Οι Άγγελοι του Τσάρλυ (Charlie's Angels)

Απ: Οι ʼγγελοι του Τσάρλυ

Aardvark 2nd είπε:
Το τραγουδακι που λεγαμε πριν το κρυφτο το θυμαστε ;

"Mπουφ ,οι αγγελοι του Τσαρλυ ειναι 3, η Κελλυ η Σαμπρινα και η Κρις"
H Kελλυ στα καραβια


Η Σαμπρινα στο μποξ



Κ' η ομορφη μας Κρις στο πινγκ-πονγκ


Μη με ρωτησετε γιατι η Κελλυ στα καραβια, κτλ....1η Δημοτικου πηγαινα τοτε ;D
 
Απ: Οι ʼγγελοι του Τσάρλυ

Omega είπε:
Δευτέρα με Παρασκευή στις 23.00 στο Μακεδονία TV.

Ευτυχώς που υπάρχει και αυτό. :)
Έλα ρε αδερφέ και νόμιζα ότι μόνο εγώ το έβλεπα :)
 
johnalepou είπε:
Επισης στην πρωτη σεζον δεν ειχαμε τοσο γνωστους Guests (ισως την Kim Basinger και τον Tom Selleck),οσο στη συνεχεια με αποκορυφωμα την 3η και 4η σεζον (Dean Martin, Barbara Stanwyck,Sammy Davis Junior,Christopher Lee) αλλα και την ιδια τηνFarrah Fawcett που ενω ειχε εγκαταλειψει τη σειρα υποχρεωθηκε να κανει 6 Guest. Ετσι σε 6 επεισοδια οι Αγγελοι του Τσαρλυ ειναι τεσσερις!

Να προσθέσω στους Guests τον Tommy Lee Jones στο πρώτο διπλό πιλοτικό επεισόδιο της σειράς το οποίο προβλήθηκε από το TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, την Jamie Lee Curtis στον τρίτο κύκλο, τον Timothy Dalton και την Kim Cattrall -η Samantha του Sex and the City, νεαρή και μελαχρινή- στον τέταρτο. Τέλος, όπως έχεις αναφέρει johnalepou στο Quiz των ελληνικών σειρών, ο δικός μας Τίτος Βανδής έπαιξε στο επεισόδιο του τρίτου κύκλου με τίτλο Disco Angels.
 
Επίσης, ο Rene Auberjonois που έκανε στον "Πατριώτη" τον συμπαθέστατο Άγγλο αξιωματικό με τους σκύλους έκανε πέρασμα σ΄ένα επεισόδιο του Α' κύκλου!

Πληροφορία από την αδερφή μου great fan της σειράς!!!
 
Δυστυχώς έφυγε άλλο ένα κομμάτι της παιδικής αγνής μας ηλικίας. Κρίμα. Σοκαρίστηκα και στενοχωρήθηκα σήμερα πολύ.
 
Πραγματικά η σημερινή μέρα ήταν ιδιαίτερα στενάχωρη και μελαγχολική. Η αλήθεια είναι ότι όσον αφορα τη Φάρα Φόσετ ήταν λίγο- πολύ αναμενόμενο, γιατί υπήρχαν αρκετα δημοσιεύματα τις τελευταίες για την επιδείνωση της κατάστασης της υγειας της και για τις "τελευταίες" επθυμίες που είχε....

Μου είναι δύσκολο πάντως να πιστέψω ότι αυτή η τόσο λάμπερη και αφοπλιστικά όμορφη γυναίκα δεν ζει πια....:sad:
 
...αντιο αγγελε

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=VPeUVYgqwjM]YouTube - ...Ξ±Ξ½ΟΞΉΞΏ αγγΡλΡ

Πολύ ωραίο το video Βασίλη.
 
Hello Angels Fans

Γεια σας παιδια και από εμεένα, είμαι καινούργιος εδώ, με λένε Χρήστο και είμαι κι εγω λυπημένος που η Φάρα μας έφυγε. Εϊμαι τρελλαμένος με τους Αγγελους του Τσαρλυ από πιτσιρίκος και έχω δημιουργήσει ένα site ελπίζω να το βρείτε ενδιαφέρον www.charliesangels.gr επίσης διατηρώ το site της Kate Jackson www.kate-jackson.com

Πολύ χάρηκα που βρήκα αυτό το φόρουμ. Έχει κανείς σας γράψει τα επισόδια του πέμπτου κύκλου των άγγελων?

Περιμλένω να ακούσω από εσας.

Χρήστος
 
Καλησπέρα φίλε Χρήστο και καλώς ήρθες. Ρίξε μια ματιά στους κανονισμούς του φόρουμ για να ενημερωθείς τι λέγεται δημόσια από εδώ και τι όχι.

Και πάλι καλώς μας βρήκες.
 
Καλως ηρθες στην παρεα μας christaras. Και εγω αγαπω πολυ τους Αγγελους και λυπηθηκα πολυ για την Farrah. Επισκευτηκα τα sites σου και πρεπει να πω οτι εχεις κανει εξαιρετικη δουλεια. Μπραβο σου. Ευτυχως τα καναλια μας εχουν δειξει αρκετες φορες τους Αγγελους, δυο φορες το mega, μια το Star, το Μακεδονια και φυσικα η ερτ τοτε. Μακαρι να εδειχναν και καποιες απο τις καλες τηλεταινιες της Farrah.
 
Φίλε Χρήστο, η δουλειά σου είναι εξαιρετική. Έχω επισκεφτεί πολλές φορές και τα δύο site σου. Αυτό που με εντυπωσιάζει -πέρα από τα φροντισμένα κείμενα, τις πολλές πληροφορίες και το πλούσιο φωτογραφικό υλικό- είναι η συλλογή εξωφύλλων με τους Άγγελους. Συγκινήθηκα βεβαίως ιδιαίτερα με εκείνα ελληνικών περιοδικών.

Πριν από αρκετούς μήνες συμβουλεύτηκα τις πληροφορίες που δίνεις για να σκαρώσω κάτι στην παρακάτω διεύθυνση http://www.listal.com/list/charlies-angels-very-special-guests παραπέμποντας φυσικά στο site σου.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
christaras είπε:
Γεια σας παιδια και από εμένα, είμαι καινούργιος εδώ, με λένε Χρήστο και είμαι κι εγω λυπημένος που η Φάρα μας έφυγε. Εϊμαι τρελλαμένος με τους Αγγελους του Τσαρλυ από πιτσιρίκος και έχω δημιουργήσει ένα site ελπίζω να το βρείτε ενδιαφέρον www.charliesangels.gr επίσης διατηρώ το site της Kate Jackson www.kate-jackson.comΠολύ χάρηκα που βρήκα αυτό το φόρουμ.

Περιμένω να ακούσω από εσας.

Χρήστος
Φίλε christaras, καλώς ήρθες και από μένα στην παρέα του retromaniax. Μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι επέλεξες το forum μας και ότι συμμετέχεις στο thread των "Αγγελων του Τσάρλυ", καθότι οι γνώσεις σου σχετικά με την σειρά και τις ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν είναι μοναδικές και μας δίνεται η ευκαιρία να απευθυνθούμε σε σένα για όποιες σχετικές απορίες έχουμε.

Τα παραπάνω sites που έχει δημιουργήσει ο christaras, σχετικά με τη σειρά www.charliesangels.gr και σχετικά με την Kate Jackson www.kate-jackson.com, όχι απλά είναι καλά, αλλά το μεν site της Kate Jackson έχει γίνει το επίσημο site της ηθοποιού (η οποία έχει παραχωρήσει και αποκλειστικές συνεντεύξεις), το δε site των Αγγέλων είναι απλά το "πλουσιότερο" που υπάρχει, τόσο σε πληροφορίες όσο και σε φωτογραφικό υλικό σε όλο το διαδίκτυο. Κανένα άλλο site (ούτε τα Αμερικάνικα) δεν είναι τόσο πλήρες και τόσο καλοφτιαγμένο. Χρήστο - συνέχισε την πολύ καλή δουλειά σου!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Οι Άγγελοι ξανά στο TV Μακεδονία, κάθε μέρα στις 10:05 το βράδυ. Χθες έπαιξε το πρώτο μέρος τού πιλοτικού επεισοδίου.
 
Zozoulini είπε:
Οι Άγγελοι ξανά στο TV Μακεδονία, κάθε μέρα στις 10:05 το βράδυ. Χθες έπαιξε το πρώτο μέρος τού πιλοτικού επεισοδίου.
Τους ειδα με μεγαλη χαρα. Και μου εκανε εντυπωση που εδειξαν τον πιλοτο (εστω και κομμενο σε δυο μερη). Ουτε το mega, ουτε το star τον ειχαν δειξει. Για την ΕΡΤ δεν θυμαμαι.... θελει ψαξιμο.

Ευκαιρια, λοιπον, για τα νεοτερα σε ηλικια μελη του φορουμ να δουν τον πρωτο κυκλο της θρυλικης σειρας και να γνωρισουν την υπεροχη Φαρα Φωσετ.
 
Για πρώτη φορά, είδα τον πιλότο -πάλι χωρισμένο σε δύο μέρη- πέρυσι από το TV Μακεδονία που έβαλε τη σειρά στο πρόγραμμά του για λίγο καιρό. Τη σταμάτησε πολύ γρήγορα. Όντως το Mega και το Star δεν τον είχαν δείξει. Για την ΕΡΤ, δε γνωρίζω.
 
Πίσω
Μπλουζα