Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Συμφωνώ απόλυτα. Και εγώ crt τηλεόραση έχω βάλει στη καμπίνα και είναι το ίδιο με τις οθόνες των arcade. Συγκριτικό με την δεύτερη καμπίνα που έχει κανονική οθόνη arcade. Πάντως μην ανυσηχείς και στην τηλεόραση βγάζεις άνετα τα μάτια σου. Το ίδιο εύκολα όπως τότε στα arcades.Leon είπε:Το RGB SCART δεν περνάει από κωδικοποίηση PAL και έτσι έχεις ένα κανονικότατο arcade monitor, και αν η τηλεόραση έχει πολύ καλή ποιότητα εικόνας θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα από τις οθόνες που θυμάσαι στα ηλεκτρονικά.
Με μια φραση τα ειπες ολα δεν νομιζω πως χρειαζεται κατι αλλο.geoanas είπε:Αυτά τα παιχνίδια δημιουργήθηκαν για CRT και 4:3, αυτό και τίποτα άλλο._
υπαρχει καπου που μπορω να βρω και εγω παλια CRT μηπως και μου χρειαστει γιατι ακομα δε γνωριζω αν η arcade οθονη μου ειναι καλη;Trellos11 είπε:Τελικά με πείσατε.... θα πάρω μια μεταχειρισμένη crt με scart (τι έχω να ακούσω από τον ξυλουργό!!!!) και θα χρειαστεί να κάνω επέκταση στη πλάτη της καμπίνας.χρειάζεται να αγοράσω κάποιο άλλο καλώδιο για τη σύνδεση?