Ξέρατε ότι....;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Bambinella
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Της είχε προταθεί ο ρόλος και τον είχε αρνηθει

Συνημμένα

• img_1_1731322378126.webp
    img_1_1731322378126.webp
    82,3 KB · Προβολές: 18
Ξέρατε ότι...
Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης είχε δεσμό με τη Ζωή Φυτούση;

Αφηγήθηκε ο ίδιος σε συνέντευξη του στο Βήμα στο Θανάση Λάλα:

«Ούτε πότης ήμουν ποτέ ούτε στα χασίσια ούτε στο ουίσκι ούτε στο τσιγάρο. Δε θυμάμαι να έχω καπνίσει ποτέ παραπάνω από δέκα τσιγάρα την ημέρα. Ψέματα, έχω καπνίσει και 20 παίζοντας καμιά φορά χαρτιά. Δεν άφησα λοιπόν να με πάρει τίποτα προς τα πίσω. Και αυτόν που βλέπω να επιμένει να πίνει και να καπνίζει πολύ και να κάνει μ@λ@κίες δεν τον πάω, αδερφέ μου. Εγώ τα ‘χα με τη Ζωή Φυτούση και κάποτε που είχαμε παρεξηγηθεί δεν έβγαινα απ’ το σπίτι καθόλου γιατί, αν έβγαινα, θα πήγαινα και εκεί κάτω στη γειτονιά της. Λέω λοιπόν της μάνας μου: «Θα με δέσεις στο κρεβάτι με σχοινί κι εσύ θα βγεις στην πόρτα και θα καθήσεις στο πεζούλι». Αφού ήμουν καναδυό ώρες δεμένος, μπαίνει μέσα η μάνα μου και μου λέει: «Πέρασε η Ζωή απ’ έξω». Της λέω: «Λύσε με». Το κατάλαβες; Είχα δύναμη. Γενικά νιώθω γεμάτος από τη ζωή μου και ευχαριστημένος».

Συμπεραίνω πως οι δύο καλλιτέχνες πρέπει να είχαν δεσμό το 1963 που συνεργαζόντουσαν. Βέβαια ο Μπιθικώτσης ήταν παντρεμένος τότε με τη Θεόκλεια, με την οποία χώρισαν αργότερα όταν εκείνη έβαλε ντέντεκτιβ να τον παρακολουθήσει και τον τσάκωσε με την κουμπάρα, και τους πήγαν στο τμήμα κλπ κλπ κλπ... αυτά θα σας τα γράψω άλλη φορά αν και είναι γνωστά και δημοσιευμένα.

Το έργο παρουσιάζει τον θάνατο του Γεωργίου Καραϊσκάκης έργο της μεγάλης Βάσως κατρακη , ο θάνατος του ήρωα την σημάδεψε και τον απέδωσε στο έργο της

Συνημμένα

• 20241130_182459~3.jpg
    20241130_182459~3.jpg
    1 MB · Προβολές: 5
δεν ειναι δυνατον να το εκανε η ιδια για διαφημιστικους λογους που ελεγαν καποιοι στο δημοσιευμα,δεν ειχε και αναγκη αλλα και πραγματι δεν θα ανακατευε το παιδι της που τοτε ηταν βρεφος

Ξερατε οτι ο Χρηστος Τσαγανεας εφυγε απο την ζωη την ημερα των γενεθλιων του;
Γεννηθηκε στις 2 Ιουλιου του 1906 και απεβιωσε ακριβως 70 χρονια αργοτερα, στις 2 Ιουλιου του 1976.

Ξερατε οτι ο Χρηστος Τσαγανεας εφυγε απο την ζωη την ημερα των γενεθλιων του;
Γεννηθηκε στις 2 Ιουλιου του 1906 και απεβιωσε ακριβως 70 χρονια αργοτερα, στις 2 Ιουλιου του 1976.
Σαν τον Καβάφη: 1863-04-29–1933-04-29.

Πως λέγεται ο γάτος που συμμετέχει στην ταινία πρωινό στα τιφανυς δίπλα στην ωντρευ;
Orangey the cat, έπαιξε σε πολλές ταινίες στο πρωινό δεν εχει όνομα είναι μια ανώνυμη γατα

Συνημμένα

• img_3_1733749386943.webp
    img_3_1733749386943.webp
    26,8 KB · Προβολές: 3
Πως λέγεται ο γάτος που συμμετέχει στην ταινία πρωινό στα τιφανυς δίπλα στην ωντρευ;
Orangey the cat, έπαιξε σε πολλές ταινίες στο πρωινό δεν εχει όνομα είναι μια ανώνυμη γατα

Πολυ μεγαλη καριερα εκανε ο Orangey καθως, πραγματι, επαιξε σε πληθωρα ταινιων και τηλεοπτικων σειρων.
Αυτος ο υπεροχος γατουλης εζησε μια πληρη ζωη απο το 1950 εως το 1967 και απεβιωσε υπερηλικος σε ηλικια 17 χρονων!

Πολυ μεγαλη καριερα εκανε ο Orangey καθως, πραγματι, επαιξε σε πληθωρα ταινιων και τηλεοπτικων σειρων.
Αυτος ο υπεροχος γατουλης εζησε μια πήρη ζωη και απεβιωσε υπερηλικος σε ηλικια 17 χρονων!
Πικρη γιατί πάντως απεβίωσε πλήρης ημερών η δική μου η σισσυ στα 15 και ήταν ήδη μεγαλη

Ξερατε οτι η ηθοποιος και τραγουδιστρια, Βετα Προεδρου, (η Αφροδιτη απο Τα Καθημερινα) ηταν παντρεμενη με τον Γιωργο Τζωρτζη;
Ειχαν παντρευτει απο την δεκαετια του '60 και μετα το διαζυγιο τους εκεινος παντρευτηκε την Τονια Καζιανη.

Πίσω
Μπλουζα