Οι Ελληνικές συμμετοχές στην Eurovision

Για την Κλεοπάτρα δεν ξέρω. Ο δημιουργός του πραγματικά πολύ όμορφου (και πέμπτου στη γενική κατάταξη) "Όλου του κόσμου η ελπίδα" και σύντροφός της Χρήστος Λαγός έχει φύγει από τη ζωή μετά από τροχαίο το 2003, όπως γράφει και αυτό τo link για την Κλεοπάτρα, που έχει ξαναδοθεί στο site. Όπως αναφέρεται, το γεγονός ματαίωσε την έκδοση ενός νέου της δίσκου που αναμενόταν τότε...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Για το συζυγό της το είχα πληροφορηθεί..Θλιβερό γεγονός..Ωστόσο ψάχνω καιρό για την ίδια πληροφορίες και δεν βρίσκω πουθενά. Κρίμα πάντως, καθώς είχε πραγματικά ΦΩ-ΝΑ-ΡΑ και ήταν από τις πλέον αξιοπρεπείς και διακριτικές παρουσίες του χώρου..Αλλά μάλλον σ'αυτή της την ιδιότητα οφείλεται και η έλλειψη πληροφοριών.. Μέσα στη ρηχότητα και ευτέλεια (τόσο σε τραγουδιστικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο προσωπικότητας) των νέων αοι(η)δών, θα φαινόταν τόσο ξένη.. :(
 
retrofrog είπε:
το "μιλάς με τη καρδιά μου" της μαντούς το 1989 και το "κλαίω" της βίσση (αυτά βέβαια ατυχήσανε γτ πέσανε πάνω στο "το δικό μου αστέρι")


Το κομμάτι της Μαντώς λέγεται "Μόνο εσύ". Θεωρώ κι εγώ ότι είναι από τα καλύτερα κομμάτια που πέρασαν σε ελληνικό τελικό, αλλά που στείλαμε το "Δικό σου αστέρι" δε με ενόχλησε καθόλου! Να φανταστείς ότι για διαφορά μιας ψήφου δεν κατάφερε να πάει η Μαντώ. Ωστόσο, θυμάμαι ότι είχα διαβάσει στο βιβλίο της Δάφνης Μπόκοτα ότι η δισκογραφική εταιρεία της Μαντώς είχε ξεσηκώσει θύελα αντιδράσεων για τα αποτελέσματα, σε σημείο να ζητάει να σταματήσει η προβολή του ελληνικού κλιπ έως ότου αποφασιζόταν αν θα ακυρωθούν τα αποτελέσματα ώστε να διεξαχθεί εκ νέου εθνικός τελικός. Τραγελαφικό!

Δυστυχώς η δισκογραφική της Μαντώς έκανε και μια δεύτερη χαζομάρα, που δεν κυκλοφόρησε το κομμάτι σε κάποιο δίσκο της Μαντώς.
 
Υπό αυτή τη λογική, εμένα μου άρεσε πολύ και το "Μια στιγμή" του υιού Βαρδή, που δε θυμάμαι από ποιό υποσκελίστηκε...
 
Νώντα, το βιντεο της μαντούς το βρήκα τη προηγούμενη εβδομάδα, όπως και όλα τα υπόλοιπα (πολύ) σπάνια βίντεο του εν λόγω χρήστη! Κι εγώ το είχα ακούσει αυτό για τη δυσαρέσκεια της εταιρίας και ιδιαίτερα της ίδιας της μαντούς (η οποία φωνή αναμφισβήτητα έχει, ωστόσο ανέκαθεν δεν φημιζόταν και για τη μετριοφροσύνη της...) Ανεξάρτητα πάντως από τη συμπεριφορά της ήταν ένα καλό τραγούδι, που αν είχε πάει μια άλλη χρονιά της δεκαετίας, σίγουρα θα "χτύπαγε" πολύ καλή θέση..Αλλά πραγματικά νομίζω ότι το "το δικόμου αστέρι" ήταν πολύ καλύτερο και η Ευστρατίου από τις πιο συμπαθητικές καλλιτέχνιδες που υπάρχουν..Για το Βαρδή ήθελα να το γράψω, όχι γτ μου άρεσε τρελά το συγκεκριμένο κομμάτι (θεωρώ ότι έχει πει πολυυυυυ καλύτερα) αλλά εκείνη τη χρονιά ήταν πολύ καταλληλότερο να μας εκπροσωπήσει από τη βαρετή κατά τη γνώμη μου μπαλάντα της Μαντούς..(που ουσιαστικά έκανε επίδειξη της φωνής και της...κακογουστιάς της-ακόμα θυμάμαι το ανεκδιήγητο ενδυματολογικό συνδυασμό του εθνικού τελικού με τη μπαλούν κοορτίνα και την -ακόμα χειρότερη- της τελικής βραδιάς της διοργάνωσης που παρέπεμπε σε σαδομαζοχίστρια υψίφωνο...άλλο ένα χαρακτηριστικό της αοιδού:η κακογουστιά!)Απ'ότι θυμάμαι πάντως, ο κόσμος είχε ψηφίσει βαρδή και η κριτική επιτροπή ήταν ουσιαστικά που την έστειλε (της ξεπλήρωσε την υποτιθέμενη αδικία του '89, 13 χρονια μετά! Η μεγαλύτερη πάντως αδικία κατ'εμε ήταν μακρααααν αυτή με την ηρώ το 1998..Και τα είδαμε τα αποτελέσματα βεβαίως...Αυτό που δεν ήξερα ήταν οτι ο Μπίγαλης είχε στείλει του "Αιγαίου τα μπλούζ"! Καταπληκτικό τραγούδι που ακούγεται άνετα μέχρι σήμερα..(εγώ τουλάχιστον το έχω στο mp3) Εν αντιθέσει με τα άλλα τραγούδια που είχε στείλει το 94 και το 96 στα οποία δεν είχε βρεθεί και στο απόγειο της έμπνευσης του...(αυτό με τη Παπαρίζου το 2005 ήταν σπουδαίο αλλά στείλαμε το κλασικό χαζοχιτάκι..ασχετα αν πήραμε τη πρωτιά-που ούτως ή άλλως θατη παίρναμε)
 
Φαντάζομαι, θεωρίες συνομωσίας, που έχουν να κάνουν, από μια μεριά με το Euro τη Eurovision και τους Ολυμπιακούς αγώνες που πήραμε και από την άλλη, την κατάστασή μας σήμερα...
 
herco είπε:
Τι εννοεις retrofrog ?
Ηρακλή μου, επειδή εγώ κατάλαβα πού πάει η συζήτηση, θα έλεγα να μην το πάμε εκεί το θέμα.

Ας μιλήσουμε για τη Eurovision και ει δυνατόν, εντός των χρονολογικών ορίων του φόρουμ! :)

[edit] As Dino said! :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Η άποψη μου έχει δύο ερμηνείες. Ας ξεκινήσω από τη καλή, που εντοπίζεται στη παραδοχή πως η Ελλάδα είχε όλο το "πακέτο" εκείνη τη χρονιά: Η Παπαρίζου είχε χτίσει ήδη μια καριέρα στη Σουηδία (μικρή -μεγάλη δεν έχει σημασία, ήταν πάντως γνωστή) και στις Σκανδιναβικές χώρες (οι οποίες μάλιστα δεν φημίζονται και τη γαλαντομία τους από βαθμολογικής απόψεως ως πρός την Ελλάδα),οπότε θα είχε εκ προοιμίου μια ευνοική αντιμετώπιση. Συν ότι είχε και το καλό προηγούμενο με τους Antique (οι οποίοι πράγματι είχαν αδικηθεί το 2001 -αν και κατά τη ταπεινή μου άποψη το γαλλικό τραγούδι εκείνης της χρονιάς ήταν κλάααασεις ανώτερο από το δικό μας αλλά σε κάθε περίπτωση και τα 2 ήταν καλύτερα από τις 2 σαχλαμάρες που μας πέρασαν) Επίσης, είχε πέσει ενα τρομακτικό promotion ανά την Ευρώπη (θυμάμαι χαρακτηριστικά την οδηγία πρός τις πρεσβείες μας, να προωθούν το τραγούδι "μας"(!) με κάθε δυνατό τρόπο - δηλ.τι;να βγεί ο πρέσβης και το διπλωματικό προσωπικό και να παίζουν λύρα στους δρόμους των χωρών που τους φιλοξενούν ;) και γενικά είχε διοχετευθεί πολυυυυυ χρήμα στην υπόθεση...Συν μια όντως ευρηματική χορογραφία του Ευαγγελινού και μια όντως ευειδής (για να μη χρησιμοποίησω άλλη έκφραση που μου'ρχεται στο μυαλό αλλά τη κόβει η λογοκρισία) Παπαρίζου..Συν ενα πιασάρικο (αλλά κατά τη γνωμη εντελώς β' διαλογής) τραγούδι που κάνει αμέσως γκέλ στο κόσμο. Συν την αναμφισβήτητη υποστήριξη των ομογενών μέσω τηλεψηφοφορίας (που τότε διαμόρφωνε αποκλειστικά το αποτέλεσμα)...Καί ήρθε το βραβείο! :award: Κατά τη κακή πτυχή -που υποστηρίζεται από πολλούς αλλά δεν αποδεικνύεται από κανένα-για τη νίκη μας (την "εθνική νίκη που κατήγαγε η Ελλάδα με την Ελένη Παπαρίζου "όπως διατείνετο ο τότε Υπουργός Εσωτερικών-αυτές οι"εθνικές νίκες" μας φέρανε στη σημερινή "εθνική πανωλεθρία" :banghead: ) αποφασιστικό ρόλο έπαιξε το άφθονο χρήμα που έπεσε..(Γενικά τα τελευταία χρόνια επικρατεί η άποψη πως τα έπαθλα "αγοράζονται") Όποια άποψη θεωρείς ότι ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα, αυτή επέλεξε. Εγώ είμαι κάπου ανάμεσα. Για να καταλήξω όμως από εκεί που ξεκίνησα, θεωρώ πως το "light in our soul" του Μπίγαλη ήταν τραγούδι αξιώσεων (για μένα το καλύτερο τραγούδι που έχει πει η Παπαρίζου), μ'αυτό θα ένιωθα πραγματικά ικανοποιημένος (και όχι εθνικά υπερήφανος όπως βλακωδώς υποστηρίζεται - άλλα είναι αυτά που θα έπρεπε να μας κάνουν εθνικά υπερήφανους) για τη συμμετοχή μας και πραγματικά θα της άξιζε (και πιστεύω εν τέλει οτι θα το έπαιρνε) με χίλια το βραβείο. Αλλά πρώτον δεν ξέρω αν θα μπορούσε να το αποδώσει ανάλογα επιτυχημένα ζωντανά και δεύτερον λειτουργήσαμε με όρους ελληνικού ποδοσφαίρου "πρώτα το αποτέλεσμα και μετά το θέαμα"..

Υ.Σ Νώντα, γράψε λάθος! Το βίντεο που ανέβασες δεν το είχα δει! (προφανώς αφου ανέβηκε σήμερα!) Καλά έκανες και το πόσταρες! :clap:
 
Μαλιστα.

Ειχες δικιο Μαριανα, μπορεις να σβησεις ολα αυτα τα offtopic ;)
 
Retrofrog, πολύ ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες που παραθέτεις, αλλά όπως προανέφερα (και αγνοήθηκα), μας οδηγούν σε μονοπάτια που δεν άπτονται της θεματολογίας του εν λόγω φόρουμ.

Όλη η κουβέντα είναι offtopic και θα διαγραφούν τα μη σχετικά ποστ εντός ολίγου.

Στο μεταξύ, παρακαλώ εκ νέου να μείνουμε στο θεσμό της Eurovision (και όχι στην παραφιλολογία που απλώνεται παρασκηνιακά) και όσο είναι δυνατόν, εντός των χρονολογικών ορίων του φόρουμ (>=1995).
 
Φίλε Ηρακλή, απόψεις για τη γιουροβίζον εκφράζουμε! Δεν θα λύσουμε εδώ το πρόβλημα της Ελλάδας! Τώρα αν κατά τη παράθεση της άποψης εμφιλοχωρούν παραπλεύρως και κάποια κοινωνικά σχόλια, ε, δε νομίζω ότι θίγονται και ιερά και όσια! Έτσι δεν είναι; ;) love and piece!

P.S με κάθε φιλική διάθεση daredevil, δε νομίζω ότι οι αναρτήσεις μου ξέφυγαν τόσοοοο ως πρός το περιεχόμενο ώστε να διαγραφούν..Δεν αλλοιώνουν ούτε το σκοπό του forum, ούτε υπάρχει πρόθεση διένεξης με κάποιον,πολλώ δε μάλλον κουτσομπολιού..Απλή γνώμη εξέφρασα και μάλιστα κατόπιν ερωτήματος πουμου τέθηκε.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
retrofrog είπε:
Φίλε Ηρακλή, απόψεις για τη γιουροβίζον εκφράζουμε! Δεν θα λύσουμε εδώ το πρόβλημα της Ελλάδας! Τώρα αν κατά τη παράθεση της άποψης εμφιλοχωρούν παραπλεύρως και κάποια κοινωνικά σχόλια, ε, δε νομίζω ότι θίγονται και ιερά και όσια! Έτσι δεν είναι; ;) love and piece!
Εφόσον παραθέτεις ιστορίες και σενάρια, από τραγουδιστές εν ενεργεία, που μπορούν να μπουν ανά πάσα στιγμή και να διαβάσουν και να προσφέρουν (ενδεχομένως και όχι κατ' ανάγκη) μια ωραιότατη μήνυση, λυπάμαι, αλλά θίγονται ιερά και όσια.

Σε παρακαλώ θερμά από εδώ και πέρα, σε πμ μαζί με το μέλος herco, αν θέλετε να το συζητήσετε!

Δεν χωράνε τέτοιες απόψεις, ούτε στο φόρουμ, ούτε στο θρεντ. :)
 
Νομίζω ότι δυιλίζουμε το κώνωπα..Καμία συκοφαντία δεν εξέφρασα για τη Παπαρίζου, ώστε να μπορεί να στοιχειοθετηθεί μήνυση για συκοφαντική δυσφύμηση..Εν πάσει περιπτώσει, εφόσον εσύ είσαι η διαχειρίστρια, κάνε ότι θες αλλά επέτρεψε μου να έχω τις αντιρρήσεις μου..Η έκφραση υποκειμενικής απόψεως και η απλή παράθεση απόψεων που λέγονται (υπογράμμισα μάλιστα το "δεν αποδεικνύονται από κανένα") δε γνωρίζω να είναι ποινικοποιημένη..(ίσα -ίσα προστατεύεται και συνταγματικά)Και στο λέω (κυριολεκτικά) μετά λόγου ΓΝΩΣΗΣ! Anyway, καλή καρδιά, αν και δεν συμμερίζομαι την άποψη σου...Καλό βράδυ!
 
Επειδή έχω την εντύπωση πως υπάρχει μια προσωπική αντιπαράθεση που εξελίσσεται τη τελευταία ώρα απεναντί στο πρόσωπο μου εκ μέρους της διαχείρισης (ειλικρινά αδυνατώ να κατανοήσω γτ θα πρέπει να μου γίνονται προσωπικές συστάσεις ότι παραπέμπω σε πασίγνωστες σελίδες του διαδικτύου-τη στιγμή που έχω γίνει μάρτυρας ανάλογων αναρτήσεων στο ίδιο forum στις οποίες δεν είχε γίνει καμία παραίνεση και τη στιγμή μάλιστα που αναρτώνται κατ'εξακολούθηση βίντεο απ' την εν λόγω ιστοσελίδα- ή οτι επιδίσομαι στο κουτσομπολιό-μ΄αυτή τη λογική και τα σχόλια , για τη καλλίφωνη κλεοπάτρα που αφορούν το ταλέντο της και τη προσωπική της ζωή θα έπρεπε να είναι off topic) και επειδή γενικά έχω την αίσθηση οτι επικρατεί μια λογική αυστηρότατης λογοκρισίας στο forum την οποία αδυνατώ να κατανοήσω (αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία), παρακαλώ όπως διαγραφώ άμεσα από το συγκεκριμένο forum. Να ευχαριστήσω θερμότατα όσα μέλη διάβασαν τις αναρτήσεις μου,ιδιαίτέρως δε όσους προθυμοποιήθηκαν να απαντήσουν στις ερωτήσεις μου και είχαν τη ευγενή πρόθεση να μπούν στο κόπο ανεβάσουν κάτι για μένα. Ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά
 
retrofrog είπε:
Νώντα, το βιντεο της μαντούς το βρήκα τη προηγούμενη εβδομάδα, όπως και όλα τα υπόλοιπα (πολύ) σπάνια βίντεο του εν λόγω χρήστη! Κι εγώ το είχα ακούσει αυτό για τη δυσαρέσκεια της εταιρίας και ιδιαίτερα της ίδιας της μαντούς (η οποία φωνή αναμφισβήτητα έχει, ωστόσο ανέκαθεν δεν φημιζόταν και για τη μετριοφροσύνη της...) Ανεξάρτητα πάντως από τη συμπεριφορά της ήταν ένα καλό τραγούδι, που αν είχε πάει μια άλλη χρονιά της δεκαετίας, σίγουρα θα "χτύπαγε" πολύ καλή θέση..Αλλά πραγματικά νομίζω ότι το "το δικόμου αστέρι" ήταν πολύ καλύτερο και η Ευστρατίου από τις πιο συμπαθητικές καλλιτέχνιδες που υπάρχουν..Για το Βαρδή ήθελα να το γράψω, όχι γτ μου άρεσε τρελά το συγκεκριμένο κομμάτι (θεωρώ ότι έχει πει πολυυυυυ καλύτερα) αλλά εκείνη τη χρονιά ήταν πολύ καταλληλότερο να μας εκπροσωπήσει από τη βαρετή κατά τη γνώμη μου μπαλάντα της Μαντούς..(που ουσιαστικά έκανε επίδειξη της φωνής και της...κακογουστιάς της-ακόμα θυμάμαι το ανεκδιήγητο ενδυματολογικό συνδυασμό του εθνικού τελικού με τη μπαλούν κοορτίνα και την -ακόμα χειρότερη- της τελικής βραδιάς της διοργάνωσης που παρέπεμπε σε σαδομαζοχίστρια υψίφωνο...άλλο ένα χαρακτηριστικό της αοιδού:η κακογουστιά!)Απ'ότι θυμάμαι πάντως, ο κόσμος είχε ψηφίσει βαρδή και η κριτική επιτροπή ήταν ουσιαστικά που την έστειλε (της ξεπλήρωσε την υποτιθέμενη αδικία του '89, 13 χρονια μετά! Η μεγαλύτερη πάντως αδικία κατ'εμε ήταν μακρααααν αυτή με την ηρώ το 1998..Και τα είδαμε τα αποτελέσματα βεβαίως...Αυτό που δεν ήξερα ήταν οτι ο Μπίγαλης είχε στείλει του "Αιγαίου τα μπλούζ"! Καταπληκτικό τραγούδι που ακούγεται άνετα μέχρι σήμερα..(εγώ τουλάχιστον το έχω στο mp3) Εν αντιθέσει με τα άλλα τραγούδια που είχε στείλει το 94 και το 96 στα οποία δεν είχε βρεθεί και στο απόγειο της έμπνευσης του...(αυτό με τη Παπαρίζου το 2005 ήταν σπουδαίο αλλά στείλαμε το κλασικό χαζοχιτάκι..ασχετα αν πήραμε τη πρωτιά-που ούτως ή άλλως θατη παίρναμε)
Πράγματι είχε υποβάλει του "Αιγαίου τα blues" το 1992, αλλά εξ'όσων γνωρίζω δεν πέρασε ούτε καν στον τελικό τότε. ΕΠιπλέον, ο Μπίγαλης είχε τραγούδι και στον τελικό του 2002 (τη χρονιά που πήγε ο Ρακιντζής), μια πραγματικά υπέροχη μπαλάντα, της οποίας ο τίτλος μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή. Νόμίζω μάλιστα είχε έρθει τέταρτος στη γενική κατάταξη του προκριματικού. Κρίμα που ο συμπαθής αυτός καλλιτέχνης έμελλε να πάει με τα χειρότερα του στη EUrovision (βλέπε 94 και 96) και όχι με τα καλύτερά του.
 
Δεν πέρασε καν στο τελικό μ'αυτή τη τραγουδάρα; Μα τι στο καλό, κουφή ήταν αυτή η επιτροπή; Δεν λέω φυσικά πώς δεν ήταν πολύ ωραίο και το "όλου του κόσμου η ελπίδα" (και τι όμορφο βίντεοκλιπ αυτό στη Μονεμβασιά παρεμπιπτόντως!) ούτε φυσικά πως δεν ήταν (και φαντάζομαι εξακολουθεί να είναι) φωνάρα η Κλεοπάτρα, αλλά όπως και να το κάνουμε, το "του Αιγαίου τα blues" ήταν μοναδικό!(btw, τη δεκαετία του '90 μέχρι πρότινος νόμιζα οτι στέλναμε καλλιτέχνες μόνο με διαδικασία απευθειας ανάθεσης!το 1992 είχε διεξαχθεί τελικός; Το τραγούδι του Μπίγαλη το 2002 ήταν πάρα πολύ καλό (τώρα που το θύμησες το ξανάκουσα και το εκτίμησα ακόμα περισσότερο!) και -θα συμφωνήσω απόλυτα- πολύ αδικημένο..Λεγόταν let me be the one και το τραγουδούσε με την ανερχόμενη τότε καλλιτέχνη Μιρέλλα Φραγκοπούλου (η οποία παρέμεινε βεβαίως ανερχόμενη...) Πολύ καλύτερο φυσικά από αυτό το ανοσιούργημα που είχαμε στείλει αλλά και από τα άλλα 2 που το πέρασαν, τόσο της Ζήνα,όσο και της Mlv (ειδικά αυτό το έβρισκα και συνεχίζω να το έντάσσω στη κατηγορία "πολλή φαμφάρα και ουσία τίποτα"..) Αν θέλεις να ξανακούσεις το τραγούδι μπορείς να πάς εδω

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
retrofrog είπε:
Δεν πέρασε καν στο τελικό μ'αυτή τη τραγουδάρα; Μα τι στο καλό, κουφή ήταν αυτή η επιτροπή; Δεν λέω φυσικά πώς δεν ήταν πολύ ωραίο και το "όλου του κόσμου η ελπίδα" (και τι όμορφο βίντεοκλιπ αυτό στη Μονεμβασιά παρεμπιπτόντως!) ούτε φυσικά πως δεν ήταν (και φαντάζομαι εξακολουθεί να είναι) φωνάρα η Κλεοπάτρα, αλλά όπως και να το κάνουμε, το "του Αιγαίου τα blues" ήταν μοναδικό!(btw, τη δεκαετία του '90 μέχρι πρότινος νόμιζα οτι στέλναμε καλλιτέχνες μόνο με διαδικασία απευθειας ανάθεσης!το 1992 είχε διεξαχθεί τελικός; Το τραγούδι του Μπίγαλη το 2002 ήταν πάρα πολύ καλό (τώρα που το θύμησες το ξανάκουσα και το εκτίμησα ακόμα περισσότερο!) και -θα συμφωνήσω απόλυτα- πολύ αδικημένο..Λεγόταν let me be the one και το τραγουδούσε με την ανερχόμενη τότε καλλιτέχνη Μιρέλλα Φραγκοπούλου (η οποία παρέμεινε βεβαίως ανερχόμενη...) Πολύ καλύτερο φυσικά από αυτό το ανοσιούργημα που είχαμε στείλει αλλά και από τα άλλα 2 που το πέρασαν, τόσο της Ζήνα,όσο και της Mlv (ειδικά αυτό το έβρισκα και συνεχίζω να το έντάσσω στη κατηγορία "πολλή φαμφάρα και ουσία τίποτα"..) Αν θέλεις να ξανακούσεις το τραγούδι μπορείς να πάς εδω
Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου για το link...όντως let me be the one λεγόταν και είμαι σίγουρος πως έτσι και πήγαινε θα τα πήγαινε αρκετά καλά
 
Χαρά μου που το ξαναείδες! Για να είμαι ειλικρινής, εκείνη τη χρονιά μου άρεσε περισσότερο της Ζήνα..Επαναλαμβάνω:εκείνη τη χρονιά! (πιο μικρός ήμουν,δικαιολογούμουν... :p ) Έχοντας μεσολαβήσει μια δεκαετία, νομίζω οτι του Μπίγαλη ήταν κλάσεις ανώτερο ποιοτικά και θα πήγαινε καλά..Αν κι θυμάμαι ότι στον διαγωνισμό υπήρχε και ένα πολύ ωραίο ντουέτο από τη Ρουμανία,από δύο εκπληκτικούς τραγουδιστές της όπερας,που ενδεχομένως θα αποτελούσε ισχυρό ανταγωνισμό..

Να ρωτήσω κάτι πιο μακρινό (και ταυτόχρονα και πιο ρετρό..να'μαι μια φορά και στα χρονικά όρια!); Το κομμάτι-δυναμίτης της Πωλίνας Wagon lit (που αν πήγαινε πιστεύω ότι θα "χτύπαγε" χαλαρά 5αδα) γτ δεν το στείλαμε; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ;Τρα-γου-δα-ρα κατ'εμε! Ειδικά για τη τότε δεκαετία ήταν ό,τι έπρεπε!

p.s : thanks kambia για την επεξεργασία!
 
retrofrog είπε:
[...].Να ρωτήσω κάτι πιο μακρινό (και ταυτόχρονα και πιο ρετρό..να'μαι μια φορά και στα χρονικά όρια!); Το κομμάτι-δυναμίτης της Πωλίνας Wagon lit (που αν πήγαινε πιστεύω ότι θα "χτύπαγε" χαλαρά 5αδα) γτ δεν το στείλαμε; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ;Τρα-γου-δα-ρα κατ'εμε! Ειδικά για τη τότε δεκαετία ήταν ό,τι έπρεπε![...]
http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?2301-Eurovision&p=280958&viewfull=1#post280958

;)
 
Πίσω
Μπλουζα