Ξέρατε ότι....;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Bambinella
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
βλέποντας τον, είχαν ψαρώσει κανονικά κι τον χαιρετούσαν όπως χαιρετούν τους ανώτερους αξιωματικούς, νομίζοντας ότι πράγματι ήταν αστυνομικός. :armed::grflag:
Κάτι πάντως δείχνει αυτό για το μυαλό των τότε νεαρών αστυνομικών:biglaugh:, αλλά ας μη γίνω πολύ κακός και αφοριστικός. Προτιμώ να νοιώθω ότι κοιμάμαι ασφαλής:worship:
Πάντως για να είμαι ειλικρινής, το συμβάν μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο και στα όρια του αστικού μύθου

Κάτι πάντως δείχνει αυτό για το μυαλό των τότε νεαρών αστυνομικών:biglaugh:, αλλά ας μη γίνω πολύ κακός και αφοριστικός. Προτιμώ να νοιώθω ότι κοιμάμαι ασφαλής:worship:
Πάντως για να είμαι ειλικρινής, το συμβάν μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο και στα όρια του αστικού μύθου
Μπορει να μην έβλεπαν Καλημέρα Ζωή... :biglaugh:
Αν κι εγώ πιστεύω ότι μάλλον τον χαιρετούσαν "επίσημα" λόγω της τοτε ιδιότητας του ως βουλευτής...εκτός κι έσκασε μύτη με τη στολή!!! :cool:

H Κάτια όταν έπαιζε την μαρμω άκουγε πολλά άσχημα πράγματα πάντως είναι αλήθεια ως μοιχαλιδα , σκεφτείτε δηλ.τι πέρναγε ένα διάστημα

O ανεστης βλαχος και η τασσω Καββαδία να αντιμετώπισανποτε ευτραπελα;

Α Ρα παιδία τα είχε ο μαρλον με την παππα το λέει και ο Βογιατζής οπότε λάτρης της Ελλάδος ο Μπραντο

Ξερατε οτι η ταινια "Αμφιβολιες" με την Βιβετα Τσιουνη και τον Νικο Κουρκουλο προερχεται απο το βιβλιο του Γιαννη Μαρη "Το κοκκινο βαζο";
Πρωτοδημοσιευτηκε σε συνεχειες στην Απογευματινη το 1956 και τοτε ειχε τον τιτλο "Τα μεσανυχτα θα πεθανεις, αγαπη μου".

Ξερατε οτι η ταινια "Αμφιβολιες" με την Βιβετα Τσιουνη και τον Νικο Κουρκουλο προερχεται απο το βιβλιο του Γιαννη Μαρη "Το κοκκινο βαζο";
Πρωτοδημοσιευτηκε σε συνεχειες στην Απογευματινη το 1956 και τοτε ειχε τον τιτλο "Τα μεσανυχτα θα πεθανεις, αγαπη μου".
Και νομίζω βέβαια απ' ότι έχω διαβάσει ότι η πλοκή της ταινίας διαφέρει από του βιβλίου αρκετά

Η Μαίρη Λαφη κόρη της Τζένης Καρέζη στην λατέρνα φτώχεια και γαρύφαλλο είναι πρώτη ξαδέρφη της (κόρη του αδερφού της μητέρας της).
Η Μαίρη Λαφη τον Ιανουάριο του 2024 με τον Σπύρο Μπιμπιλα...

... το 2000 η Ζωζώ Σαπουντζάκη είχε περάσει μια μέρα στο κρατητήριο γιατί προσπάθησε να βγάλει ταυτότητα δηλώνοντας ψεύτικο έτος γέννησης????

... το 2000 η Ζωζώ Σαπουντζάκη είχε περάσει μια μέρα στο κρατητήριο γιατί προσπάθησε να βγάλει ταυτότητα δηλώνοντας ψεύτικο έτος γέννησης????

Αθάνατη Ζωζώ!!!

Ναι αλλά δεν μας λέει ποια είναι τελικά η αληθινή ηλικία. Στο καλύτερο μας κόβει. Ήταν όντως με τον Κολοκοτρώνη;

Παλια της τεχνη. Και πριν απο πολλα χρονια ειχε προβληματα με την δικαιοσυνη για παραποιηση δημοσιου εγγραφου, ή αλλιως η γνωστη ιστορια με την ταυτοτητα.
Τα πεντε χρονια που απεκρυψε το 2000 δεν ειναι τιποτα μπροστα στα τερατωδη ψεματα που κατα καιρους εχει εκστομισει σχετικα με την ηλικια της. Χωρις ιχνος αιδους!

Ε, κ'εσείς, μην πυροβολείτε τον πιανίστα... την Ζωζω δηλαδή! Η γυναίκα είναι θεά και οι θεοί δεν έχουν ηλικία.

Ε ναι, το θυμάμαι, είχε γίνει ντόρος τοτε.
Απορώ πως η Βουγιουκλάκη είχε βγάλει ταυτότητα με ψεύτικη χρονολογία γέννησης (1937) κι τη Ζωζώ, την μπαγλαρώσανε!
Θα μου πείτε βέβαια, οταν η ΑΒ έβγαλε ψευτικη ταυτοτητα ήταν 60s. Κι αν είναι αλήθεια τα περί σχέση της με τον Κωνσταντίνο, ίσως είχε "βοήθησει" στην ταυτότητα και το τότε παλάτι... :whistle:

... η Κάτια Δανδουλάκη το 1983 έκανε μαθήματα ελληνικών σε σειρά εκπομπών για το BBC? Κάποια από τα επεισόδια είναι διαθέσιμα στο YouTube, ( όσοι αγγλομαθεις θέλετε να βελτιώσετε τα ελληνικά σας μπορείτε να τα δείτε :) )....

Κυκλοφορεί σε βιβλιο;

Συνημμένα

• img_1_1728467743529.webp
    img_1_1728467743529.webp
    43,4 KB · Προβολές: 5
"Easy Rider: ο Νίκος Κούρκουλος πάνω στην αγαπημένη του μηχανή με την οποία συνήθιζε να κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας, ένας από τους πρώτους διάσημους «μηχανόβιους» στην πόλη με τις πρωταγωνίστριες να θέλουν όλες να είναι οι συνοδοί του όπως διηγείται η Κάτια Δανδουλάκη:
«Είχε ο Κούρκουλος μια πολύ μεγάλη, δυνατή μηχανή. Τελειώνοντας μια συνάντηση του Σωματείου ηθοποιών κάτω στον δρόμο, λέει ο Κούρκουλος: “Θέλει κάποια κυρία να την πάω κάπου;”.
Η Αλίκη φορούσε φούστα, οπότε δεν γινόταν να ανέβει στη μηχανή κι έτσι ο Νίκος πήγε εμένα που φορούσα παντελόνι, μέχρι το σπίτι μου.
Στη διαδρομή, γυρίζει και μου λέει: “Την άλλη φορά που θα συναντηθούμε, να μου το θυμηθείς, η Αλίκη θα βάλει παντελόνι!”.
Στο επόμενο ραντεβού, η Αλίκη πράγματι φόρεσε παντελόνι. “Δεν έχεις λόγο να μου πεις ότι δεν θα με πας με τη μηχανή σου!”, γύρισε και είπε γελώντας στον Νίκο.»

Και να συνεχίσω από κάτι που άκουσα χθες: ο Tom Cruise θεωρείται ο λιγότερο περιζήτητος εργένης του Hollywood!!! Μάλλον ζω σε ένα παράλληλο σύμπαν....
tom cruise-top gun.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
"Easy Rider: ο Νίκος Κούρκουλος πάνω στην αγαπημένη του μηχανή με την οποία συνήθιζε να κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας, ένας από τους πρώτους διάσημους «μηχανόβιους» στην πόλη με τις πρωταγωνίστριες να θέλουν όλες να είναι οι συνοδοί του όπως διηγείται η Κάτια Δανδουλάκη:
«Είχε ο Κούρκουλος μια πολύ μεγάλη, δυνατή μηχανή. Τελειώνοντας μια συνάντηση του Σωματείου ηθοποιών κάτω στον δρόμο, λέει ο Κούρκουλος: “Θέλει κάποια κυρία να την πάω κάπου;”.
Η Αλίκη φορούσε φούστα, οπότε δεν γινόταν να ανέβει στη μηχανή κι έτσι ο Νίκος πήγε εμένα που φορούσα παντελόνι, μέχρι το σπίτι μου.
Στη διαδρομή, γυρίζει και μου λέει: “Την άλλη φορά που θα συναντηθούμε, να μου το θυμηθείς, η Αλίκη θα βάλει παντελόνι!”.
Στο επόμενο ραντεβού, η Αλίκη πράγματι φόρεσε παντελόνι. “Δεν έχεις λόγο να μου πεις ότι δεν θα με πας με τη μηχανή σου!”, γύρισε και είπε γελώντας στον Νίκο.»

Και να συνεχίσω από κάτι που άκουσα χθες: ο Tom Cruise θεωρείται ο λιγότερο περιζήτητος εργένης του Hollywood!!! Μάλλον ζω σε ένα παράλληλο σύμπαν....
Προβολή συνημμένου 286376
Tο παντελόνι έγινε το αγαπημένο outfit από εκείνη την μέρα και πέρα για όλες να πουμε

Στη «Γλυκιά συμμορία» θα πρωταγωνιστούσε ο Άρης Ρέτσος. Απολύθηκε όμως απ' τον Νικολαΐδη την πρώτη-δεύτερη μέρα των γυρισμάτων μετά από καβγά και τη θέση του πήρε ένας από τους κομπάρσους, ο Τάκης Μόσχος.

Πίσω
Μπλουζα