι ήταν ναύαρχος σίγουρα. Και μάλιστα πως το όνομα του πατέρα της τη βοήθησε τα πρώτα χρόνια που έψαχνε δουλειά σε εφημερίδες και στη ραδιοφωνία. Όπως τα γράφει κατάλαβα πως πολέμησε και μετά τον πόλεμο ξέμεινε στην Αίγυπτο, ή επέστρεψε για μικρό διάστημα. Και πως τον είχαν αποτάξει γράφει και ζήσανε για μικρό διάστημα στην Ιταλία κι ήτανε πολύ μικρή, οπότε πιθανότατα τώρα που το σκέφτομαι να είναι ο ίδιος. Αλλά να τους ξαναπήραν; δεν ξέρω. Θα το ξανακοιτάξω.

Να σας βάλω κι άλλο κουίζ λόγω Ολυμπιακών Αγώνων;
Ποιος είναι ο μόνος ηθοποιός που υπήρξε μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ;

Θα το ξαναψάξω. Η ίδια γράφει οτι έφτασε στο βαθμό του ναυάρχου. Μπορεί να είναι κι αυτός. Σίγουρα θυμάμαι να λέει πως στα χρόνια της κατοχής πολεμούσε στη Μέση Ανατολή. Λέω οτι μπορεί να είναι αυτός γιατί δε γνωρίζω τι έγινε με τους απότακτους στον πόλεμο. Μπορεί να τους επανέφεραν όπως έγινε και μετά τη χούντα, δεν έχω ιδέα, στην τύχη τα λέω. Πάντως η ίδια λέει οτι ήταν ναύαρχος σίγουρα. Και μάλιστα πως το όνομα του πατέρα της τη βοήθησε τα πρώτα χρόνια που έψαχνε δουλειά σε εφημερίδες και στη ραδιοφωνία. Όπως τα γράφει κατάλαβα πως πολέμησε και μετά τον πόλεμο ξέμεινε στην Αίγυπτο, ή επέστρεψε για μικρό διάστημα. Και πως τον είχαν αποτάξει γράφει και ζήσανε για μικρό διάστημα στην Ιταλία κι ήτανε πολύ μικρή, οπότε πιθανότατα τώρα που το σκέφτομαι να είναι ο ίδιος. Αλλά να τους ξαναπήραν; δεν ξέρω. Θα το ξανακοιτάξω.

Να σας βάλω κι άλλο κουίζ λόγω Ολυμπιακών Αγώνων;
Ποιος είναι ο μόνος ηθοποιός που υπήρξε μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ;
Με μία απλή αναζήτηση... ο Βαγγέλης Καζάν (Καζαντζόγλου) (1938 - 2008)

Ποια παλιά ελληνιδα ηθοποιός ονομάστηκε στις ταινίες της, μελό κυρίως, " το κορίτσι με τα βουρκωμενα ματια";

Ποια παλιά ελληνιδα ηθοποιός ονομάστηκε στις ταινίες της, μελό κυρίως, " το κορίτσι με τα βουρκωμενα ματια";

Δεν το ξερω, αλλα νομιζω πως αυτος ο χαρακτηρισμος θα ταιριαζε στην Μαριαννα Κουρακου.

Δεν το ξερω, αλλα νομιζω πως αυτος ο χαρακτηρισμος θα ταιριαζε στην Μαριαννα Κουρακου.
Θα μπορούσε κάλλιστα αλλά άλλη ήταν

Aλλο ένα κουιζακι : σε ποια πολύ διασημη σειρά του 70' το ζευγάρι των κυρίων πρωταγωνιστων που ήταν σφόδρα ερωτευμενο και ολη η Ελλάδατους ηθελε μαζι,ερωτεύτηκε στα αλήθεια και παντρευτηκε;

Aλλο ένα κουιζακι : σε ποια πολύ διασημη σειρά του 70' το ζευγάρι των κυρίων πρωταγωνιστων που ήταν σφόδρα ερωτευμενο και ολη η Ελλάδατους ηθελε μαζι,ερωτεύτηκε στα αλήθεια και παντρευτηκε;

Στο Λουνα Παρκ. Νικος Δαδινοπουλος και Μαιρη Ευαγγελου.

Στο Λούνα Παρκ. Νικος Δαδινοπουλος και Μαιρη Ευαγγελου.
Άρα είναι δύο οι σειρές γιατί το ίδιο έγινε και στον μεθοριακο σταθμό με τον βασο Ανδριάνοκαι την τηλεοπτική αγαπημένη του

Άρα είναι δύο οι σειρές γιατί το ίδιο έγινε και στον μεθοριακο σταθμό με τον βασο Ανδριάνοκαι την τηλεοπτική αγαπημένη του

Δεν ηξερα πως ο Βασος Αδριανος και η Ρενα Βουτσινα γνωριστηκαν και παντρευτηκαν μεσω της σειρας. Ειχα την εντυπωση πως ηταν ηδη παντρεμενοι απο το πρωτο επεισοδιο. Παντως, ετσι κι αλλιως δεν ηταν σεναριακα ερωτευμενοι σφοδρα μεταξυ τους. Η Γαρυφαλλια μονο ενιωθε εναν ανεκπληρωτο ερωτα για τον Αλεξη. Εκεινος δεν της εδινε σημασια και τελικα παντρευτηκε την Αννυ Πασπατη. Νομιζω πως μονο στο τελευταιο επεισοδιο της σειρας ειδαμε την ενωση Αλεξη και Γαρυφαλλιας.

Πίσω
Μπλουζα