Οι Άγγελοι του Τσάρλυ (Charlie's Angels)

Zozoulini είπε:
Για πρώτη φορά, είδα τον πιλότο -πάλι χωρισμένο σε δύο μέρη- πέρυσι από το TV Μακεδονία που έβαλε τη σειρά στο πρόγραμμά του για λίγο καιρό. Τη σταμάτησε πολύ γρήγορα. Όντως το Mega και το Star δεν τον είχαν δείξει. Για την ΕΡΤ, δε γνωρίζω.
Μακαρι το Μακεδονια να μην σταματησει την σειρα στο τελος του δευτερου κυκλου, οπως περυσι. Γενικα εχει μια ταση να δειχνει μισες τις παλιες σειρες. Την Δυναστεια και τις δυο φορες την σταματησε στο τελος του τριτου κυκλου (και μαλιστα σε πολυ κρισιμο σημειο..)
 
Έχει πολύ κακή τάση το κανάλι. Θα την έλεγα έλλειψη σεβασμού προς τον τηλεθεατή. Δεν εχώ παρακολουθήσει ποτέ μεχρί τώρα από το TV Μακεδονία μία σειρά από την αρχή έως το τέλος. Πάντα μένω στα κρύα τού λουτρού. Είδα όλα τα επεισόδια των Αγγέλων πριν μερικά χρόνια από το Mega, αλλά δε λέω όχι σε ακόμα μία φορά και ειδικά τώρα με τον θάνατο της Φόσετ.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ChristosM είπε:
... Και μου εκανε εντυπωση που εδειξαν τον πιλοτο (εστω και κομμενο σε δυο μερη). Ουτε το mega, ουτε το star τον ειχαν δειξει. Για την ΕΡΤ δεν θυμαμαι.... θελει ψαξιμο...

Zozoulini είπε:
Για πρώτη φορά, είδα τον πιλότο -πάλι χωρισμένο σε δύο μέρη- πέρυσι από το TV Μακεδονία που έβαλε τη σειρά στο πρόγραμμά του για λίγο καιρό. Τη σταμάτησε πολύ γρήγορα. Όντως το Mega και το Star δεν τον είχαν δείξει. Για την ΕΡΤ, δε γνωρίζω.
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό πρόγραμμα της εποχής, την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 1977 που ξεκίνησε η προβολή της σειράς από την ΕΡΤ, προβλήθηκε το επεισόδιο με τίτλο "Υπερβολική Ταχύτητα" και υπόθεση την διελεύκανση του θανάτου μιας ραλίστριας. Φυσικά το επεισόδιο αυτό πρόκειται για το "Hellride", το πρώτο επεισόδιο της σειράς, το οποίο σημαίνει ότι καθώς ούτε το MEGA αλλά ούτε και το STAR πρόβαλλαν τον πιλότο της σειράς, ότι αυτός προβλήθηκε για πρώτη φορά στην Ελληνική τηλεόραση με καθυστέρηση 32 χρόνων από το TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
 
Πολύ κατατοπιστικός bernard.c. Πάντως να σημειώσω ότι κάποια στιγμή, στις αρχές της δεκαετίας που διανύουμε, η ΕΤ1 είχε εντάξει και πάλι τη σειρά στο πρόγραμμά της, μετά το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων, μία φορά την εβδομάδα -έπαιζε διάφορες ρετρό ξένες σειρές τότε, όπως π.χ. τον Άγιο. Δε θυμάμαι τη χρονιά και δεν είμαι σίγουρη αν έδειξε τους Αγγέλους από την αρχή, γιατί όταν το πήρα χαμπάρι έπαιζε τα επεισόδια του πέμπτου και τελευταίου κύκλου. Θα κάνω μία έρευνα σε παλιά τηλεοπτικά προγράμματα για πληροφορίες.
 
Zozoulini είπε:
.... Πάντως να σημειώσω ότι κάποια στιγμή, στις αρχές της δεκαετίας που διανύουμε, η ΕΤ1 είχε εντάξει και πάλι τη σειρά στο πρόγραμμά της, μετά το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων, μία φορά την εβδομάδα -έπαιζε διάφορες ρετρό ξένες σειρές τότε, όπως π.χ. τον Άγιο...
Αυτό που αναφέρεις Zozoulini δεν το θυμόμουν καθόλου. Θα έχει ενδιαφέρον αν μπορείς να βρεις ποιες σειρές είχαν προβληθεί τότε από την ΕΤ1.
 
ΦEBΡΟΥΑΡΙΟΣ 1979

getphoto.php
 
Για την ιστορία:

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς "Let Our Angel Live" του 5ου κύκλου επεισοδίων προβλήθηκε σε πρώτη προβολή από την ΕΡΤ την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 1981 με τον Ελληνικό τίτλο "Αφήστε τον Άγγελο να ζήσει", με καθυστέρηση μικρότερη των 5 μηνών από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου στις ΗΠΑ από το ABC (24 Ιουνίου 1981).

Αυτές ήταν οι καλές τηλεοπτικές εποχές της ΕΡΤ!

Και για του λόγου το αληθές, ορίστε και το πρόγραμμα της ημέρας από τη ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ το οποίο ανέβασε ο καλός φίλος FORD231 και τον ευχαριστώ πολύ:

picture.php
 
Παραλίγο να κοπεί απότομα η σειρά στην Αμερική και να μην έχει φινάλε νομίζω
 
johnalepou είπε:
Παραλίγο να κοπεί απότομα η σειρά στην Αμερική και να μην έχει φινάλε νομίζω
Κι εγώ αυτό έχω διαβάσει... Η σειρά μπήκε σε "hiatus" τον Φεβρουάριο του 1981 στην Αμερική και τελικά τα 4 τελευταία επεισόδια προβλήθηκαν τον Ιούνιο του ίδιου έτους. Ευτυχώς δόθηκε κάποιο τέλος στη σειρά (αν και πάρα πολύ αδιάφορο κατά τη γνώμη μου)...
 
Αυτή την εβδομάδα η Ραδιοτηλεόραση έχει αφιέρωμα αυτή την σειρά.
 
Οι Άγγελοι του Τσάρλι επιστρέφουν στην τηλεόραση!


CHARLIE'S ANGELS 2011


ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΤΣΑΡΛΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ:



Η Κέιτ, η Άμπι και η Μαρίς!



charliesangels-300x196.jpg


 





Μετά από αρκετές αναβιώσεις παλαιών σειρών στην Αμερική (90210, Melrose Place, Hawaii 5-0, Knight Rider, The Fugitive, The Twillight Zone και ούτω καθεξής) το κανάλι ABC αποφάσισε να δώσει το πράσινο φως στο πιλοτικό επεισόδιο των νέων Άγγελων του Τσάρλι.


Το σχέδιο παραγωγής της Sony TV αρχικά είχε σχεδιαστεί να παραδοθεί τον προηγούμενο Νοέμβριο με σεναριογράφο τον
Josh Friedman αλλά ποτέ δεν έφτασε από το σενάριο στο τηλεοπτικό γυαλί.


Μετά την παρουσίαση σειρών του 2010-2011 (στην Αμερική αυτό γίνεται αρχές καλοκαιριού) το εγχείρημα ανατέθηκε σε νέους συγγραφείς, συγκεκριμένα τους δημιουργούς του
Smallville, Al Gough και Miles Millar.


Ο τότε πρόεδρος του ABC
Steve McPherson είχε θέσει σε προτεραιότητα το στήσιμο της παραγωγής της σειράς.Μετά την διαδοχή του από τον Paul Lee τον Αύγουστο τα πράγματα επιταχύνθηκαν ακόμα περισσότερο. Ο καλύτερος διευθυντής casting John Papsidera αναζητά τα πρόσωπα για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.


Τα γυρισμάτα θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο στο Μαϊάμι και ήδη διέρρευσε η σκιαγράφηση των χαρακτήρων των νέων multi-ethnic ηρωίδων από το πιλοτικό σενάριο:



Kate Prince: Η Κέιτ είναι εκπληκτική αθλήτρια και έχει μυαλό ξυράφι.Παρόλο που είναι η πιο σοβαρή από τις τρεις,ξέρει να χαλαρώνει και να διασκεδάζει.Αφροαμερικανίδα.Ηλικία:24-30.


Abby Sampson: Η ομορφιά της απαράμιλλη αλλά αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι η σπιρτάδα της και το παράξενο χιούμορ της.Μεγάλωσε στην Ανατολική Πλευρά του Μανχάταν και είναι η κόρη ενός διάσημου απατεώνα της Γουόλ Στρητ.Είναι επαγγελματίας κλέφτης, απατεώνισσα και μυημένη στην θανατηφόρα τέχνη του Krav Maga.Καυκάσια.Ηλικία:22-27.


Marisa Valdez: Ορφανή,μετανάστης και πρώην πεζοναύτης.Εξειδικευμένη στα όπλα και σε όλες τις μορφές πάλης.Είναι εθισμένη στο Play Station και έχει μανία με την καθαριότητα.Λατινοαμερικανίδα.Ηλικία:24-30.

 


Αξίζει να αναφερθεί ότι μάζι με τους σεναριογράφους οι νέοι διευθυντές εκτέλεσης παραγωγής είναι οι
Leonard Goldberg (από την αυθεντική σειρά), Drew Barrymore και Nancy Juvonen. Οι τρεις τελευταίοι ήταν υπεύθυνοι παραγωγής και στις δύο ταινίες των Charlie's Angels που πρωταγωνιστούσε η Barrymore.

 


Ποιές ηθοποιοί θα ενσαρκώσουν τους νέους Άγγελους; Θα το μάθετε σύντομα...






Goodbye Charlie!

 
Από την ΕΡΤ, σεζόν 1981-82. Προσεξτε καλά τους υπότιτλους....

 
ChristosM είπε:
Από την ΕΡΤ, σεζόν 1981-82. Προσεξτε καλά τους υπότιτλους....


:bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ..........
 
ChristosM είπε:
Από την ΕΡΤ, σεζόν 1981-82. Προσεξτε καλά τους υπότιτλους....
ChristosM, μας τρελλαίνεις με το απίστευτο αρχείο σου!!!

Άγγελοι του Τσάρλυ από την ΕΡΤ;

:bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

:thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2:

Το συγκεκριμένο επεισόδιο είναι από την 5η και τελευταία σεζόν της σειράς, η οποία (όπως πολύ σωστά έγραψε ήδη ο ChristosM) προβλήθηκε από την ΕΡΤ τη σεζόν 1981-82. Αν θυμάμαι καλά, πρέπει να είναι από τα πρώτα επεισόδια της σεζόν...

Όσο για τις οξείες, τις δασείες και τις περισπωμένες στους υπότιτλους; Το κάνουν το βίντεο SUPER-ΡΕΤΡΟ!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τότε και τώρα

1976

CharliesAngels01.JPG

2011

charlies-angels.jpg

CharliesAngels2011cast.jpg

Κάποια πράγματα πρέπει να τα αφήνεις άθικτα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Σήμερα έγινε η παρουσίσαη της ανανεωμένης εκδοχής των Άγγελων του Τσάρλι.

Τα νέα ονόματα τελικά: Abby, Eve και Kate όπως τις βλέπετε στις άνω φωτογραφίες.

Άν και ενενήντα δευτερόλεπτα δεν είναι αρκετό για να σχηματίσεις γνώμη...

Τα σημεία που με απογοήτευσαν ήταν: η φωνή του Τσάρλυ στο τρέιλερ (αν και έχουν πει ότι η φωνή θα είναι του Robert Wagner-δεν είχε καμία σχέση), ο νέος (σε ηλικία) Μπόσλυ και η προσπάθεια των Αμερικανών να κάνουν την σειρά πολυεθνική (Καυκάσια, Λατίνα , Αφρικοαμερικανή και ο Μπόσλυ με μεξικάνικες ρίζες).

Τα σημεία που μου άρεσαν: τα φωνητικά στην ανανεωμένη μουσική, το μικρό έξυπνο αφιέρωμα στον αυθεντικό Μπόσλυ, το πακέτο δράσης και το γεγονός ότι γυρίζεται στο Μαϊάμι.

Όσο για την χημεία μεταξύ των πρωταγωνιστριών υπομονή μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου 2011.

Charlie%27s_Angels_cast_2011.jpg





 
Πίσω
Μπλουζα