αριαδνη
candy fan
- Αντιδράσεις
- 19.500
Νομίζω πως ναιΚαι νομίζω βέβαια απ' ότι έχω διαβάσει ότι η πλοκή της ταινίας διαφέρει από του βιβλίου αρκετά
Νομίζω πως ναιΚαι νομίζω βέβαια απ' ότι έχω διαβάσει ότι η πλοκή της ταινίας διαφέρει από του βιβλίου αρκετά
Η Μαίρη Λαφη τον Ιανουάριο του 2024 με τον Σπύρο Μπιμπιλα...Η Μαίρη Λαφη κόρη της Τζένης Καρέζη στην λατέρνα φτώχεια και γαρύφαλλο είναι πρώτη ξαδέρφη της (κόρη του αδερφού της μητέρας της).
Αθάνατη Ζωζώ!!!... το 2000 η Ζωζώ Σαπουντζάκη είχε περάσει μια μέρα στο κρατητήριο γιατί προσπάθησε να βγάλει ταυτότητα δηλώνοντας ψεύτικο έτος γέννησης????
Έμεινε στο κρατητήριο γιατί έκρυψε χρόνια η Ζωζώ Σαπουντζάκη - ΤΑ ΝΕΑ
Στο Αστυνομικό Τμήμα Μεγάρων κρατήθηκε όλη νύχτα η γνωστή ηθοποιός Ζωζώ Σαπουντζάκη επειδή προσπάθησε να κρύψει πέντε χρόνια από τη ζωή της. Τα πέντεwww.tanea.gr
Αθάνατη Ζωζώ!!!
Ε ναι, το θυμάμαι, είχε γίνει ντόρος τοτε.... το 2000 η Ζωζώ Σαπουντζάκη είχε περάσει μια μέρα στο κρατητήριο γιατί προσπάθησε να βγάλει ταυτότητα δηλώνοντας ψεύτικο έτος γέννησης????
Έμεινε στο κρατητήριο γιατί έκρυψε χρόνια η Ζωζώ Σαπουντζάκη - ΤΑ ΝΕΑ
Στο Αστυνομικό Τμήμα Μεγάρων κρατήθηκε όλη νύχτα η γνωστή ηθοποιός Ζωζώ Σαπουντζάκη επειδή προσπάθησε να κρύψει πέντε χρόνια από τη ζωή της. Τα πέντεwww.tanea.gr
Tο παντελόνι έγινε το αγαπημένο outfit από εκείνη την μέρα και πέρα για όλες να πουμε"Easy Rider: ο Νίκος Κούρκουλος πάνω στην αγαπημένη του μηχανή με την οποία συνήθιζε να κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας, ένας από τους πρώτους διάσημους «μηχανόβιους» στην πόλη με τις πρωταγωνίστριες να θέλουν όλες να είναι οι συνοδοί του όπως διηγείται η Κάτια Δανδουλάκη:
«Είχε ο Κούρκουλος μια πολύ μεγάλη, δυνατή μηχανή. Τελειώνοντας μια συνάντηση του Σωματείου ηθοποιών κάτω στον δρόμο, λέει ο Κούρκουλος: “Θέλει κάποια κυρία να την πάω κάπου;”.
Η Αλίκη φορούσε φούστα, οπότε δεν γινόταν να ανέβει στη μηχανή κι έτσι ο Νίκος πήγε εμένα που φορούσα παντελόνι, μέχρι το σπίτι μου.
Στη διαδρομή, γυρίζει και μου λέει: “Την άλλη φορά που θα συναντηθούμε, να μου το θυμηθείς, η Αλίκη θα βάλει παντελόνι!”.
Στο επόμενο ραντεβού, η Αλίκη πράγματι φόρεσε παντελόνι. “Δεν έχεις λόγο να μου πεις ότι δεν θα με πας με τη μηχανή σου!”, γύρισε και είπε γελώντας στον Νίκο.»
Vintage κλικ: Ο "easy rider" Νίκος Κούρκουλος με την αγαπημένη του μηχανή - Για χάρη του η Αλίκη Βουγιουκλάκη φόρεσε παντελόνι! | eirinika.gr
Ο ζεν πρεμιέ που λάτρευαν οι γυναίκες!www.eirinika.gr
Και να συνεχίσω από κάτι που άκουσα χθες: ο Tom Cruise θεωρείται ο λιγότερο περιζήτητος εργένης του Hollywood!!! Μάλλον ζω σε ένα παράλληλο σύμπαν....
Προβολή συνημμένου 286376
Η επίμαχη παράσταση είχε τίτλο "7 χρόνια φαγούρα (Όλοι θα ζήσουμε)" και είχε ανεβεί στο θέατρο Ρεξ. Τα κείμενα ήταν των Παναγιώτη Παπαδούκα-Κώστα Καραγιάννη-Νίκου Καμπάνη-Βύρωνα Μακρίδη και, εκτός από τον Σταύρο Παράβα, έπαιζαν η Ρένα Βλαχοπούλου, ο Γιώργος Πάντζας, ο Βαγγέλης Σειληνός, η Τιτίκα Στασινοπούλου, η Μαρία Ιωαννίδου και ο Σωτήρης Τζεβελέκος.... τον Ιανουάριο του 1974 είχε συλληφθεί ο ηθοποιός Σταύρος Παραβας επειδή σατυριζε την χούντα με αποτέλεσμα να εξοριστεί στην Γυάρο για έξι μήνες? Μάλιστα το γεγονός απασχόλησε και τον βρετανικό τύπο μια και η γυναίκα του Παραβα , Ανν Μπένετ ήταν αγγλιδα.
The Birmingham Post, 8 January 1974
Προβολή συνημμένου 287006
Έκανε κολάζ από γραμματόσημα. Το θυμάμαι από παμπάλαια εκπομπή στην (τότε αποκλειστικά) κρατική τηλεόραση όσο ζούσε ακόμα.Ότι ο Φωτόπουλος ήταν ζωγραφος
Δεν ήταν ζωγράφος δηλ; συλλέκτης ηταν;Έκανε κολάζ από γραμματόσημα. Το θυμάμαι από παμπάλαια εκπομπή στην (τότε αποκλειστικά) κρατική τηλεόραση όσο ζούσε ακόμα.
Δεν ξέρω αν ήταν και φιλοτελιστής, εικαστικός πάντως ήταν. Οι πίνακές του ήταν κολάζ από γραμματόσημα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Ως φόντο στον κάτω δεξιά πίνακα έχουν χρησιμοποιηθεί τα κλασικά αγγλικά γραμματόσημα με το προφίλ της βασίλισσας Ελισάβετ.Δεν ήταν ζωγράφος δηλ; συλλέκτης ηταν;
Και φαίνεται να έχει ταλεντοΔεν ξέρω αν ήταν και φιλοτελιστής, εικαστικός πάντως ήταν. Οι πίνακές του ήταν κολάζ από γραμματόσημα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Ως φόντο στον κάτω δεξιά πίνακα έχουν χρησιμοποιηθεί τα κλασικά αγγλικά γραμματόσημα με το προφίλ της βασίλισσας Ελισάβετ.