Οι Άγγελοι του Τσάρλυ (Charlie's Angels)

Η Τζακλιν Σμιθ ηταν η αγαπημενη μου και γι' αυτο φροντισα να τη δω και σε αλλες ταινιες πολλα χρονια αργοτερα που ημουν πια μεγαλη.
Ηταν θαυμασια ως Τζακι Κεννεντυ στην ομωνυμη ταινια, αλλα εξισου καλη και στο θεσπεσιο ψυχολογικο θριλερ, Nightkill, στο πλευρο του Ρομπερτ Μιτσαμ.
 
Τόσο αναντικατάστατες που μεταξύ κειμένου και φωτογραφίας χάσαμε τη Φάρα.
 
Τι θρυλική σειρά και αυτή! Τι διαμάντια βλέπαμε στην ταπεινή ασπρόμαυρη τηλεόραση με τα μόλις δύο κανάλια, αλλά αισθανόμασταν τόσο αυτάρκεις από τηλεοπτική διασκέδαση και από ψυχαγωγία, και τα τελευταία χρόνια με τις μοντέρνες έγχρωμες plasma τηλεοράσεις των 50 καναλιών προσπαθούμε να βρούμε καμμιά υποτυπωδώς καλή σειρά με τα κυάλια.
Υπέροχη αστυνομική πλοκή μιας ανεπανάληπτης σειράς που μας κράτησε συντροφιά πέντε ολόκληρα χρόνια. Η πιο όμορφη πινελιά και το κατεξοχήν συστατικό στοιχείο της μεγάλης επιτυχίας ήταν οι τρείς πανέμορφες ιδιωτικές ντετέκτιβ που έκλεψαν την καρδιά όποιου αρσενικού που όχι μόνο έβλεπε την σειρά, αλλά τύχαινε να περνάει μπροστά από την οθόνη κατά την διάρκεια προβολής της, ακόμα και αν δεν έβλεπε (σπάνιο) την σειρά. Αλλά νομίζω ότι η Τζάκλιν Σμιθ ήταν ένα σκαλί πιο πάνω από τις άλλες δύο. Κυριολεκτικά απαστράπτουσα! Και μάλιστα αυθεντικά. όπως ακριβώς γεννήθηκε με την ομορφιά και το σώμα που της χάρισε ο καλός Θεός που είχε πράγματι κέφια. Κατά τα λοιπά. Πλαστική? Ενισχυτική σημείων σώματος? Πως είπατε? Ορίστε?
 
Πίσω
Μπλουζα